Gjennomgang: Foxit PDF Reader

Foxit PDF Reader er en uten frills PDF-leserapplikasjon som er lett og ekstremt rask lasting, perfekt for stasjonære PCer, bærbare datamaskiner eller nettbøker.

spesifikasjoner

Støttede plattformer:

 • Windows
 • Innebygd Linux, Desktop Linux
 • Ulike smarttelefonplattformer: Windows Mobile, UIQ 3.x
 • U3 smartdiskstøtte

Ytterligere leverandørinformasjon

TechRepublic Photo Gallery

Hvem er det for?

Foxit PDF Reader tilbyr et levedyktig alternativ for bedrifter som trenger en PDF-visning, men som er misfornøyd med ytelsen til Adobes PDF Reader. I tillegg kan selskaper være ukomfortable med det store antallet sikkerhetsproblemer som hittil ble oppdaget i Adobes visning, i tillegg til behovet for å stadig lappe dem med de siste oppdateringene.

Hvilket problem løser det?

Tid er penger i virksomheten, og Foxit PDF Reader lar ledere og ledelse raskt lese gjennom PDF-dokumenter uten å måtte kaste bort tid på å vente på at den skal lastes. I motsetning til tyngde belastende selskaper som Adobe PDF Reader, utmerker Foxit PDF Reader seg med tregere bærbare datamaskiner eller netbooks.

Utrolige funksjoner

 • Lett og raskt: De magre funksjonene gjør at Foxit PDF Reader har et lite fotavtrykk og rask lastetid, selv på tregere arbeidsstasjoner eller netbooks.
 • PDF-skjema-støtte: Støtter grunnleggende PDF-operasjoner for utfylling og utskrift av PDF-skjemaer
 • U3-smartstasjonsstøtte: Støtte for U3-smartstasjonen betyr at Foxit Reader kan installeres på en flash-enhet for portabilitet.
 • Gratis: Avgjørende funksjoner som visning av dokumenter og støtte for PDF-skjema er gratis, mens avanserte tilleggsprogrammer som muligheten til å gjøre endringer i PDF-filen er tilgjengelige til en rimelig pris.

Hva er galt?

Jeg har brukt Foxit PDF Reader i mange år nå, og har ikke møtt noen vesentlige problemer med den. På Windows Vista har jeg imidlertid funnet ut at det er nødvendig å kjøre Foxit PDF Reader manuelt som administrator for å utføre en automatisk oppdatering. Dette er et aspekt som ikke er opplagt eller korrekt dokumentert.

De mange versjonene av PDF-programvare på nettstedet til Foxit Software kan være forvirrende innledningsvis. Du kan sjekke ut dette funksjonssammenligningsarket for en god oversikt. den som dekkes i denne anmeldelsen er "Foxit Reader."

Konkurransedyktige produkter

 • Adobe Reader
 • Kul PDF Viewer
 • xpdf
 • Sumatra PDF
 • PDF-leser av CAD-KAS

Ergo for virksomheten

Personlig er Foxit PDF Reader min standard PDF-visning som jeg velger på tvers av mine forskjellige arbeidsstasjoner. Selv om det er sant at Adobes PDF Reader har gjort store fremskritt i å få fart på ladetiden, laster Foxit PDF Reader på kort tid, selv på en treg bærbar datamaskin med en 1 GHz CULV-prosessor. I tillegg betyr tilgjengeligheten av PDF Forms-støtte at den også er egnet for selskaper som benytter seg av denne funksjonen som en del av forretningsprosessen.

Bruker vurdering:

Har du møtt eller brukt Foxit PDF Reader? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

Neste side (fotogalleri) >>

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com