Anmeldelse: Acronis Drive Monitor

De fleste PC-brukere har ingen anelse om helsen til harddiskene deres. Fra brukerperspektivet fungerer en harddisk generelt en dag, og dagen etter gjør den det ikke. Når en stasjon mislykkes, er det en katastrofal kryptering for å få data fra døddrevet til en ny stasjon. Hvis brukerne hadde et middel til å få et raskt øyeblikksbilde av helsen til deres stasjoner, kan dette lett unngås. Administratorer må ikke betale bratte kostnader for datautvinning fra døde stasjoner. Borte vil også være den utvidede driftsstansen forbundet med å trekke data fra en urolig stasjon.

Et verktøy som passer denne oppgaven ganske bra er Acronis Drive Monitor. Selv om det er bedre kjent for sikkerhetskopieringsverktøyet sitt, er det perfekt at Acronis vil lage et verktøy som gjør det mulig for brukeren å overvåke helsen til interne og eksterne stasjoner.

spesifikasjoner

 • Operativsystemer støttet: Windows XP (SP2), Vista, 7, Server 2003 (SP2), Server 2008.
 • Minimumskrav: Mus eller annen pekeenhet, 256 MB RAM, 1 GHz eller raskere prosessor.
 • Gratis å laste ned

Hvem er det for?

Acronis Drive Monitor er for alle som trenger litt hjelp til å forutsi når en intern eller ekstern stasjon kan gå dårlig. Siden det store flertallet av brukerne har en tendens til å glemme at stasjoner går dårlig etter hvert, vil Drive Monitor enten sende e-post eller vise et varsel når visse betingelser er oppfylt. Den er enkel å installere, enkel å sette opp og enkel å bruke, så nesten ethvert erfaringsnivå kan dra nytte av denne skjermen.

Hvilket problem løser det?

Har du noen gang hatt kjøreturen dårlig før du hadde sjansen til å sikkerhetskopiere den? Selv om vi ønsker å tro at alle gjør vanlige sikkerhetskopier, er sannheten helt motsatt. Og uten å kjenne helsen til stasjonene dine, kan du ikke vite når disse stasjonene kommer til å gå opp. Acronis Drive Monitor holder deg kjent med helsen til stasjonene dine, slik at du kan være klar i tilfelle en nødsituasjon.

Hva er galt?

For å kunne bruke e-postvarslene må brukeren ha en SMTP-server tilgjengelig. Hvis brukeren bare har en Exchange-server, kan de ha problemer med å få e-postvarsler til å fungere. Det andre problemet er at når det er et problem med en stasjon, er den eneste tilgjengelige løsningen å åpne opp en kunnskapsbase-artikkel (fra Acronis.com) som prøver å vise deg en løsning på problemet. Drive Monitor prøver ikke på noen måte å løse andre problemer enn å tilbakestille parametere for en sjekk.

Enestående funksjoner

 • Automatisk disksjekk
 • Overvåker hendelseslogger
 • Umiddelbare varsler
 • Ukens statusrapporter
 • RAID-støtte
 • Integrerer med Acronis Backup and Restore
 • Tilgjengelig support
 • Monitor med SMART eller et tilpasset skript

Ergo for virksomheten

Enten du sikkerhetskopierer dataene dine eller ikke, bør du uten feil utsette et verktøy som Drive Monitor for å overvåke helsen til harddiskene dine. Siden kostnadene for Drive Monitor er gratis, er det ingen brainer! Du vil finne mer informasjon om stasjonsproblemer enn du noen gang har kjent at eksisterte, og til slutt vil du spare deg selv for mye tid og problemer med å unngå oppgaven med å overføre data fra døde stasjoner.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt Acronis Drive Monitor? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com