Gjennomgang: Best of 2009

TechRepublic startet Product Spotlight Blogg i februar 2009 med dette uttalte formålet:

TechRepublic Product Spotlight er en ny funksjonsblogg som lar TechRepublic sette et unikt stempel på den tradisjonelle bedriftsproduktanmeldelsen. Målet er å lage et kort dokument som er lett å lese og forstå, og fremhever viktig informasjon på en måte som gjør det enkelt å skumme. Hvert produkt Spotlight-blogginnlegg fokuserer på å forklare hvem som vil bruke produktet og beskrive hvilket problem produktet er designet for å løse.

Gjennom året har TechRepublic gjennomgått dusinvis av produkter under denne rammen, men flere av anmeldelsene så ut til å gi en god stemme med medlemskapet. Det interessante med disse Topp 5 blogginnleggene er at emnet er mangfoldig, alt fra grunnleggende verktøy til ikke-konforme skrivebordsformfaktorer.

Topp 5

UltraDefrag verktøy

Trinnene som er nødvendige for å defragmentere en Windows-harddisk er en av de første tingene brukerne bør lære å gjøre. Før du beskylder et virus eller malware for en treg PC, bør du avgjøre om stasjonsfragmentering er den skyldige. Siden de fleste av defrag-verktøyene som følger med de forskjellige versjonene av Windows-operativsystemet, er mindre enn fantastiske, er det alltid en god idé å ha et valg. UltraDefrag er et open source defragging-verktøy som er overlegen standard Microsoft-verktøyene. Og UltraDefrag tilbyr kommandolinjeværktøy, i tillegg til en mikroutgave som kan installeres på en USB-stasjon. Inkludering av UltraDefrag i verktøykassen din er ingen brainer.

Dell Studio Hybrid PC

Dell Studio Hybrid PC er en liten formfaktor-PC som beholder mye av kraften som finnes i store stasjonære datamaskiner. Den kompakte designen gir Studio Hybrid et mindre stasjonært fotavtrykk enn en bærbar PC og til og med noen netbooks. Med en Intel Core 2 Duo og 2 GB RAM, kan dette være alt du trenger for ditt neste arbeidsstasjon-PC-kjøp.

AT&T Tilt

Smarttelefoner er overalt, men ikke alle mobiltelefoner er like effektive e-post- og meldingsenheter. Hvis det er en smarphone som skiller seg ut som en e-post arbeidshest, er det AT&T Tilt.

Novell SuSE Linux Enterprise Desktop

Hvis bedriften din er klar til å migrere fra Windows til Linux, kan distribusjonsvalgene være overveldende. Men når du begrenser valgene til bedriftsklare fordelinger, blir utvalget mye mindre. Av disse valgene fremstår SuSE Enterprise Linux Desktop 10 fra Novell som en av de beste.

InterMapper nettverksovervåkingsprogramvare

InterMapper fra Dartware gjør nettverksovervåking til et blunk med et enkelt, brukervennlig grensesnitt som hjelper nettverksadministratorer ved å varsle dem om systembrudd. Ingen nettverk skal være uten et overvåkings- og varslingssystem.

Ytterligere produktlys

I Product Spotlight Blogg setter TechRepublic et unikt stempel på den tradisjonelle produktgjennomgangen for å være mer nyttig for beslutningstakere om teknologi. Hver anmeldelse evaluerer produktet konkret fra et forretningsmessig perspektiv og oppsummerer bunnlinjen for IT-ledere.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com