Microsoft begynner forsendelser av "mixed reality for business" HoloLens 2

Microsoft begynner forsendelser av "mixed reality for business" HoloLens 2 HoloLens 2, først kunngjort i februar, blir nå sendt til kunder. Microsoft posisjonerer enheten som et forretningsverktøy, ikke et underholdningsprodukt.

Etter en introduksjon på Mobile World Congress 2019 i Barcelona i februar, sender Microsoft nå HoloLens 2 til kunder, ifølge et blogginnlegg som kunngjør tilgjengeligheten. Kunngjøringen fungerer som en bookend til en uke med kunngjøringer fra Microsoft på deres Ignite-konferanse i Orlando, FL.

HoloLens 2 er plassert på en riktig måte som headsetet "blandet virkelighet for forretninger", med priser som passer. Enheten er tilgjengelig i tre konfigurasjoner, en utviklerutgave til en pris av $ 3.500 (eller finansiert for $ 99 per måned), en enhet som bare er utstyrt med enhet for $ 3.500, eller samlet med Dynamics 365 Remote Assist for $ 125 per bruker per måned. Sammenlignet med Microsofts Xbox-maskinvare fra forbrukeren, er dette en betydelig premie, selv om brukssakene er helt forskjellige.

Spesiell rapport: Utnyttelse av IoT i bedriften (gratis PDF) (TechRepublic)

Microsoft produserte noe tilpasset silisium for den nye maskinvaren, noe som muliggjør sporingsfunksjoner for hånd og øyne, og "intelligente funksjoner som samtidig lokalisering og kartlegging som er nødvendig for å få hologrammer til å være festet til verden når en person beveger seg rundt, " håndtert av en holografisk prosessering enhet (HPU), iterert til HPU 2.0 for denne utgivelsen. Dette brukes til det Microsoft omtaler som "persepsjon AI", som håndterer behandlingen av attributter som er nødvendige for å gjøre oppslukende opplevelser, spesielt for viktige funksjoner som kan føre til kvalme eller tretthet når det gjøres feil.

Sagt på en annen måte, bemerker Microsoft at dette gjør det mulig for en "modell som gjør at HoloLens 2 nøyaktig kan vise hologrammer foran kunder for samhandling og manipulering med hender og øyne."

På samme måte spiller Azure en betydelig rolle i suksessen til HoloLens, med samarbeid mellom brukere med HoloLens 2-systemer muliggjort gjennom cloud computing. Microsoft bruker "Azure Spatial Anchors" som kan brukes til å tillate hologrammer å vedvare, låst til virkelige objekter, som kan sees av alle (med tilstrekkelige tillatelser).

Microsoft siterer eksemplet med "en leder i en fabrikk for å plassere hologrammer ved siden av
utstyr på en samlebånd som inneholder viktig informasjon om sanntid om drift og vedlikehold som alle medarbeidere med en enhet med blandet virkelighet kan få tilgang til. "

"Hvis jeg bare kan plassere informasjon som jeg vil se tilbake på enheten min, er det sannsynligvis aldri verdt å plassere hologrammer i verden, men hvis jeg kan kommentere verden og etterpå alle andre i selskapet som har rett tilgang, kan se alle de informasjon, er det plutselig mye mer verdifullt, "sa Marc Pollefeys, i Microsofts innlegg som kunngjorde tilgjengeligheten av maskinvaren.

Denne teknologien i Azure kan også tilpasses til å bruke saker utenfor HoloLens, med integrasjoner tilgjengelig for smarttelefoner og nettbrett på iOS eller Android. Funksjonaliteten er også utnyttet i Minecraft Earth, en blandet virkelighetsintegrasjon med sandkassespillet som gjør det mulig å bygge virtuelle strukturer i den virkelige verden.

For mer kan du sjekke "Microsofts HoloLens 2: Hvorfor det egentlig handler om nettskyen", "Microsoft HoloLens 2: Alt utviklere og IT-proffene trenger å vite, " og "Din neste forretningsdatamaskin: HoloLens 2" på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com