Ingen flere avlukker eller private kontorer på Microsoft Asia Pacifics kontor i Singapore

Microsoft Asia Pacific (AP) innledet nylig en plan for å radikalt gjenoppbygge sitt regionskontor som ligger ved One Marina Boulevard i Singapore. Døpt "Microsofts nye verden av arbeid", håper selskapet at det redesignede kontoret vil fremme større produktivitet og samarbeid, redusere kontorplassen som kreves og tiltrekke og beholde ansatte fra alle generasjoner.

Kabiner, utpekte kontorer og stasjonære telefoner er ute

Lokale medier og bloggere ble invitert til en mediakontroll om endringene og til en omvisning i det nye kontoret. Microsoft AP eliminerte alle avlukker og personlige kontorer for ledende ansatte og ledere og konverterte disse mellomrommene til en blanding av ikke-partisjonerte pulter, samt andre bord og stoler som minner mer om en kafé enn et kontor.

Uten tildelte pulter kan ansatte sitte hvor som helst de vil, eller de kan velge å jobbe hjemmefra; Det er faktisk en ansatt / tilgjengelig desk-forhold på 2: 1, noe som betyr at det ikke er nok skrivebord for at alle skal kunne jobbe på kontoret samtidig. Det er det regionale hovedkvarteret, og ansatte er ofte utenfor byen. Interessant nok sier Microsoft AP at antallet arbeidere som dukker opp på kontoret er høyere enn før opprustningen, noe som antyder at arbeidet med å forbedre arbeidsmiljøet har vært en suksess.

Ikke alle rommene ble eliminert; møterom er fremdeles tilgjengelige for bestilling, med en smattering av mindre rom som arbeidstakere kan bruke i situasjoner der absolutt konsentrasjon og privatliv er nødvendig.

Microsoft AP erstattet også ansattes stasjonære telefoner med trådløse hodesett; Dette gjør at ansatte kan jobbe hvor som helst på kontoret ved hjelp av en bærbar PC, håndsett, webkamera eller smarttelefon. Jeg så ingen stasjonære datamaskiner i løpet av min korte tur på kontoret i Singapore.

Overgang til det nye konseptet

Det åpne kontorkonseptet tar litt å venne seg til for noen ansatte (det vil være urimelig å forvente at en svitsj i en slik størrelse skulle være helt sømløs). Jessica Tan, administrerende direktør i Microsoft Singapore, nevnte etikettproblemer som å ikke snakke for høyt og sørge for at en arbeidsstasjon blir ordentlig tømt før avreise. For å sikre at de ansatte er tilstrekkelig opplært, fortalte Tracey Fellows, administrerende direktør i Microsoft Asia Pacific, oss om interne programmer der ansatte læres hvordan de skal få det beste ut av de forskjellige verktøyene de har til rådighet.

Jeg skal skrive om teknologiene og konseptet bak Microsoft APs modernisering i neste blogg. I mellomtiden kan du se bilder av kontorene i TechRepublic fotogalleri Microsoft Asia Pacific Singapore kontors nye åpne konseptdesign.

Fotokreditter Microsoft

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com