Microsoft Asia Pacifics kontor i Singapore fornyet: Flere design- og teknologiske endringer

Innlegget mitt om Microsoft Asia Pacific drastisk omarbeidet sitt kontor i Singapore ved å fjerne avlukker, private kontorer og stasjonære telefoner genererte en livlig debatt blant TechRepublic-medlemmene. Noen lesere har påpekt den dårlige ergonomien til kontorets stoler i kaféstil, mens andre kommenterte at oppsettet ikke ville fungere i alle miljøer eller for alle virksomheter. På den annen side er det lesere som tror Microsofts tilnærming er hvordan alle kontorer skal utformes.

Som en oppfølging av dette stykket, identifiserer jeg noen av teknologiene Microsoft Asia Pacific har implementert på sitt kontor i Singapore for å realisere sin visjon om en samarbeidende arbeidsplass.

Praktisk design

Serverrommet er avkjølt med kaldt vann som ledes inn fra det sentrale klimaanlegget i kontorbygget. Selv om det er uortodoks, er det min forståelse at det ble satt opp ved bruk av kontorets eksisterende kjølekapasitet uten tillatelse fra byggeledelse.

I tillegg er de fleste møterom gruppert rundt den midtre delen av nivået, noe som gir mulighet for mer sollys og et lysere kontormiljø. Under min omvisning på plassen la jeg merke til at møterommene var sjenerøst utsmykket med strømpunkter, og jeg fikk øye på mindre rom som implementerte et praktisk kraftpunkt som trekker seg tilbake i skrivebordet når de ikke er i bruk.

LCD-TV-er og skjermer

De store LCD-TV-ene i møterom fanget også oppmerksomheten min. Jeg husker bare at jeg så en projektor, som er i et konferanserom som er stort nok til å sitte 25 komfortabelt. Ved refleksjon ser beslutningen om å bytte projektorer for LCD-TV-er å være en smart, gitt deres enkle distribusjon selv i små eller underlig formede rom. Dessuten genererer LCD-skjermer også mindre varme, er mye roligere siden de ikke kommer med kjølevifter, og gir lysere, mer levende bilder.

For å støtte det bærbare miljøet, er fri tilgang "arbeidsstasjoner" utstyrt med store LCD-skjermer holdt på plass av en justerbar skjermarm. Laget av Samsung, er skjermene innebygd med teknologi fra DisplayLink for å drive et eksternt skjerm via en USB-port. Kablet nettverkstilkobling tilbys også, mens de ekstra USB-portene gir mulighet for et par USB-sendere for det trådløse tastaturet og musen som finnes på hvert skrivebord.

For å bruke en arbeidsstasjon, må en ansatt koble til en USB 2.0-kabel for å aktivere den eksterne LCD-skjermen og bringe det trådløse tastaturet og musen online. To kraftpunkter på bordplaten gir enkel tilgang til strøm.

Se flere bilder av kontorlokalet

Se TechRepublic fotogalleri, En nærmere titt på Microsoft Asia Pacifics kontoroppdatering i Singapore for å lære mer om teknologi og designendringer som ble gjort under ombyggingen.

Alle bilder av Paul Mah for TechRepublic

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com