Microsoft hengslede, bøybare skjermpatenter kan lage boklignende bærbare datamaskiner

Video: Finne en vei til digital transformasjon Hos Microsoft Ignite forklarte Michael Liebow fra Accenture Cloud hvordan organisasjoner kan komme i gang med digitale transformasjonsprosjekter.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Microsoft søkte om to patenter relatert til en ny hengslet skjerm med to skjermer.
  • Patentene ryktes å være en del av Microsofts prosjekt 'Andromeda'.

En nylig utgitt patentsøknad fra Microsoft viser at firmaet har jobbet hardt med en bøyelig, hengslet skjerm som vil se ut og fungere noe som en digital versjon av en pocketbok. Søknadene, som ble sendt inn i 2016 og ble utgitt i forrige uke, ser ut til å være en del av et Microsoft-prosjekt kodenavnet 'Andromeda.'

I følge Windows Central er Andromeda den lang rykte etterkommeren av Courier, en tidligere innsats fra Microsoft for å lage et hengslet display, smarttelefonstørrelse. Noen nettsteder mener prosjektet er Microsofts forsøk på å sette foten tilbake i smarttelefonmarkedet, men andre antyder at det tilsvarer mer arbeidet med Surface-nettbrettet, som ble markedsført kraftig mot bedrifter og myndigheter.

En av søknadene som ble sendt inn, viste design for en buet eller bøybar skjerm og forklarte problemene forbundet med å plassere video, bilder eller tekst over et brettet område.

"Elektronisk skjermteknologi har gjennomgått en rask vekst de siste årene. Skjermene har blitt større flatere, lysere, mer effektive og i stand til livsfarlige farger med høy oppløsning, " heter det i patentsøknaden. "På den annen side utnytter ikke skjermteknologien fordelene ved modulær design, som nytes på andre teknologiske områder."

I applikasjonen forklarer Microsoft planen for å løse problemet med bøybare skjermer ved å bruke et "bildekorrigerende lag."

"Bildekorrigerende lag er konfigurert til å overføre lys frigjort fra flatflatedelen av skjermmatrisen og til å omorganisere lys frigjort fra buet hjørnedel slik at det sendte lyset og det omdirigerte lyset forlater bildekorrigeringen senere i det vesentlige parallelt og danner et tilsynelatende flybilde av pikselserier, "heter det i applikasjonen.

Det andre patentet Microsoft søkte om, med tittelen "Input basert på interaksjoner med et fysisk hengsel, " angår nettopp det: Bruken av et hengsel for en to-skjerms enhet.

"Mobile enheter gir dagens bruker en rekke forskjellige funksjoner, og lar i mange tilfeller brukeren direkte samhandle med objekter som vises via berøringsfølsomme skjermenheter, " sier applikasjonen. "Enheter som har flere skjermflater koblet med et hengsel, introduserer imidlertid kompleksiteter som vanligvis ikke løses ved bruk av konvensjonelle bevegelsesinngangsmodaliteter."

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Målet deres, patentnotatene, er å lage programvare som er klar (gjennom inngangssignaler) om enhetens hengsler og svarer på endringer i vinkel, hvordan enheten holdes, dens retning eller hvor raskt den beveger seg.

"Følgelig kan en rekke forskjellige inngangssignaler kombineres med hengselinteraksjonen for å endre operasjonen assosiert med hengselinteraksjonen, " heter det i applikasjonen.

Når de blir sett på sammen, viser patentsøknadene at Microsoft er på god vei mot en ny to-skjerms enhet som er mindre som en smarttelefon og mer som Surface-nettbrettene. Zac Bowden fra Microsoft Central sa at det var tydelig at Microsoft ikke hadde som mål å forstyrre smarttelefonmarkedet, men fortsette på sin vei til å lage enheter til forretningsrelaterte formål.

"Microsoft kommer til å prøve å snekre ut et nytt, lite volummarked for bedriften, skoler og prosumere / skapere, " skrev Bowden. "Microsoft gjorde en lignende ting med Surface Studio og originale Surface Pro, der den bygde nye enhetskategorier for markeder som på det tidspunktet var lite volum eller ikke-eksisterende."

I fremtiden kunne Microsoft ta disse patentene i mange forskjellige retninger. Det kan være å planlegge en ny overflate med dobbelt berøring, som ligner på Acer Iconia Touchbook, eller en slags digital bærbar PC for presentasjoner. Selv om det bare er patenter, planlegger Microsoft kanskje ikke noe i det hele tatt.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com