Fjern virtuell maskinbytteplass på disken

Bruksaken er sjelden, men det kan være nødvendig å ikke bruke en virtuell byttefil for VMware vSphere virtuelle maskiner.

Hver virtuelle maskin i vSphere er underlagt en rekke minnestyringsteknologier, som inkluderer ballongdriveren gjennom VMware Tools, gjennomsiktig sidedeling på verten, minnekompresjon og bytte av hypervisor. (Teknologiene er i rekkefølge av mest ønskelige til minst ønskelige funksjoner.) Hypervisor-byttefunksjonen gjør at den virtuelle maskinens lagerbeholdning kjøres på disk i stedet for adresserbar plass i vertsens RAM-inventar.

En virtuell maskin lager en byttefil på disken; dette er atskilt fra alt som kan konfigureres i operativsystemet, for eksempel en Windows-sidefil på den virtuelle gjesten. Denne byttefilen ( figur A ) er lik minnetildelingen på den virtuelle maskinen. Figur A

Klikk på bildet for å forstørre det.

Denne spesielle virtuelle maskinen har bare 4 MB minne (det er et testsystem med lav ytelse), men 4 MB RAM er også representert på VMFS-datastore (LUN-RICKATRON-1) som en .vswp-fil. Selv om 4 MB for denne virtuelle maskinen ikke er så utslagsgivende for de fleste lagringssystemer, kan større bestemmelser om virtuell maskinminne tygge opp datalagringsplass og (forhåpentligvis) aldri bli brukt.

Hvis du ikke ønsker å ha denne .vswp-filen i lagring i det hele tatt, er det en måte å forhindre at den virtuelle maskinen representerer den fysiske minnetildelingen på disken. Å bruke en reservasjonsreservasjon for hele minnet for den virtuelle maskinen vil ikke tillate den å starte på med mindre verten eksklusivt kan gi den reserverte mengden minne. I den situasjonen ville gjesten aldri resultere i bytte ( figur B ). Figur B

Klikk på bildet for å forstørre det.

Når reservasjonen er gjort, neste gang den virtuelle maskinen er slått på, vil den ikke kreve .vswp-filen på datastore.

Merk: Denne konfigurasjonen bør brukes i veldig spesifikke situasjoner, for eksempel et tier 1-program som du vil glemme fordelene med VMware-minnehåndtering for å sikre den absolutte høyeste ytelsen.

Har du brukt full reservasjoner for å deaktivere bytte? Del i så fall årsakene dine til i diskusjonen.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com