Nesten halvparten av tredje generasjons Apple butterfly-tastaturer på Basecamp har mislyktes

Hva kan Apple gjøre for å få lynnedslag igjen for et produkt? Apples nye maskinvare har blitt stort sett mer iterativ enn transformativ, med salget krympet hvert år. Den avlange administrerende direktøren John Underkoffler snakker om hvordan selskapet kan vekke innovasjon.

Apples "sommerfugl-tastatur" på ultra-lave reiser står overfor en regning etter fornyet kritikk fra Wall Street Journal, som ber Apple om å avgi en offisiell unnskyldning i slutten av mars. "Vi er klar over at et lite antall brukere har problemer med deres tredje generasjons sommerfugl-tastatur, og for det beklager vi, " sa Apple i en uttalelse, og la til at "De aller fleste bærbare PC-kunder fra Mac har en positiv opplevelse med det nye tastaturet. "

Den innbilningen mottar pushback fra Ruby on Rails-skaperen David Heinemeier Hansson, en utvikler hos prosjektledelsesapplikasjonsfirmaet Basecamp, som hevder at "mange mennesker rett og slett ikke tar kontakt med Apple når MacBook-tastaturene deres mislykkes. De lever bare med en S-nøkkel som raser eller en mellomromstast som av og til gir dobbelt, og konkluderer med at "Apple ser aldri disse tilfellene, så det teller aldri i statistikken deres."

I en intern undersøkelse av Basecamp-ansatte antydet seks av 13 tredjegenerasjons tastatureiere - brukere av 2018-revisjon MacBook Pro-systemer - at tastaturene deres har mislyktes, med 30% som taklet problemer med tastaturet nå, selv om Hansson bemerker at "Hvis du inkluderer alle personene som pleide å ha problemer, men som gikk gjennom en reparasjons- eller utskiftningsprosess, ville antallet være enda høyere. "

Hansson støttet den "anekdataen", som han kalte det, med en Twitter-avstemning som fant ut at halvparten av brukerne ganske enkelt lever med det, og bare 11% har tatt systemet inn for reparasjoner, et resultat som "har holdt seg bemerkelsesverdig stabilt vei fra 200 svar opp til 3.400, "bemerket Hansson på Twitter.

Problemet med å reparere sommerfugl tastaturer

Selv om brukere typisk rapporterer om problemer med mellomromstasten eller bare en individuell nøkkel, er det å reparere individuelle nøkler på disse tastaturene en praktisk umulighet på grunn av skjørheten til sommerfuglbrytermekanismen som holder nøkkelen på plass. Å bytte ut bare tastaturet i seg selv er på samme måte en ikke-startpakke, siden hele tastaturet er festet med toppdekselet, og krever full utskifting.

Apple forsøkte å dempe dette problemet i tredje generasjons butterfly-tastaturer. iFixit fant et tynt silikonoverlegg plassert rundt sommerfuglbryterne for hver nøkkel i deres nedrivning av MacBook Pro 2018. Apples offisielle forklaring på dette, i en pressemelding, var at disse systemene har "et forbedret tredje generasjons tastatur for roligere skriving", selv om noen brukere hevder at sommerfugl-tastaturene er høyere enn tidligere MacBook Pro-tastaturer.

Et mangeårig problem

Apple har stått overfor en jevn strøm av kritikk for tastaturene, som først ble introdusert med Retina MacBook i 2015. Tastaturene klarer ikke å registrere tastetrykk, eller registrere de samme tastetrykkene to ganger på grunn av støv eller andre partikler som blir fanget i sommerfuglbryteren mekanisme konstruert for å redusere tykkelsen på MacBooks. En gruppe bekymrede kunder anla en søksmål om Apple i mai over tastaturene.

I juni 2018 introduserte Apple et tastaturreparasjonsprogram, som dekker reparasjoner for MacBooks med funksjonsfeil tastaturer opptil fire år fra kjøpsdatoen. Før dette, for brukere uten garanti, var utskifting av toppveske $ 350 for MacBook og $ 700 for MacBook Pro.

Utviklere, kreative fagpersoner og teknisk presse har vært enstemmige i sin kritikk av tastaturet, med Daring Fireball's John Gruber - en bemerkelsesverdig Apple-bruker fra mange år - som kalte dem "de verste produktene i Apple-historien ... som gjør varig skade på MacBook-merkeets rykte, "som svar på historien i Wall Street Journal. I oktober 2017 erklærte Casey Johnson fra The Outline "det nye MacBook-tastaturet ødelegger livet mitt", i den første høyprofilerte op-ed som argumenterte mot tastaturene.

For mer om Apple, sjekk ut Apple Developer Program: hva fagfolk trenger å vite, og Apples største flopper gjennom tidene, fra AirPower til Bendgate til Newton.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com