Microsofts modulære SurfaceConstellations-system kan omdefinere IT-arbeidsstasjoner

Daglig leder for Microsoft Surface om den neste store tingen innen mobil databehandling Ryan Gavin, Microsofts daglig leder for Surface, diskuterer trender som vil forme fremtiden for databehandling på farten.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Microsoft Research avduket SurfaceConstellations, et modulært maskinvaresystem for å koble flere enheter sammen for å jobbe i tandem i et arbeidsområde.
  • SurfaceConstellations er et åpen kildekode-system for arbeidsområder på tvers av enheter, hvor monteringen er laget med en 3D-skriver.

Tirsdag, på Conference on Human Factors in Computing System i Montreal, avslørte Microsoft Research SurfaceConstellations, et nytt modulbasert system for flere mobile enheter for å lage tilpassede arbeidsområder.

Systemet, fullt detaljert i dette forskningsoppgaven, inkluderer programvare og maskinvare som er åpen kildekode designet for å imøtekomme mange forskjellige enheter. Dette inkluderer også koblingsmekanismer for enheter for å gjenkjenne hverandre og en mal for 3D-utskriftsfester for spesifikk maskinvare.

De 3D-trykte beslagene har et ledende materiale som overlapper veldig litt på skjermen på den tilkoblede enheten. Denne teknikken kalles CapacitiveLink i papiret, og gjør at en liten del av hver enhet kan gjenkjennes som et unikt berøringspunkt, slik at enhetene lettere kan kobles sammen. Dette demonstreres i en YouTube-video.

Et nettbasert GUI-verktøy kan hjelpe brukere med å sette opp sin spesielle SurfaceConstellations-tilnærming. Men for det meste er programvaredelen av ligningen opp til brukeren, heter det i avisen.

Enhetene kan settes opp uten forbindelse, indirekte tilkobling, lokal direkte tilkobling eller "som en del av en distribuert modellvisningskontroller (dMVC) -arkitektur, " heter det i avisen. Selv om det ikke er noe integrasjonsverktøysett, kan brukerne utnytte eksisterende alternativer som Webstrates eller XDBrowser, heter det i avisen.

I eksempelvideoen viste forskerne frem noen eksempler. I ett tilfelle ble tre nettbrett brukt til å lage en bred lydmikser. I andre eksempler ble flere nettbrett brukt til å lage et handelspanel eller for å lage et Scrabble-brett for å spille mot en menneskelig motstander.

"SurfaceConstellation-plattformen gjør det mulig for alle med tilgang til en 3D-skriver og flere nettbrett / telefoner å designe og konstruere sin egen arbeidsflate med flere overflater, " heter det i avisen. "På lik linje med forskningsfeltet mellom interaksjoner mellom enheter, forventer vi at et økende antall tilgjengelige berøringsskjermenheter snart vil tillate folk å bruke enhetene sine på konsert - og at SurfaceConstellations-ordninger kan bidra til å lette folks interaksjon med dette større antall enheter."

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com