Microsoft Surface Neo: Et jukseark

Microsoft Surface Neo: Er det fornuftig med toskjermtabletter 10 år etter Courier? Medstifter av Xbox-teamet J Allard foreslo et sammenleggbart nettbrett i 2009, som ble kansellert i 2011. Til tross for forsøk fra Acer og ASUS, har ikke enhetene med to skjermer tatt av. Vil Microsoft lykkes?

Microsoft satser stort på sammenleggbare enheter med kunngjøringen om det Windows-drevne Surface Neo-nettbrettet og den Android-drevne Surface Duo-telefonen ved et arrangement i New York 2. oktober 2019. Surface Neo og Surface Duo forventes å slippes i "Holiday 2020", og gjør Microsofts kunngjøring til en av de lengste ledetidene for en produktlansering i selskapets historie.

Surface Neo omfatter en rekke initiativer innen Microsoft, inkludert et Windows-alternativ til MacBook Touch Bar, og Windows 10 X-varianten som er bygget for å imøtekomme de forskjellige modalitetene som tilbys av en bretteskjermenhet.

TechRepublics jukseark for den brettbare nettbrettet Surface Neo vil oppdateres med jevne mellomrom når ny informasjon blir tilgjengelig. Denne artikkelen er også tilgjengelig som nedlastning, Cheat sheet: Microsoft Surface Neo (gratis PDF).

Alle jukseark fra TechRepublic og smarte personguider

Hva er Microsoft Surface Neo?

Surface Neo er Microsofts første offentlige forsøk på et nettbrett med dobbel skjerm, en modalitet som har vært gjenstand for forskning og utvikling både i og utenfor Microsoft i et tiår. I 2009 opprettet et team ledet av Xbox-teamets medgründer J Allard Microsoft Courier-nettbrettet, som åpnet som en bok. Courier-nettbrettprosjektet ble kansellert i 2011, selv om det ble erstattet av den (ikke-brettbare) første generasjons Surface-nettbrettet i 2012, og markerte Microsofts første forsøk på å bygge datamaskiner.

Tredjepartsforsøk har ikke klart seg spesielt bra, med den doble berøringsskjermen Acer Iconia i 2011 og ASUS Taichi i 2012, som boltet en skjerm på toppen av et laptop-lokk. Siste-dagers eksempler inkluderer en sammenleggbar Lenovo ThinkPad X1-prototype som viste frem i mai 2019; ThinkPad X1 bruker en fleksibel 13 "OLED-skjerm.

Surface Neo vil bruke Intels Lakefield-arkitektur, en spesialisert prosessor designet med enheter med dobbel skjerm i tankene. Intel touting Lakefield som muliggjør batterilevetid hele dagen ved å kreve mindre strøm, noe Qualcomm har benyttet seg av som en funksjon i Snapdragon-drevne Ultrabooks solgt av Samsung, HP, ASUS og andre.

Tilleggsressurser

  • Microsofts nye Surface-modeller: Spesifikasjoner, priser, datoer for Pro 7, Laptop 3 og Arm enheter (ZDNet)

  • Microsoft viser frem sin dual-screen Surface Neo, som kommer i løpet av ferie 2020 (ZDNet)

  • Samsung Galaxy Fold: Et jukseark (TechRepublic)

Hva gjør Microsoft Surface Neo unik?

Surface Neo er den første Surface-enheten som inkluderer to skjermer. Surface Neo veier 1, 44 pund, og den er bygget med "den tynneste LCD-skjermen som noensinne er skapt, " ifølge Microsoft-sjef produktansvarlig Panos Panay.

Carmen Zlateff, leder for Surface Neo-programvareopplevelsen, sa på Microsofts oktober 2019-arrangement.

Sikkerhet på mobilenheter: Tips for IT-proffer (gratis PDF) (TechRepublic)

Når det er sagt, tar Microsoft også sikte på markeringsfunksjonene til konkurrerende produkter. Touch Bar på MacBook Pro-systemer har blitt iterert av PC-OEMer inkludert ASUS, som rullet ut et ZenBook-system i 2018 som pakket i en annen 5, 5 "1080p-skjerm i stedet for standard pekeplate. Når Surface Neo Keyboard er plassert på toppen av den nedre skjermen (det vil si den som hviler på en flat overflate), påkaller den en smart skjerm for verktøylinjen, som ble demonstrert som en emoji-velger under Microsofts oktober 2019-presentasjon.

Tilleggsressurser

  • Windows 10X: Alt du trenger å vite om Microsofts Windows 10-variant (ZDNet)

  • Gjenoppfinne Windows: Fra NT til 10X, Microsofts uendelige søken etter det bedre operativsystemet (ZDNet)

Hva er det som gjør Windows 10 X forskjellig fra den normale Windows 10?

Windows 10 X er et nytt "uttrykk" av Windows 10 for doble skjerm og sammenleggbare enheter, selv om det beholder støtte for alle Windows-applikasjoner, inkludert Office, ifølge Zlateff.

Spesialisert håndtering for sammenhengende og sammenleggbare skjermer som ikke finnes i standard Windows 10 er høydepunktet av Windows 10 X. Programmet "spanning" gjør at apper kan strekkes over to skjermer.

Tilleggsressurser

  • Sammenleggbar fremtid: Hvordan Microsoft håper å definere en ny maskinvarekategori med Surface Neo og Duo (ZDNet)

  • Programmeringsspråk og karriereressurser for utviklere (TechRepublic på Flipboard)

Når slippes Microsoft Surface Neo?

Microsoft kunngjorde på sitt arrangement i oktober 2019 selskapets intensjon om å gi ut Surface Neo i "Holiday 2020" for å lokke utviklere til å bygge integrasjoner for det i appene sine.

Regnskapsregler for mobilenheter (TechRepublic Premium)

Potensialet eksisterer at Surface Neo kan være vaporware, avhengig av utviklerens interesse og offentlig reaksjon på kunngjøringen.

Tilleggsressurser

  • Beste Microsoft Surface-enhetsavtaler: Toppsalg på Surface hardware og tilbehør (ZDNet)

  • Mer må-lese Microsoft-relatert dekning (TechRepublic på Flipboard)

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag Bilde: CNET

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com