Gjennomgang: Plantronics Voyager Pro Plus-headset

Plantronics Voyager Pro Plus er et topp Bluetooth-headset for deg som leter etter best mulig lydkvalitet.

Merk: Denne vurderingen ble utført basert på en enhet som forfatteren kjøpte med egne midler. Foto med tillatelse fra Plantronics.

spesifikasjoner

 • Krav: Bluetooth-støtte
 • Pris: $ 99.99 (Listepris)
 • Tilleggsinformasjon: Produktnettsted

Hvem er det for?

Plantronics Voyager Pro Plus er et "must consider" -hodesett for alle som setter lydkvalitet, komfort og taletid øverst på listen når de ser på hodesett.

Hvilke problemer løser det?

De fleste headsetene på markedet bruker en rekke triks og gimmicks i et forsøk på å skape god lydkvalitet mens de forblir en liten, kompakt og stilig pakke. De fleste av dem høres ikke veldig bra ut, og deres lille størrelse går utover batteriets levetid også. Plantronics Voyager Pro Plus går i den andre retningen: ved å gi fra seg noen estetiske betraktninger, gir den enestående samtale kvalitet, kan bæres på lang sikt uten ubehag, og idrettslig batterilevetid.

Utrolige funksjoner

 • Samtalekvalitet: Plasseringen av mikrofonene (nær munnen på en bom), dual-mics og Audio IQ2-programvaren er alle sammen for å få den andre parten til å høre deg lastet og tydelig, selv når du er utenfor. På hørselen slutter de myke gummikoppene på øreproppen støy utenfor og piper lyden rett inn, for en utmerket samtaleopplevelse.
 • Batterilevetid: En full lading bør gi deg rundt seks timers taletid.
 • Komfort: Øreproppen er myk silikon, som passer fint i øret. Øreklappen er myk å ta på også og bare stiv nok til å holde alt i den stillingen du velger. Den fordeler også vekten jevnt over øret.
 • Avanserte funksjoner: Plantronics Vocalyst-tjenestene tilbyr pene verdiskapninger, som å lytte og svare på e-post, sende Twitter-oppdateringer og andre grunnleggende tekst-til-tale- og tale-til-tekst-tjenester.

Hva er galt?

 • Pris: Forhåndskostnaden for enheten gjør den til et av de dyreste headsetene på markedet. Vocalyst-funksjonene koster 24, 99 dollar per år etter det første året.
 • Estetikk: Designet er ikke bare uinspirerende, det er rett og slett utilitaristisk.

Konkurransedyktige produkter

 • Kjeveben ICON
 • BlueParrot B250-XT
 • Blue Ant T1

Ergo for virksomheten

Hver Bluetooth-headsetkjøper har samme krav: samtalekvalitet, batterilevetid, komfort, brukervennlighet, holdbarhet og stil. Det som er forskjellig for hver bruker, er viktigheten av at de legger på hver enkelt faktor. Plantronics Voyager Pro Plus er designet for å sette samtale kvalitet, batterilevetid og komfort på toppen. Den er også ganske enkel å bruke.

En ting som er hyggelig, er at knappene krever et klart, positivt trykk for å bli aktivert, noe som reduserer forekomsten av tilfeldige forekomster med headsettet i en lomme eller veske. Hvis du prøvde den originale Voyager Pro (som har en identisk formfaktor), er metallfolien over mikrofonene mye mer polert nå, og griper ikke lenger ansiktshår som originalen gjorde. Dette er en hyggelig forandring, og det er hyggelig å vite at Plantronics lyttet.

Alle de flotte tingene med dette headsettet stammer fra designen. Den store ørepluggen fordeler vekten pent, og rommer også et relativt stort batteri, noe som sikrer god taletid. Silikon øreproppen gjør en god jobb både med støyisolering og lydlevering. Bommenes mikrofon (som kan dreies for å bæres på hver side av hodet og roteres gjennom 270 grader for å passe ethvert ansikt) får mikrofonene nær nok til munnen til at personen på den andre linjen hører deg tydelig og ikke omgivelsesstøyen . Totalt sett kan du ikke slå dette headsettet for å ringe og motta telefonsamtaler. På grunn av måten bommen kan justeres på, kan headsettet kaste seg ganske pent for å bli satt i en lomme, og det er beltevesker tilgjengelig for headsettet også, noe som er ganske praktisk.

Ulempen er også i designet. Ganske tydelig er designet ikke attraktivt. Mens andre har kalt det et "Borg" -utseende, er det virkelig ikke så ille. Men det er definitivt ikke attraktivt eller stilig. Du vil ikke få noen komplimenter for denne, og den vil ikke skjule seg diskret.

Et annet problem med designet er at den delen av ørekroken der den møter ørestykket er svak; min Voyager Pro gjorde det litt over et år for meg fordi materialet her gikk i stykker. Hvis mulig, vil jeg foreslå at du kjøper den i en butikk som tilbyr en utvidet garanti som dekker slitasje i to eller flere år, fordi garantien i dette tilfellet er verdt de ekstra pengene.

Vocalyst-funksjonene er flotte hvis du er den typen person som kan vandre rundt hele dagen med et headset. For meg er den beste funksjonen å kunne overlate påminnelser til deg selv, noe som er flott når du tenker på noe mens du kjører. Men med mindre du er noen som tilbringer mye tid i scenarier der du ikke kan bruke hendene til å betjene en telefon, eller som ikke har en smarttelefon, er Vocalyst-funksjonene sannsynligvis ikke verdt pengene etter det første året.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt Plantronics Voyager Pro Plus-headset? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

Avstemning = 229

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com