Gjennomgang: Mikogo online konferanser

Mikogo er et gratis program for nettkonferanser og skjermdeling for begrenset bruk.

Merk: Denne gjennomgangen ble utført basert på standard, gratis versjon av programvaren.

spesifikasjoner

 • Windows-krav: WinNT 3.X - 4.X, Windows 2000, XP, Vista eller 7, 500MHz CPU, 128 MB RAM
 • Mac-krav: Intel CPU, OSX 10.5.0 eller nyere
 • Pris: Gratis
 • Tilleggsinformasjon: Produktnettsted

Hvem er det for?

Mikogo er en flott løsning for alle som har behov for konferanser eller skjermdeling med små grupper, men trenger ikke funksjonene i en avansert applikasjon.

Hvilke problemer løser det?

Skjermdelings- og konferanseapplikasjoner ser ut til å falle i to kategorier: store, interne applikasjoner med en stor klistremerke og mye eierskapsproblemer, og outsourcede løsninger med en pris per bruker som raskt legger opp. Mikogo krever ingen egeninstallasjon, men samtidig er den helt gratis.

Utrolige funksjoner

 • Enkelhet: Å kjøre Mikogo og bruke det er et blunk, spesielt sammenlignet med flere av dens funksjonsrike konkurrenter. Den har ingen lokal installasjon nødvendig og er en lett applikasjon.
 • Pris: Det er vanskelig å slå gratis, spesielt uten annonser.

Hva er galt?

 • Begrenset funksjonssett: Mikogo er egentlig den gratis versjonen av "Beam Your Screen", så funksjonssettet er begrenset.
 • Ingen integrasjoner: Mikogo mangler integrasjon med Outlook og andre produkter du vil at den skal binde seg inn i.

Konkurransedyktige produkter

 • WebEx
 • Microsoft Office Live Meeting
 • Gå til møte
 • DimDim
 • Zoho

Ergo for virksomheten

De fleste virksomheter har behov for en slags konferanse- og skjermdelingssystem, selv om det bare er for grunnleggende feilsøking og supportformål. Samtidig krever de fleste av valgene på markedet enten en tung serverinstallasjon (og mye penger på forhånd), eller har betydelige gebyrer per bruker. Selv om noen brukere kan dra nytte av en konto på 40 dollar per måned hos en stor leverandør, vil de fleste brukere bruke den bare noen få ganger i året, så det vil være mye bortkastede penger. Mikogo gjør en god jobb med å oppfylle de grunnleggende behovene til brukerne uten kostnad og uten reklame.

Det høres ut som en god del, og det er det. Imidlertid håper Mikogos morselskap, BeamYourScreen, at du elsker Mikogo og sjekker ut resten av produktene deres. Og Mikogo er definitivt god nok til at du etter å ha brukt den definitivt vil se på BYSs andre tilbud.

Ja, Mikogo er begrenset. For eksempel holdes møtene dine til 10 deltakere, og det er ingen lyddeling eller webkamera-støtte, så du må avtale en telefonsamtale separat. Det er en grunnleggende skjermdeling (og fjernkontroll) -applikasjon med hvit boarding-evner. Men funksjonssettet som er der, er mer enn nok for mange, om ikke de fleste brukere. Hvis du er ute etter en enkel, billig (i dette tilfellet gratis) måte å dele skjermer på, er Mikogo verdt å ta en titt.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt Mikogo? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com