Microsoft '4K +' Surface Hub 2 kan styrke neste generasjons skysamarbeid og øke møtene

Daglig leder for Microsoft Surface om den neste store tingen innen mobil databehandling Ryan Gavin, Microsofts daglig leder for Surface, diskuterer trender som vil forme fremtiden for databehandling på farten.

Tirsdag avduket Microsoft Surface Hub 2, en etterfølger - mer i ånd enn design - til selskapets originale digitale tavle, som ble lansert i mars 2016. Mens begge produktene faktisk er store formatskjermer med innebygd databehandling, beregnet For tilfeller av bruk av bedriftsproduktivitet er Surface Hub 2 et veldig annet produkt enn forbrukeren.

Surface Hub 2, som ble kunngjort i et Microsoft-blogginnlegg, er effektivt et 50, 5 "veggfestbart nettbrett, med en 3: 2-skjerm som selskapet ser ut til å være" 4K + ", som kan brukes enten i liggende eller portrettvisning. modellen er ment å være sammenkoblet med identiske enheter og brukes som en flislagt datamaskin, sier posten, slik at flere innholdsstykker kan sees side om side. Designet gjør at opptil fire skjermer kan flislegges i hvilken som helst konfigurasjon, og støtter multitouch og penninngang.

For bærbare distribusjoner har Microsoft nye tribuner utviklet av Steelcase for å gjøre det lettere å flytte systemet, i tillegg til tradisjonelle veggfester. Den nye modellen er også betydelig lettere enn den opprinnelige modellen. Den 55 "versjonen av Surface Hub veide 48 kg, selv om ZDNets Mary Jo Foley rapporterer at" hvert panel "i den nye modellen vil være" omtrent mellom 25 og 35 kg. " Det er uklart om avviket skyldes avvik som forventes mellom forproduksjonsmodellen og den endelige utformingen, eller om dette skyldes forskjellige SKU-er.

Surface Hub 2 kan brukes med Microsoft Teams, Microsoft Whiteboard, Office 365 og Windows 10, heter det i innlegget. Uansett om det er en flislagt konfigurasjon, eller frittstående, er målet med Surface Hub 2 å hjelpe teknologien "visne i bakgrunnen" og gjøre samarbeid og møter mer naturlig, sier innlegget. Dette hjelper ytterligere med å rotere 4K-kameraer, integrerte høyttalere, og fjerntliggende feltmikrofoner for å forbedre fordypningen.

"Ved å logge på flere brukere kan flere personer autentisere i samme Surface Hub 2-arbeidsområde, slik at de samtidig får tilgang til sine dokumenter og ideer, slå dem sammen med ideene fra teamkameratene - og gjøre samarbeid like naturlig som å møte på en tavle, "sa innlegget.

Microsoft er spesielt tett på nøyaktige spesifikasjoner, da det ikke er noen indikasjon på hvilken maskinvare som styrer Surface Hub 2, eller hvor mye enhetene vil koste. Den nevnte ZDNet-rapporten siterer Robin Seiler, daglig leder for maskinvareteknikk for Surface Hub, for å si at prisingen vil være "i tråd med lignende konkurrerende enheter." Siste generasjons versjon hadde to modeller, 55 "1080p-enheten for $ 9.000, og en 84" 4K-enhet for $ 22.000. Til sammenligning er Googles 55 "4K Jamboard 5 000 dollar, men krever administrasjons- og støtteavgift på 600 dollar per år.

Surface Hub-familien er etterfølgeren til "Multi-Touch Collaboration Wall", et system utviklet av Perceptive Pixel, som Microsoft kjøpte i juli 2012. Denne iterasjonen av designet er kanskje mest kjent for å bli brukt av CNN-korrespondent John King i USAs presidentvalg 2008. Microsoft stengte Perceptive Pixels Oregon-produksjonsanlegg i 2017, da produksjonen av systemet ble flyttet til anleggene som produserer andre Surface-produkter.

Microsoft indikerte at selskapet har solgt Surface Hub "til mer enn 5000 kunder fordelt på 25 markeder", inkludert over halvparten av Fortune 100-selskaper. Microsoft indikerte at Surface Hub 2 vil bli testet med "utvalgte kommersielle kunder" i 2018, og tilgjengelig for kjøp i 2019.

De store takeawayene for teknologiledere:
  • Microsofts Surface Hub 2 er et 50, 5 "4K + flislagt veggmontert nettbrett som er ment å gjøre samarbeid lettere med 4K video- og flisleggingsmuligheter.
  • Generell tilgjengelighet for SUrface Hub 2 forventes for neste år. Priser og spesifikasjoner er ennå ikke kunngjort, selv om den siste generasjon 55 "1080p-versjonen var $ 9000.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

Se også

  • Windows 10. april 2018 Oppdatering: En innsidehåndbok (gratis PDF) (TechRepublic)
  • Microsoft Surface Hub: hands-on med den gigantiske, dyre samarbeidsskjermen (ZDNet)
  • Windows 10. april 2018 Oppdatering: Et jukseark (TechRepublic)
  • Microsoft Surface Hub-sjef, forskere i Holoportation forlater å danne oppstart av stealth (ZDNet)
  • En forretnings bærbar datamaskin med 3 skjermer? Microsofts patenteringsinnleveringspunkter på flerskjerms bretteanordning (TechRepublic)
Bilde: Microsoft

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com