Nokia og Windows Phone tilbake fra de døde med nye modeller på MWC 2018

Hvorfor MWC er alt i virksomhet nå? Med mobile enheter som er forankret i en alder av trinnvis, fremhever Larry Dignan og Jason Hiner forretningsteknologitrendene å se på MWC 2018.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • På Mobile World Congress 2018 ga Nokia ut fem nye smarttelefoner og Microsoft begynte å selge de gamle Lumia-telefonene igjen.
  • Selv om Nokia og Microsoft en gang var sterke konkurrenter innen bedriftsmobil, er det lite sannsynlig at de vil kunne konkurrere med andre premium telefoner i dag.

Mens Nokia og Windows Phone en gang ble antatt å gå veien for bøffelen, viste begge livstegn på Mobile World Congress 2018 (MWC) i Barcelona. Morselskapet HMD ga ut fem nye Nokia-telefoner, og forskjellige Lumia-modeller dukket opp på Microsofts nettbutikk.

I en pressemelding kunngjorde HMD Global at den bringer fire Android-drevne Nokia-smarttelefoner på markedet, og slipper en oppdatert versjon av 8110-modellen med 4G. I følge utgivelsen er telefonene pålitelige og holdbare, mens de også "setter nye standarder for materialer og design."

Alle de fire telefonene er rene Android og leveres med Android Oreo utenfor boksen.

Den første av de fire telefonene er Nokia 8 Sirocco. Pressemeldingen henter denne telefonen et "ultra-kompakt kraftsenter", ettersom den bare er 2 mm tynn med en 5, 5-tommers skjerm, og likevel har den doble sensorer bak og ZEISS-optikk. Sirocco vil detaljhandel for omtrent 922 dollar i gjennomsnitt, heter det i utgivelsen.

Nokia 7 Plus støttes av Qualcomm Snapdragon 660 mobilplattform, og er rettet mot reklamer, heter det i utgivelsen. Den har også ZEISS-optikk, og har en to-dagers batterilevetid og et HD + -skjerm, med en startpris på rundt 491 dollar.

En ny versjon av Nokia 6 har hurtiglading av USB-C, og er mer enn 60% raskere enn forgjengeren, heter det i utgivelsen. Denne telefonen er bygget på Qualcomm Snapdragon 630 mobilplattform og vil sette brukere tilbake $ 343 i gjennomsnitt.

HMD gir også ut en Android Go-telefon - Nokia 1. I følge utgivelsen kan den tilpasses med tilleggsdeksler og vil ha en gjennomsnittlig utsalgspris på 85 dollar.

HMD oppdaterte også Nokia 8110 (ja, telefonen fra The Matrix ), og ga ut en ny versjon med 4G. Den har VoLTE-anrop, og kommer til og med med en moderne versjon av spillet Snake.

Mens de nye Nokia-telefonene er ganske greie, er Windows Phone-nyhetene mer forvirrende. I en kort periode viste Microsoft nettbutikk forskjellige modeller av Lumia Windows-telefoner som er til salgs, inkludert Lumia 950, Lumia 950 XL, Lumia 650 og Lumia 550. Imidlertid er telefonene nå oppført som "Utilgjengelig, " noe som betyr at de enten ble utsolgt raskt, eller ikke skulle være oppført til å begynne med.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com