Frelsesarmeens CIO på BYO jobber bærbare datamaskiner og bekjemper svindlerne

Som UK CIO for den kristne hjemløshetens veldedighet, Frelsesarmeen, vet Martyn Croft viktigheten av å få mest mulig ut av et magert IT-budsjett.

Frelsesarmeen er en av de 10 største veldedighetene i Storbritannia og er først og fremst fokusert på å gi ly og hjelp til hjemløse, og hjelper typisk rundt 6000 mennesker i Storbritannia til enhver tid.

Croft har som oppgave å presse hver verdi av et IT-budsjett som ikke utgjør mer enn én til to prosent av veldedighetens britiske inntekter, som utgjorde 237 millioner pund for regnskapsåret 2008/09.

"Mange veldedige IT-avdelinger er veldig flinke til å gjøre sitt beste med lite ressurs, " sa han til silicon.com på den nylige Infosecurity Europe 2010-konferansen i London.

"Trikset er alltid å levere verdi for pengene, fordi hvis du ikke kan levere den verdien for pengene, så fører vi penger bort fra oppdraget, " sa han.

Velforeningen har allerede investert mye i servervirtualisering - en prosess som har gjort det mulig for The Salvation Army å minimere datacentre-fotavtrykket.

"De fleste av våre sosiale tjenester, som har rundt 2000 tynne klientbrukere, betjenes av en serverfarme med omtrent ti servere i seg. Det er en god avkastning, " sa han.

Med sparsom rekkefølgen på dagen og 4000 ansatte innen veldedigheten ved å bruke stasjonære datamaskiner eller bærbare datamaskiner for å utføre arbeidet sitt, vurderer Croft om veldedigheten kan redusere mengden datamaskiner det kjøper ved å la personalet bruke sine egne maskiner på jobb.

Det er en tilnærming som Croft forventer kan gi en stor besparelse.

Det britiske hovedkvarteret til The Salvation Army
(Fotokreditt: Frelsesarmeen)

"Vi kommer inn i området der datamaskiner er varer - som CIO, bør jeg bruke pundene mine på å levere stasjonære datamaskiner og bærbare datamaskiner? Tommelfingerregelen er at levetiden til en bærbar datamaskin er omtrent 18 måneder, så det blir en dyr ressurs, " han sa.

Bortsett fra kostnadsbesparelsene, sa Croft at personalet blir stadig mer frustrerte over å måtte bruke arbeids-PC-er som er mindre kraftige og dyktige enn maskinene de har hjemme.

"Du har folk som spør" Hva er dette på skrivebordet mitt? Jeg har fått noe fem ganger bedre hjemme. Det er vanskelig å forsvare i disse dager, "sa han.

"Det er en kommende dag hvor vi vil si: 'Hvis du vil ha din egen datamaskin med deg, vil vi lette den tilgangen.'

For Croft er hovedhindringen som hindrer ham i å rutinemessig la personalet bruke sine egne PC-er på jobb i dag ...

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com