Gjennomgang: VirtualBox open source virtuell maskinapp

Virtuelle maskiner kan spare mye tid, penger og krefter for bedriften din. De kan kjøre flere gjestesystemer på en maskinvare, de kan ta øyeblikksbilder av et operativsystem, de kan hjelpe med sikkerhet og mye mer. Men noen av de virtuelle maskinapplikasjonene er enten kostbare eller altfor kompliserte. Med VirtualBox får du det beste fra begge verdener. VirtualBox er en gratis, åpen kildekode-virtuell maskinapplikasjon fra Sum Microsystems som vil få deg i gang med denne teknologien på veldig liten tid og med mye færre hodepine.

Krav

 • Minne: 512 MB RAM
 • Harddisk: Dette avhenger av hvor mye plass du vil bruke til en virtuell maskin. VirtualBox selv tar veldig lite plass.
 • Operativsystemer som støttes: Linux, Windows, OS X, Solaris.
 • Operativsystemer som støttes: Windows 98 og nyere, Linux, Solaris, OpenBSD, FreeBSD, DOS, OS / 2, ReactOS, SkyOS.
 • Ytterligere informasjon

Hvem er det for?

VirtualBox er for alle som trenger å ansette virtuelle maskiner, men trenger å gjøre det enkelt, raskt og billig. VirtualBox vil hjelpe deg med å teste, distribuere og mange andre oppgaver. VirtualBox best av det meste av konkurransen når det gjelder brukervennlighet, så alle som trenger virtuelle maskiner, men som ikke har tid til å takle en skarp læringskurve, vil dra nytte av VirtualBox.

Hvilket problem løser det?

VirtualBox løser et problem mange andre virtuelle maskinverktøy har kjempet for å løse - enkelhet. VirtualBox gjør det enkelt å få en virtuell maskin i gang som å installere et standardapplikasjon.

Utrolige funksjoner

 • Brukervennlighet: Ingen annen virtuell maskinteknologi er like enkel å bruke som VirtualBox.
 • Lett vekt: VirtualBox selv tar liten plass og minne.
 • Sømløs modus: Ved å bruke sømløs modus får de virtuelle maskinapplikasjonene dine til å virke som de kjører innfødte på PC-en.
 • Gjestetillegg: Innlemme enda mer brukervennlige funksjoner med dette enkle tilskuddet.

Hva er galt?

Det er to problemer med VirtualBox. Den første er at Gjestetilleggene må installeres separat. Det virker som om denne funksjonen skal rulles inn som standard. Funksjonene den legger til er ganske uvurderlige for et sømløst grensesnitt. Å installere gjestetillegg er ikke vanskelig (med mindre du installerer det for Windows 7 som ennå ikke har fått offisiell støtte - selv da er det ikke veldig vanskelig.)

Et annet problem med VirtualBox er USB-støtte. Du kan få USB-støtte rullet inn, men du må kjøpe den egenutviklede versjonen. Bare ett problem - for å kjøpe den egenutviklede versjonen må du kalle Sun Microsystems. Du kan ikke bare laste ned denne versjonen. Dette bør endres slik at bedrifter enkelt kan få den proprietære versjonen.

Konkurransedyktige produkter

 • VMWare
 • KVM
 • Xen
 • Virtuell PC

Ergo for virksomheten

Hvis du leter etter en virtualiseringsløsning, og du trenger en som gjør oppgaven med å sette opp virtuelle maskiner enkelt, er VirtualBox noe for deg. Hvis du derimot leter etter et verktøy som lar deg servere virtuelle maskiner, må du kjøpe fullversjonen, og til og med kan du synes det er mer utfordrende enn, for eksempel, VMWare Server. Men for frittstående virtuelle maskinbehov kan du ikke slå VirtualBox for sin brukervennlighet og pris.

Bruker vurdering

Har du møtt VirtualBox? I så fall, hva tror du? Ranger enheten og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse av VirtualBox i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i anmeldelsen vår ovenfor.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com