Gjennomgang: WinRAR-filkomprimeringsverktøy

I en verden av filkomprimering og arkivverktøy har WinRAR vært en sterk konkurrent i mange år. Med et modent funksjonssett og brukervennlighet, er det riktig filarkiver for deg?

Merk: Denne gjennomgangen ble utført basert på en tidsbegrenset, fullt funksjonell prøveversjon av programvaren.

spesifikasjoner

 • Operativsystemer: Windows, 32-bit og 64-bit utgaver
 • Tilleggsinformasjon: Produktnettsted
 • TechRepublic Photo Gallery

Hvem er det for?

WinRAR er rettet mot brukere som trenger filkomprimering og arkiveringsfunksjoner utover det Windows leveres med som standard, men som ikke trenger det ekspansive funksjonssettet til WinZip Pro. WinRAR nyter popularitet i visse kretser (systemadministratorer, folk som sender store filer) på grunn av sin evne til å dele arkiver over flere bind.

Hvilke problemer løser det?

WinRAR har et stort sett med funksjoner for alle som ønsker å gå utover Windows 'native ZIP-evner. Den støtter nok filformater til å tilfredsstille noen. I tillegg gir funksjonssettet deg fleksibiliteten til å lage arkiver som nøyaktig oppfyller dine behov.

Utrolige funksjoner

 • Arkivalternativer: Det er mange konfigurasjonsinnstillinger for å lage arkiver (inkludert vedlikeholde NTFS sikkerhetsinnstillinger og spenne over flere arkivfiler), og de presenteres på en måte som ikke er overveldende for brukeren.
 • Arkivprofiler: WinRAR har en nyskapende funksjon som lar deg lagre et sett med arkivinnstillinger som en "profil" og bruke profilen på nye arkiver, som kan være en sanntidssparer.
 • Støtte for filformat: WinRAR kan opprette de populære RAR-formatfilene, så vel som de vanlige ZIP-filene. Den trekker også ut et anstendig antall arkivformater (men ikke så mange som 7-Zip).
 • Kostnad: WinRAR er konkurransedyktig med pris og funksjon med WinZip-standarden. I tillegg selges WinRAR med dype prisrabatter når det kjøpes i bulk. I motsetning til WinZip gir WinRAR gratis oppgraderinger for livet.

Hva er galt?

 • Kostnad: WinRAR koster mer enn 7-Zip (som er gratis), og de fleste brukere trenger ikke WinRARs ekstrafunksjoner.
 • Ingen "pro" -versjon: WinRAR har ikke den avanserte funksjonaliteten til WinZip Pro.

Konkurransedyktige produkter

 • 7zip
 • WinZip
 • PowerArchiver

Ergo for virksomheten

Hvis du leter etter funksjonaliteten til WinZip-standarden, er WinRAR et flott alternativ. Selv om det mangler noen av de avanserte funksjonene i WinZip Pro, er det mer enn nok for de aller fleste brukere der ute. Den er enkel å bruke, og presenterer de avanserte funksjonene på en måte som er enkel å finne og bruke, men ikke umiddelbart forvirrende for mindre erfarne brukere.

WinRAR opptar mellomgrunnen mellom WinZip Pro og 7-Zip, og lisensvilkårene gjør det til en bedre verdi enn WinZip Standard, til tross for den samme prisen foran. Det som er veldig attraktivt med WinRAR er lisensvilkårene. Med en evigvarende lisens og gratis oppgraderinger for livet, er WinRAR mye mer budsjettvennlig enn WinZip. Sammenlignet med 7-Zip, er WinRAR en vennligere å bruke og mer fullverdig.

Hvis du leter etter et fullstendig filarkiv og komprimeringsverktøy til en fornuftig pris, og uten vanlig vedlikeholdskostnad eller periodisk "oppgraderingsavgift", er WinRAR det riktige programmet for deg. Hvis du ikke har noe imot det klønete grensesnittet til 7-Zip eller de begrensede Windows-standardkomprimeringsfunksjonene, holder du deg med disse.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt WinRAR-filkomprimeringsverktøyet? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

Neste side (fotogalleri) >>

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com