Gjennomgang: Apple MacBook Pro 13-tommers bærbar PC

Apples 13 "bærbare MacBook Pro setter nye standarder for bransjedesign og ytelse på en mobil PC. Med integrert gigabit Ethernet, trådløs-N-nettverk, kraftig grafikkfunksjon og et veldig sikkert innfødt OS, tror jeg Apples nye 13-tommers MacBook Pro er beste bærbare pund-for-pund tilgjengelig.

spesifikasjoner

 • Prosessor: 2, 26 GHz eller 2, 53 GHz Intel Core 2 Duo
 • RAM: 2 GB eller 4 GB 1066MHz DDR3
 • Video: NVIDIA GeForce 9400M med 256 MB DDR3 SDRAM delt
 • Skjerm: 13, 3-tommers LED-bakgrunnsbelyst blank blankskjerm (1280x800)
 • Lagring: 160 GB eller 250 GB 5400 RPM SATA, valgfri 320 GB SATA, 500 GB SATA, 128 GB solid tilstand eller 256 GB solid tilstand
 • Optisk stasjon: 8x Slot-Load SuperDrive
 • Mål: 12, 78 "x 8, 94" x 0, 95 ", 4, 5 kg
 • OS: Mac OS X v10.5 Leopard
 • Pris: Start på $ 1.199
 • Mer informasjon: Apple MacBook Pro 13 "-side
 • TechRepublic Photo Gallery av Apple MacBook Pro 13 tommer

Hvem er det for?

Apples MacBook Pro-linje er rettet mot et bredt spekter av profesjonelle forretningsbrukere. Fra 13 teknikere som trenger stabiliteten i UNIX-kjernen, til forretningsansatte som krever PCer med to oppstart, til grafikk- og videoredigeringspersonell. Den nye 13-tommers MacBook Pro har enestående ytelse, imponerende batterilevetid, strålende grafikk og industriledende pålitelighet og kundetilfredshet for flere hundre dollar mindre enn forrige generasjons modeller.

Hvilket problem løser det?

Apple gir mobile fagfolk en pålitelig, pålitelig bærbar datamaskin med høy ytelse. Design og funksjonalitet smelter vidunderlig i 13-tommers MacBook Pro for å gi en stabil, sikker, fleksibel bærbar datamaskin som på grunn av standard Intel- og NVIDIA-komponenter kjører både Windows og Mac OS X. I tillegg til å tilby en meget dyktig mobil datamaskin, Apple har laget en dynamisk arbeidshest som kan dekke de krevende og varierte databehovene fra alle fra omreisende salgsledere til grafikere.

Utrolige funksjoner

 • Pålitelighet - Apple Macintosh-systemer er kjent for påliteligheten. Fordi Apple-ingeniører spesifiserer maskinvarekomponenter og utvikler den underliggende operativsystemkoden, opplever brukere en sømløs integrasjon som resulterer i pålitelig ytelse som er ugjennomtrengelig for de fleste all allestedsnærværende Windows-trussel og sårbarhet. På grunn av Apples utvalg av komponenter av høy kvalitet, til og med forretningsbrukere som laster inn Windows, synes MacBook Pros pålitelighet vanligvis overstiger den for de fleste andre bærbare Windows-bærbare datamaskiner. Enkelt sagt er Apples maskinvarepålitelighet, målt ved en rekke uavhengige kundetilfredshetsundersøkelser, uovertruffen.
 • Ytelse - Apple-systemer er konstruert for å håndtere de strenghetene som er knyttet til videoproduksjon og redigering. Med to gigabyte med DDR3-minnestandard, en kraftig Intel Core 2 Duo-CPU og en 1066MHz frontside-buss, er 13-tommers MacBook Pro raskt. De fleste mobile fagpersoner vil finne standard Apple-konfigurasjon, som inkluderer kapasitet til å drive 2560 x 1600- pikseloppløsning på en ekstern skjerm, mer enn tilstrekkelig for daglig kontorproduktivitet, presentasjon, e-post, database, video og internettoppgaver.
 • Grafikk - Takket være en NVIDIA GeForce 9400M integrert GPU, har de nye 13 ”modellene raskere grafikkytelse, opptil fem ganger raskere i forhold til eldre modeller. Den kraftbevisste grafikkbrikken er fortsatt balansert for å gi enestående batterilevetid, men med opp til syv timer er mulig å bruke. Videoer og andre presentasjoner er ingen problemer, og gjengivelses- og kodingstider er mer enn respektable.
 • Design - 13-tommers MacBook Pro unibody-design gir den mer enn bare bra utseende. Den sømløse aluminiumsvesken er mer robust og elegant, noe som gjør den bærbare datamaskinen tynn og lett, for ikke å nevne holdbar. Design påvirker også funksjonaliteten. Bakbelyst LED-skjerm genererer skarpe, sylskarpe bilder og krever mindre plass enn tidligere generasjons LCD-skjermer, og bidrar dermed til en lettere bærbar PC. Til og med styreflaten drar fordel av designdetaljer. Den nye Multi-Touch-puten gir mer plass til å kontrollere markøren, mens den inkluderer sveiping, klemme, roter og sveip bevegelser med fire fingre.

Hva er galt?

 • Utvidelse - Batterier, harddisker og andre komponenter bakes i det vesentlige til den nye 13 "MacBook Pro. Selv om Apples standardkonfigurasjoner skal sikre at enhetene er mer enn i stand til å dekke de fleste profesjonelle brukeres behov, er oppgraderinger ikke enkle forslag., er det viktig å nøye vurdere datamaskinens behov når du kjøper en MacBook Pro. Bare ved å nøye gjennomgå spesifikasjoner før kjøpet, kan profesjonelle brukere sikre at den bærbare datamaskinen er utstyrt riktig og kostnadseffektivt.

Konkurransedyktige produkter

 • Alienware M15x
 • Dell Precision M2400
 • HP Voodoo Envy 133
 • Lenovo ThinkPad X301

Ergo for virksomheten

Teknologifagfolk debatterer ofte, og ofte følelsesmessig, fordelene med Apple kontra PC-maskiner. Fakta, når de var skilt fra retorikk, snakker tydelig. Markedsdata utgitt av ChangeWave Research i februar 2009 avslørte planlagte kjøp av bærbare Apple-maskiner, til tross for en nedadgående økonomi der ChangeWave noterte den laveste rekorden for planlagt PC-kjøp noensinne. Videre, når man måler kundetilfredshet, viste de samme undersøkelsesdata Apples et "Very Satisfied" kundevurderingsnivå på 81 prosent. Ingen andre produsenter var fjernt nær. Dell, med en rating på 55 prosent, var ikke engang i ballparken.

Hvorfor er det viktig?

Business bærbare datamaskiner er avgjørende for en organisasjons suksess. Mens teknologienyvele ofte klager over en "høyere" pris på MacBook Pro, glemmer de å faktorere kostnadene forbundet med sikkerhetsbrudd, maskinvarefeil og andre pålitelighetsproblemer som ofte irriterer brukere av mindre utstyr. Apples pålitelighet, design og ytelse gjør den nye 13-tommers MacBook Pro til et enestående alternativ for mobile databehandlingsbehov.

Bruker vurdering

Har du møtt Apple 13 "MacBook Pro bærbar PC? I så fall, hva tror du? Ranger enheten og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer synes. Gi din egen personlige anmeldelse av Apples MacBook Pro i TechRepublic Community Forum eller la oss vet om du tror vi har utelatt noe i gjennomgangen vår ovenfor.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com