Nye Chromebooks fra Samsung, Asus, Lenovo på skjermen på CES 2020

CES 2020: Trendene og teknologiske forretningsfordeler bør bry seg om Enterprise-teknologier som AI, dataanalyse og 5G, som ligger til grunn for de nyeste IoT-dingsene, smarte enhetene og autonome kjøretøyene og vil være på full visning på CES 2020.

Googles maskinvarepartnere Samsung, Lenovo og Asus viser frem nye Chromebook-er på CES, og hver ser ut til å ha en spesiell nisje å fylle.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

Chromebook-er har fanget mer av arbeidsmarkedet i flere år, og med god grunn: De er lettere å sikre, gjør migrering til en ny datamaskin sømløs takket være at den i stor grad er skybasert, og klarer stadig oftere å bruke fullverdig desktop hardware .

De siste modellene som ble introdusert på CES fortsetter å forbedre elementene i Chromebook-design, og disse tre nye modellene fra Samsung, Lenovo og Asus er intet unntak.

Google delte ikke massevis av detaljer om de nye Chromebookene, så deltakere som ønsker å finne ut mer om spesifikasjonene, vil måtte besøke produsentboder for mer info.

Samsung Galaxy Chromebook: Profesjonelt kraftverk

En dockbar pekepenn, 4K AMOLED-skjerm og Samsung Galaxy Chromebooks status som den "tynneste Chromebook noensinne", gjør det til en styrke å regne med som en bærbar arbeidsmaskin. Google benytter seg av stylusdrevne designfunksjoner, muligheten til å kjøre Microsoft Office og innebygd Google Assistant som andre salgssteder for profesjonelle.

Den har også en innebygd EQ for omgivelsene som vil justere lysstyrke og fargebalanse basert på omgivelsene og appene den kjører.

Den nye Samsung Galaxy Chromebook er high-end oppføringen av de tre, og vil koste 999 dollar når den skal i salg i mars i år.

Ikke la prisen jage deg fra å vurdere den: Den har en haug med funksjoner som gjør det vel verdt prisen.

Lenovo IdeaPad Duet Chromebook: Rimelig og fullverdig

Lenovos inntreden i Chromebook-markedet i 2020 er en to-i-ett-hybrid med 10, 1-tommers skjerm og flyttbart tastatur. Google beskriver tastaturet som ultratynn, men likevel bærbar PC-klasse, noe som betyr at det burde være lettere å skrive på enn noen andre flyttbare deksler .

Hvis forretningsbehovet ditt hovedsakelig dreier seg om å skrive og være koblet til nettbaserte apper, kan Lenovo IdeaPad Duet Chromebook være en god passform for deg, spesielt med tanke på prispunktet: Det vil være tilgjengelig for $ 279 når det skal selges i mai, og den prisen inkluderer tastaturdekselet og kickstanden.

ASUS Chromebook Flip C436

Asus Chromebook Flip C436, som andre Flip-modeller før den, er en hybrid med et 360-graders hengsel som gjør at det festede tastaturet kan roteres bak skjermen når den ikke er i bruk, slik at enheten kan brukes som et nettbrett.

Det kjennetegnende elementet i denne Chromebook er det Harman Kardon firhøyttalere og metallkabinett, som forhåpentligvis vil gjøre det litt mer motstandsdyktig mot slitasje ved reiser.

Utover det virker det som om Flip C436 er designet mer rundt multimedia, så den kan være bedre egnet til hjemmebruk enn jobb. Prisinformasjon er ikke tilgjengelig ennå, men klaffen vil være tilgjengelig en gang i mars.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com