Raspberry Pi Foundation tilbyr refusjon for feil Power over Ethernet-tillegg

Slik konfigurerer du Raspberry Pi 3 Model B + Denne videoen leder deg gjennom alt du trenger å vite for å få Raspberry Pi 3 Model B + i gang.

Raspberry Pi Foundation tilbyr tilbakebetalinger til folk som har kjøpt en feilfunksjon for Raspberry Pi.

Mer om Open Source

  • 8 av tiårets verste open source-innovasjoner
  • Åpen kilde i 2020: Fremtiden ser lys ut
  • Linus Torvalds: "Git beviste at jeg kunne være mer enn et en-rart."
  • 20 raske tips for å gjøre Linux-nettverk enklere (gratis PDF)

Den offisielle Power over Ethernet (PoE) HAT er et tilleggskort som sitter på toppen av Raspberry Pi 3 Model B + og lar datamaskinen drives av en Ethernet-tilkobling. HAT bruker 802.3af PoE-standarden, som gjør at 15W kan leveres for å være brettet.

I går svarte Eben Upton, grunnlegger og grunnlegger og administrerende direktør i Raspberry Pi Trading, på påstander om at noen PoE HAT-er ikke klarte å levere tilstrekkelig kraft til Pi 3 Model B +, i et åpent brev på Raspberry Pi-fora.

Han sa at problemet stammet fra et samspill mellom en regulator på HAT og en USB-strømbegrensende bryter på Raspberry Pi 3 Model B + -kortet.

Resultatet av dette problemet, sa han, var at en betydelig andel av PoE HAT-er leverte mindre enn 200 mA nedstrøms strøm til USB, nok for tastatur og mus, men ikke nok for tilkoblede harddisker.

"Vi savnet det i produkttesting fordi tøff hell, vår tunge belastning ble utført på tavler med det andre merket bryter, og de fleste av våre felttestere brukte bare brettet til å drive mus og tastaturer, noe som fungerer bra på alle HAT / Pi-parene vi har testet, "sa han i brevet.

Stiftelsen tar en rekke skritt i kjølvannet av funnet, inkludert å legge til et notat for å lagre sider for HAT som beskriver denne begrensningen og tilbyr tilbakebetaling til de som returnerer en HAT berørt av dette problemet.

Upton sa at problemet ville bli løst i "et påfølgende spinn av PoE HAT". Han la til at stiftelsen vil publisere detaljer om hvordan du modifiser maskinvaren til berørte PoE HAT-er for å løse problemet.

Han sa at denne modusen sannsynligvis vil innebære: "Å fjerne reservoarhetter fra hovedtavlen (en enkel, ren mod hvis du kan bruke et loddejern, men begrenser USB-hotpluggability)" eller "sette inn en liten mengde serieimpedans i den aktuelle banen fra the HAT (denne er litt fiddly å implementere) ".

PoE HAT ble lansert forrige måned og selger for £ 18, og problemene med PoE HAT ble først rapportert av The Register.

Raspberry Pi Power over Ethernet HAT.

Bilde: Raspberry Pi Foundation

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Les mer

  • Raspberry Pi 3 bilder: En nærmere titt på det nye brettet
  • Raspberry Pi 3 Model A +: Et jukseark
  • Raspberry Pi Zero: Hva du trenger å vite
  • Hvorfor Android og til og med Windows kan gjøre det på Raspberry Pi 3
  • Raspberry Pi Zero W: Den smarte personens guide

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com