Gjennomgang: SyncMate-verktøyet for Mac og enheter

SyncMate lanserte nylig en ny versjon av synkroniseringsverktøyet for Mac og diverse enheter. Jack Wallen tok det for å snurre for å se hvor bra det fungerte.

-------------------------------------------------- ------------------------------------

Du har en Mac. Du har en iPhone. Du har en Android-telefon, en Sony PSP, Windows Mobile-enhet, en Nokia S40 og flere USB-flash-stasjoner. Hvordan i all verden holder du alle disse enhetene synkronisert uten å miste tankene dine? Tro det eller ikke, det er et verktøy som lar deg holde flere enheter synkronisert samtidig og uten å måtte hoppe gjennom flere bøyler. Det verktøyet? SyncMate.

SyncMate er et verktøy bygget for Mac-plattformen som kan synkronisere flere alternativer på flere plattformer (for en full liste over hvilke funksjoner som vil synkronisere på hvilke enheter som sjekker ut denne matrisen. I noen tilfeller blir synkroniseringen utført i tre retninger, noen to, og noen. Så du vil definitivt ønske å undersøke matrisen nøye for å vite sikkert om det du trenger vil synkronisere i riktig retning. For alle med flere enheter som trenger synkronisering, er SyncMate et ganske praktisk program å ha på hånden. Men er det et verktøy du trenger i verktøykassen? La oss ta en titt.

Systemkrav

 • Prosessor: PPC / Intel
 • Mac OS X 10.4 eller nyere

Hvem er det for?

SyncMate er for alle som har flere enheter (som er oppført blant de støttede enhetene) og vil synkronisere dem alle på en gang på en Mac-basert datamaskin. Dette verktøyet er spesielt nyttig for de med mindre tålmodighet eller kunnskap for å administrere en synkroniseringsløsning brosteinsbelagt fra andre verktøy for å jobbe med alle enhetene de har. Dette er, for de applikasjonen gjelder, et one-stop-shop synkroniseringsverktøy. SyncMate er også ideell for de med flere telefoner (si en arbeids- og hjemmetelefon) som trenger å være synkronisert med hverandre.

Hvilket problem løser det?

Hvis du noen gang har prøvd å sjonglere synkroniseringen av flere enheter på en datamaskin, vet du at dette kan være et reelt problem. Og med at smarttelefonen blir mer og mer nøkkel for forretningsbrukeren mens du er på farten, er det viktig å holde synkroniseringen. Med et verktøy som SyncMate kan du nå holde det hele sammen på alle støttede enheter. Hvis du velger den betalte versjonen, kan du også inkludere iTunes, iPhotos og nettleser-bokmerkene. ITunes alene er verdt inngangsprisen!

Utrolige funksjoner

 • Google-kontosynkronisering.
 • Online backup med eller uten kryptering.
 • Informasjon om solid logging.
 • Les SMS-meldinger på Mac.
 • Konverter videoer til AVI, MPG, MP4, WMV, ASF, 3GP
 • Endre størrelse på bilder mens du synkroniserer.
 • Synkroniser mapper og filer.
 • Ta sikkerhetskopi av data fra USB-stasjonen.
 • Automatisk synkronisering.
 • Vis / søk anropshistorikk fra Mac.

Klikk for å forstørre.

Hva er galt?

Det største problemet jeg har funnet med SyncMate, er at det ikke er 100% pålitelig. Selv om det er veldig lovende, har en synkronisering alvorlige problemer når en synkronisering forårsaker tap av data (eller mangling av nevnte data) enn nevnte program. Noen mennesker kan si at små glitches er å forvente, men når du synkroniserer informasjon mellom enheter, spesielt når du synkroniserer forretningsapparater, er det bedre at de synkroniserer 100% pålitelige. SyncMate er nesten 100% - men jeg har lagt merke til noen oddititeter, som at unøyaktige datoer blir brukt, og feil notater lagret. Det er nært - men nært er ikke perfekt.

En annen mindre utgave - Produsentene av SyncMate hevder at den vil installere på OS X 10.4 eller bedre. Imidlertid kunne jeg ikke installere den nyeste versjonen på 10.4. Så hvis du har 10.4, kan det hende du trenger å jakte etter en eldre versjon av programvaren eller (som i mitt tilfelle) oppdatere til en nyere utgave av OS X.

Konkurransedyktige produkter

 • iTunes
 • Mobile Me
 • ChromoSync

Ergo for virksomheten

Hvis du trenger å ha flere enheter synkronisert på en Mac-plattform, kan du gjøre det mye verre enn å bruke SyncMate. Er det perfekt? Nei, men det blir bedre med hver utgivelse. Dette verktøyet er absolutt verdt bryet med å korrigere en dato eller et notat (i sjeldne tilfeller gjør det en feil), hvis bare for tiden vil det spare deg for å synkronisere alle enhetene og alle de forskjellige formatene.

Bruker vurdering

Har du distribuert SyncMate? I så fall, hva var din opplevelse? Har du hatt date blandet under synkroniseringen? Har du opplevd sømløs bruk? Del tankene dine med medleserne.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com