Poin2 Chromebook 14: En rimelig Chromebook av høy kvalitet for daglig forretningsbruk

Hvordan Poin2 Chromebook 14 skiller seg ut som en forretningsmaskin Poin2 Chromebook 14 har en full berøringsskjerm og all-metall kropp.

Poin2 Chromebook 14, som ble lansert i USA i mai 2018, leverer alle ytre nødvendigheter til en utmerket Chromebook. Den 14-tommers 1920 x 1080 IPS-skjermen gir mye lysstyrke for utendørsvisning, og høyttalerne spiller høyt og uten merkbar forvrengning.

Med en metallkropp har den bærbare datamaskinen på 3, 7 kg et tastatur i full størrelse og berøringsflate av høy kvalitet, og det føles solid sammenlignet med Chromebook-er laget av plast. Webkameraet og den innebygde mikrofonen støtter videokonferanser, selv om webkameraet har lavere oppløsning enn det frontvendte kameraet som finnes på mange smarttelefoner. Den har også en standard USB-C ladeport, HDMI-port, USB 3.0-port, SD-kort og hodetelefonport.

Internalene støtter også daglige forretningsoppgaver. Batteriet varer lett i mer enn en hel dag med arbeid. Og med 4 GB RAM, 32 GB lagringsplass på en SSD og en MediaTek MT8173 Quad-Core (ARM) prosessor, kan du også åpne mange faner og se på video. Dette er ikke den raskeste Chromebooken, men den er absolutt rask nok til daglig bruk.

Den inkluderer innebygd Bluetooth 4.0, i tillegg til 802.11ac Wi-Fi. Over flere tester på forskjellige avstander og steder oppnådde jeg konsekvent Wi-Fi nedlastings- og opplastingshastigheter som maksimerte nettverkets kapasitet (175 Mbps / 25 Mbps opp) og tilsvarte hastighetene jeg ser på en iPhone 8 Plus.

Foto: Andy Wolber / TechRepublic

Alle de ovennevnte funksjonene vil gjøre Poin2 Chromebook 14 til et rimelig valg som en standard Chromebook-virksomhet. Etter mitt syn gjør følgende tre funksjoner at denne enheten skiller seg fra mange andre Chromebook-er.

1. Berøringsskjerm

Poin2 Chromebook 14 støtter berøring. På en bærbar datamaskin bruker jeg oftest en berøringsskjerm for å flytte markøren til et bestemt sted i tekst eller for å bla gjennom et dokument (eller webside). Stasjonen håndterer begge disse jevnt. Berøringsstøtte fungerer også i Android-apper, siden dette er en enhet som inkluderer støtte for Android-appbutikken. Det betyr at du for eksempel kan tegne en skisse i Google Keep med skjermen åpnet flatt, siden enheten åpnes i en full vinkel på 180 grader.

2. Viftefri

Jeg liker også Poin2 Chromebook 14 for noe den mangler: En fan. I motsetning til de mange Chromebook-enhetene med vifter som lydløst sutrer når et system varmer opp, forblir Poin2 Chromebook 14 kul og kjører lydløst. Over flere dager og gjennom flere timers kontinuerlig bruk, varmet enheten aldri merkbart opp. Det funket. Stille. Uten viftestøy.

3. Pris

Det beste aspektet med Poin2 Chromebook 14 kan være prisen. Til 299 dollar synes jeg det er en utmerket verdi. Billigere Chromebook-maskiner har en tendens til å ha mindre RAM, en skjerm med lavere oppløsning og / eller lyd i lav kvalitet. Få Chromebook-er på dette prispunktet inkluderer en så høy HD-berøringsskjerm av høy kvalitet.

Portene på Poin2 Chromebook 14 inkluderer USB Type-C-lading, HDMI, USB 3.0, SD-kortleser, sikkerhetslås og lydkombo-port.

Foto: Andy Wolber

Hvem lager Poin2 Chromebook 14?

Et team på åtte personer - hvorav fire er medstiftere - står bak Poin2 Chromebook 14. Men dette er ikke deres første Chromebook. Jinu Lee, som håndterer Poin2-markedsføring, fortalte meg via e-post at medstifterne jobbet på Chromebooks for et mye større selskap: Samsung. En av medstifterne var en produktplanlegger for Series 5 Chromebook (lansert i 2011), og en annen var ledende for Samsung Chromebook-utvikling.

Den erfaringen viser. Jeg tror Poin2 Chromebook 14 oppfyller teamets mål om å levere en Chromebook som kan brukes som en primær enhet. Poin2 Chromebook 14 er en utmerket enhet for folk og bedrifter som bruker Chromebooks og G Suite. Imidlertid bør skoler sannsynligvis se andre steder, siden denne enheten ikke er noe jeg vil anbefale for unge elever på grunn av dens størrelse og vekt.

Jinu Lee bemerket også at Poin2 som oppstart ennå ikke har betydelig merkevare anerkjennelse i USA. Basert på min erfaring med denne enheten, skal Poin2s rykte vokse som et selskap som kan levere en rimelig Chromebook av høy kvalitet til en attraktiv pris. Fra midten av 2018, hvis du leter etter en standard bærbar stil i Chromebook, tror jeg det kan være vanskelig å finne en bedre verdi.

Google Weekly Newsletter

Se hvordan du får mest mulig ut av Google Dokumenter, Google Apps, Chrome, Chrome OS, Google Cloud Platform og alle andre Google-produkter som brukes i forretningsmiljøer. Leveres fredager

Registrer deg i dag

Se også

  • Digital transformasjon: En CXOs guide (ZDNet spesialrapport) | Last ned rapporten som en PDF (TechRepublic) (TechRepublic)
  • Google Pixelbook er en Chromebook med høy ytelse for profesjonelle (TechRepublic)
  • Chromebooks: Et jukseark (TechRepublic)
  • HP Chromebook x2 er den første avtakbare Chromebooken, tar sikte på iPad Pro (ZDNet)
  • Google avslører Chrome OS-nettbrett for studenter, går i krig med iPad i utdanningsmarkedet (TechRepublic)
  • Linux kommer til Chromebooks (ZDNet)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com