Gjennomgang: Herman Miller Embody Chair

Herman Millers Embody-stol er bygget på flere tiår med ergonomisk erfaring, og har som mål å være den sunneste stolen som noensinne er laget. Samtidig er det en av de mest kostnadskontorstolene på markedet. Er dens unike design nok til å løse smerter og smerter for godt?

Merk: Denne anmeldelsen ble utført med en enhet som forfatteren betalte for personlig.

spesifikasjoner

 • Kostnad: Omtrent 1250 dollar som testet
 • Generelle dimensjoner: høyde: 42-45 inches, bredde: 29, 5 inches, dybde: 15-18 inches
 • Tilleggsinformasjon: Produktnettsted
 • Ytterligere informasjon: Corporate nettsted
 • TechRepublic Photo Gallery

Hvem er det for?

Herman Miller Embody-stolen er designet for kontorarbeidere. Spesielt adresserer den behovene til noen ved et skrivebord som bruker en datamaskin i lang tid. Hvis du tilbringer dagen på et skrivebord, vil du prøve den.

Hvilke problemer løser det?

Den typiske kontorstolen tar ikke menneskekroppens behov i tankene, og er designet med et blikk mot budsjett og muligens til stil. Embody-stolen er bygget med utrolige mengder teknikk for ikke bare å tillate en sunn holdning, men for å aktivt oppmuntre den. Embody-stolen kan bidra til å lindre smerter og smerter forbundet med langvarig sitteplass, og hjelpe arbeidere med å holde seg mer våken og føle mindre stress.

Utrolige funksjoner

 • Komfort: Embody-stolen er uten tvil den mest komfortable stolen jeg noen gang har sittet i, inkludert Aeron (forgjengeren).
 • Justerbarhet: I motsetning til mange ergonomiske stoler, er Embody så justerbar at den virkelig er "en størrelse passer alle", alt fra å passe ekstremt små mennesker til veldig store mennesker.
 • Stil: Denne stolen er virkelig kunstverk, og supplerer ethvert moderne kontorutseende ganske pent.

Hva er galt?

 • Kostnad: Det er veldig vanskelig å rettferdiggjøre kostnadene for denne stolen i disse økonomiske tider for alle, bortsett fra den mest fremover tenkende på sjefer. Kostnaden kan slippes om $ 200 ved å få et rimeligere stoff som den testet.
 • Justerbarhet: Stolen er ekstremt justerbar, men samtidig må du justere den for å passe dine behov. Det tok meg noen uker å få det "helt riktig" til tross for at jeg fulgte de gode instruksjonene.

Konkurransedyktige produkter

 • Humanscale Freedom Chair
 • Herman Miller Aeron-stol
 • Ergohuman ME7ERG-leder

Ergo for virksomheten

Tro det eller ei, kvaliteten på stolen din har en betydelig innvirkning på hvor godt du jobber. En dårlig designet stol tilpasser seg ikke dine behov. I stedet tvinger den deg til å tilpasse seg designen. Hvis du ærlig ser på hvordan du sitter i den typiske kontorstolen, vil du finne deg stadig å justere deg selv til å sitte i en "riktig" stilling og så sakte miste din holdning når du blir tvunget av stolen til en annen stilling. Resultatet er langvarige rygg- og håndleddsproblemer, smerter, smerter og fysisk og psykisk stress, som alle kan påvirke din evne til å gjøre jobben din.

Embody-stolen er den siste oppføringen fra Herman Miller på det ergonomiske stolområdet. Aeron-stolen deres er en av de mest anerkjente og etterlignede stolene noensinne. Embody er en helt annen stolstype; i stedet for å henge stramt nett over en tett ramme, går Embody i en nesten motsatt retning. Det har et halvstivt skjelett med forgrenede "armer" og på hver "arm" er en fleksibel "hånd" med "fingre" som fester seg til stoffet. Sluttresultatet er en stol som bokstavelig talt vrir og vender med hver eneste bevegelse. Den er også ekstremt justerbar, inkludert justeringer for setedybde (viktig for veldig korte eller høye mennesker) og bredden på armlenene (flott for bredere eller smalere mennesker).

Etter å ha brukt denne stolen i omtrent en måned, kan jeg si at når den er riktig justert, er den den desidert mest komfortable, avslappende stolen jeg noen gang har sittet i og har endret tankerammen på pulten min. Når det er sagt, tok det meg litt tid med manualen, og noen uker med eksperimentering for å passe til mitt spesifikke arbeidsmiljø for å virkelig få stolen tilpasset mine behov. Selv om kostnadene er ekstremt høye sammenlignet med din typiske kontorstol, er det riktig i tråd med konkurransen. Én ting å huske på er at mange ergonomiske stoler enten kommer i forskjellige størrelser, eller ikke passer folk godt som ikke er en gjennomsnittlig kroppsstørrelse. Ved å være så justerbar, kan Embody være den rette stolen for hele kontoret, ikke bare noen av personene på kontoret.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt Herman Miller Embody-stolen? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

Neste side (fotogalleri) >>

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com