Gjennomgang: OpenX Ad Server

Så selskapet ditt har et nettsted der det uttalte formålet er å generere trafikk og inntekter. Ideen om innholdssentriske nettsteder som driver inntekter har vært et hett tema siden slutten av 90-tallet, og uansett hvordan du skiver det, kommer det alltid tilbake til reklame. Annonseinntekter er den største aktøren i dollar på nettstedet. Sammen med dette kommer kompleksiteten i å vise disse annonsene.

Du kan ta noen få veier for å få annonsevisning ut i livet. En bane er OpenX Ad Server. Dette verktøyet er en åpen kildekode for annonsevisning som kan kjøres på din lokale server eller fra en vertstjeneste. Det brukes av mer enn 150 000 og mer enn 300 milliarder annonser som kjøres gjennom OpenX Ad Server per måned. OpenX er robust og kraftig.

Krav

  • Webserver som støtter PHP 5.14 eller nyere (5.2 anbefales)
  • MySQL (5.0) eller PostgreSQL (4.1) databaseserver (anbefaler UTF-8-koding)
  • Ytterligere leverandørinformasjon

Hvem er det for?

OpenX er en seriøs annonseserver. Et hvilket som helst selskap (og med hvilket som helst jeg mener alle størrelser og størrelsesbehov) som har behov for å tjene opp online-annonsering, vil dra nytte av OpenX Ad server. Og hvis du er et selskap som ikke har maskinvaren å dedikere til en annonseserver (selv om kravene ikke er mye), kan du alltid bruke de hostede tjenestene. Uansett er OpenX Ad Server et must for alle som trenger å gjøre seriøs annonsevisning.

Hvilket problem løser det?

OpenX løser et problem som raskt kan bli overveldende - annonseadministrasjon. Når du har ansvaret for å forvalte en rekke annonseringsmidler, får du vite hvor komplisert dette kan være. OpenX Ad Server gjør denne jobben enkel med mange administrasjonsverktøy som lar deg tjene til bestemte nettsteder, soner og kanaler. Med OpenX-administrasjonskonsollen kan du administrere individuelle annonsebannere, kampanjer, soner og mer. Med OpenX kan du vise så få eller så mange annonser du trenger.

Utrolige funksjoner

  • Enkel administrasjonskonsoll: Administrer alle aspekter av OpenX-serveren fra en enkel nettbasert konsoll.
  • Fremragende rapportgeneratorer: Generer mange forskjellige typer rapporter fra enkeltannonser til globale rapporter.
  • Enkel webbasert installasjon: Installasjonen kan fullføres på mindre enn fem minutter med et enkelt webbasert installasjonsverktøy.
  • Robust plugin-system for å utvide installasjonen: Legg til så få eller så mange plugins (widgets) som du trenger. Når de er installert, kan plugins aktiveres eller deaktiveres med en enkel dra og slipp.

Hva er galt?

Det er veldig få problemer å ta opp med OpenX. Et problem er manglende evne til å tilpasse se og føle på nettstedet. Selv om dette nettstedet bare sees internt, ville det være fint hvis OpenX kan tilpasses for å matche bedriftens utseende og følelse uten å måtte redigere CSS- eller PHP-filer. Et annet problem er manglende evne til å lage et enkelt banner som ikke er tilknyttet en kampanje. Selv om det er sjelden du trenger å gjøre dette, kan det være en fordel å kunne ha noen få standard bannere å bruke på tvers av kampanjer.

Konkurransedyktige produkter

  • Max Media Manager
  • Banner
  • Adserverløsninger

Ergo for virksomheten

Hvis du trenger å vise bannerannonser for dine eller et annet selskaps nettsteder, vil du være seriøs til å glemme OpenX Ad Server. Dette verktøyet er like fleksibelt og robust som all proprietær programvare, men har likevel ikke de tunge kostnadene forbundet med like proprietære verktøy. OpenX ble laget for bunnlinjen og er ren fortjeneste.

Bruker vurdering

Har du møtt OpenX Ad Server? I så fall, hva tror du? Ranger det og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse av OpenX Ad Server, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i anmeldelsen vår ovenfor.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com