Nye billige Windows 10-bærbare datamaskiner for å utfordre Google Chromebook når Microsoft tar sikte på klasserom

Video: Toppfunksjoner i Windows 10 Fall Creators Update NickReath fra TechRepublic kjører ned alle toppfunksjonene forretningsfolk trenger å vite om i Microsofts neste store Windows 10-oppdatering.

Microsoft og maskinvarepartnerne har avslørt en rekke nye lave kostnads-bærbare Windows 10-bærbare datamaskiner designet for å konkurrere med Chromebooks i utdanningsmarkedet.

De nye enhetene, som ble annonsert for å falle sammen med Bett-showet denne uken, inkluderer bærbare datamaskiner for under $ 200 og 2-i-1 bærbare / tavle-PC-er for under $ 300.

Lenovo kunngjør 100e, en ny Intel Celeron Apollo Lake-drevet PC, som starter på $ 189, og Lenovo 300e, en 2-i-1-PC som kommer med penn, og starter på $ 299. For fremvoksende markeder vil JP selge Classmate Leap T303 bærbare datamaskiner, fra 199 dollar, og Trigono V401 2-in-1, fra 299 dollar.

Mer om Windows

 • Slik bruker du God Mode i Windows 10
 • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
 • Microsofts største flopper i tiåret
 • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Hver av disse nye enhetene er søppelbestandige og robuste, og er designet for å ha lang batterilevetid og 2x2 Wi-Fi for raskere tilkobling.

Blant de mange andre utdanningsrelaterte nyhetene sa Microsoft også at den bygger støtte for stemmediktning direkte til Microsoft Office fra februar. Mens diktering har blitt støttet i Office, krevde det tidligere brukere å installere Microsofts Dictate-tillegg, som støttet diktat på 20 språk og oversettelse i sanntid på opptil 60 språk. Kontorets tekst-til-tale funksjonalitet Immersive Reader vil også bli gjort tilgjengelig på Microsoft Word for Mac, iPhone, Outlook Desktop, OneNote iPad og OneNote Mac, med støtte for en rekke nye språk.

Microsoft OneNote Class Notebook, en samling av delinger og delt arbeid for klasser, er oppdatert for å inkludere oppgave- og karakterintegrering med de mest brukte skoleinformasjonssystemene i Storbritannia, Capita SIMS, og USA, PowerSchool. Lærere vil nå også kunne låse sider som bare leset. Det brukervennlige grafprogrammet Desmos vil også være aktivert i OneNote.

Presentasjoner i Microsoft PowerPoint kan nå tas opp - inkludert lysbilder, video og fortellinger - og publiseres til Microsoft Teams kommunikasjonsplattform, en endring som Microsoft sier vil bidra til å gi studentene lettere tilgang til undervisningsmateriell og leksjoner.

Microsoft presser augmented og virtual reality-hodetelefoner som et sentralt verktøy for utdanning, og slipper prisen for Hololens headset for akademiske institusjoner til slutten av mai i år. Det avslørte også at fra mars i år vil Pearson begynne å rulle ut seks nye HoloLens- og Windows Mixed Reality-applikasjoner. Microsoft samarbeider også med PBS og NASA om å utvide Mixed Reality-pensum gjennom initiativet Bringing the Universe to America's Classrooms.

Microsoft og LEGO Education vil også tilby en ny gratis online leksjonsplan for Hacking STEM, som får elevene til å bruke Pythagorean Theorem for å utforske og måle topografi i 2D / 3D-rom. Det vil også samarbeide med BBC Earth for å bringe Oceans: Our Blue Planet temainnhold til klasserom og museer over hele verden. Minecraft: Education Edition blir også oppgradert med en gratis kjemioppdatering.

Til slutt kunngjorde Microsoft også at organisasjoner som kjøper Microsoft 365 Education-lisenser mellom februar og desember i år, vil være kvalifisert for gratis opplæring i hvordan de bruker tjenesten.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag Bilde: Microsoft

Mer om Windows 10 Fall Creators Update

 • Microsoft kunngjør rolig slutten av det siste gratis oppgraderingstilbudet for Windows 10 (ZDNet)
 • http://www.zdnet.com/article/microsoft-windows-10-fall-creators-update-is-ready-for-business/Microsoft finpusser Windows Shell, Edge og mer i siste Windows 10 testbygg (ZDNet)
 • Microsoft: Windows 10 Fall Creators Update er klar for virksomhet (ZDNet)
 • Microsofts nyeste test 10 for Windows 10 inkluderer Tidslinjefunksjon (ZDNet)
 • Hva er Windows 10 Fall Creators Update? Alt du trenger å vite om Microsofts store oppgradering
 • Windows 10: Noen av 2018s største nye funksjoner er nå tilgjengelige å prøve
 • Slik utsetter du oppgraderingen til Windows 10 Fall Creators Update
 • Oppdatering av Windows 10 Fall Creators: Hvordan bruke OneDrive Files On-Demand
 • Galleri: Hva er nytt i Microsofts Windows 10 Fall Creators Update
 • Slik struper du peer-to-peer-oppdatering av båndbreddebruk i Windows 10 Fall Creators Update
 • Hvordan beskytte Windows 10-PC-en din mot ransomware med Fall Creators Update
 • Slik slår du på kommunikasjon med ett klikk i Windows 10 Fall Creators-oppdateringen
 • Windows 10 Fall Creators Update SDK er tilgjengelig: Lover apper som ser bedre ut, brukervennlige
 • Se Windows 10s nye utseende: Microsofts flytende designsystem i aksjon
 • Video: Toppfunksjoner i Windows 10 Fall Creators Update
 • Hva du kan forvente av Windows 10 Fall Creators Update (ZDNet)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com