Bare 75% av profesjonelle PC-er vil være på Windows 10 innen 2021

Hvordan tilpasser foldetelefoner seg til brukere, og omvendt? Den avlange administrerende direktøren John Underkoffler diskuterer den voksende foldetelefontrenden, hvordan brukere vil dra nytte av formfaktoren og hvordan saker vil fungere på en sammenleggbar telefon.

Microsofts press for å få flere virksomheter migrert til Windows 10 fortsetter, ettersom selskapet vil avslutte den utvidede støtteperioden for Windows 7 14. januar 2020. Til tross for det, vil bare 75% av profesjonelle PC-er kjøre Windows 10 innen 2021, ifølge en Gartner markedsprognose publisert mandag.

Adopsjon av Windows 10 har hengt langt etter Microsofts forventning, med originale anslag på 1 milliard installasjoner "i løpet av to til tre år" ikke oppfylt. Windows 10 overtok Windows 7 med tanke på installasjonsstørrelse i januar 2019, og nådde bare 800 millioner enheter forrige måned.

Foreløpig viser NetMarketShare den samlede Windows 10-oppdateringen til 43, 62%, selv om dette representerer alle målte systemer, ikke bare de som er i virksomhet eller virksomhetsdistribusjon. "For bedrifter fortsetter migreringen av Windows 10 inn i neste fase. Mens USA nå er i sluttfasen, har Kina som har utsatt migrasjonen fortsatt noen år igjen, " sa forskningsdirektør Gartner Ranjit Atwal i en pressemelding.

Salg av PC-er vil sannsynligvis ikke bygge opp Windows 10-installasjoner, da Gartner spår at forsendelsene vil avta med 2, 5 millioner (0, 6%) i 2019, ettersom forbrukere trekker seg tilbake PC-er uten å kjøpe utskiftninger. "For åttende året på rad står PC-markedet i ro, " sa Atwal i utgivelsen.

Sammenleggbare telefoner er ikke universalmiddelet i forhold til mobilmarkedet

Mobiltelefonmarkedet forventes å komme tilbake til vekst i 2020, selv om Gartner spår at forbrukerne holder fast på eksisterende telefoner lenger, med en gjennomsnittlig levetid på en avansert smarttelefon til å øke fra 2, 6 år til 2, 8 år gjennom 2023.

Brettede telefoner blir møtt med høflig skepsis, og Gartner spår salget for å utgjøre 5% av det high-end smarttelefonmarkedet - omtrent 30 millioner enheter - innen 2023.

"Vi forventer at brukerne vil bruke en sammenleggbar telefon som de gjør med sin vanlige smarttelefon, og plukker den opp hundrevis av ganger om dagen, bretter den ut sporadisk og skriver på plastskjermen, som kan skrape raskt avhengig av hvordan den brettes, " forsker Gartner sa direktør Roberta Cozza i løslatelsen. "I løpet av de neste fem årene forventer vi at sammenleggbare telefoner forblir et nisjeprodukt på grunn av flere produksjonsutfordringer. I tillegg til overflaten på skjermen er prisen en barriere til tross for at vi forventer å avta med tiden. Priser for tiden til $ 2000, sammenleggbar telefoner presenterer for mange avveininger, selv for mange brukere av tidlig teknologi. "

For mer, sjekk ut hvorfor sammenleggbare smarttelefoner er mer kjepphest enn for alltid enheter, og Smartphone-nedbremsing: Mindre telefonmerker blir stengt ute av markedet, så vel som TechRepublics jukseark til Samsung Galaxy Fold.

Dagens nyeste nyhetsbrev

Hvis du bare kan lese en teknisk historie om dagen, er dette det. Leveres hverdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com