Matias Mac-tastatur kaster lys i mørket

Mac-tastatursnarveier som vil forbedre produktiviteten din. TechRepublic's Conner Forrest beskriver de viktigste Apple-tastatursnarveiene som gjør deg til en mer produktiv arbeider.

Apples Magic Keyboard, inkludert $ 149 Gray Gray-modellen med det integrerte numeriske tastaturet, er et elegant, pålitelig og responsivt tastatur med Mac-spesifikke taster som kompletterer en Macs design godt. Men Apples tastatur inkluderer ikke bakgrunnsbelysning, noe som er et problem for mange brukere som arbeider under lite lysforhold. Matias tilbyr heldigvis et overbevisende bakgrunnsbelyst alternativ ( figur A ).

Figur A

Bilde: Matias

Matias trådløse aluminiumtastatur med bakgrunnsbelysning er faktisk $ 10 mindre enn Apples tastatur. I tillegg til fullstørrelse og mange Mac-spesifikke nøkler og modeller i sølv og plassgrå, samt trådløs funksjonalitet med Bluetooth-tilkobling som ikke krever noe dongle, tilbyr Matias $ 139-versjon også en justerbar bakgrunnsbelysning ( figur B ). Matias-tastaturet kan pares med opptil fire enheter. Det er enkelt å bytte mellom datamaskiner ved å bruke fire ekstra funksjonstaster innebygd i tastaturet over det numeriske tastaturet.

Figur B

Bilde: Matias

Brukere som er bekymret for å drepe tastaturets batteri eller forkorte tiden mellom ladningene på grunn av energikravene til bakgrunnsbelysningen, trenger ikke å bekymre seg. Matias-tastaturet bruker to interne batterier, hvorav det ene er dedikert til bakgrunnsbelysningsfunksjonen; så selv om bakgrunnsbelysningen dreper batteriet, lever den primære cellen som kobler tastaturet til datamaskinen videre.

Motstanden til bakgrunnsbelysningen er justerbar. Baklyset lyser ikke som standard, noe som bidrar til å forlenge batteriets levetid når bakgrunnsbelysningen ikke er nødvendig. Bare trykk på bakgrunnsbelysningsknappen (plassert som en tilleggsfunksjonstast) og + -tasten aktiverer bakgrunnsbelysningen og justerer lysstyrken hver gang + eller - tastene trykkes sammen med bakgrunnsbelysningstasten. For å forlenge batteriets levetid slår bakgrunnslyset på tastaturet seg igjen etter 30 sekunder, men det kommer tilbake når du trykker på en annen tast.

Ved hjelp av tastaturet er noen få hurtigtastkombinasjoner øyeblikkelig nyttige:

  • Ved å trykke på bakgrunnsbelysningen og 0-tastene, blir bakgrunnsbelysningen opp til det lyseste nivået
  • Ved å trykke på bakgrunnsbelysningen og 5 tastene, blir bakgrunnsbelysningen til halv lysstyrke
  • Hvis du trykker på bakgrunnsbelysningen og ESC-tastene, deaktiveres bakgrunnsbelysningen

Slik kobler du Matias-tastaturet med en Mac

Å koble Matias-tastaturet med en Mac er enkelt. Fra Mac-maskinen din, klikk på Apple-ikonet, klikk på Systemvalg og velg Tastatur, og velg deretter Oppsett Bluetooth-tastatur. Deretter på Matias-tastaturet, trykk og hold inne en av tastaturets fire nummererte Bluetooth-taster. Macen vil finne tastaturet; Klikk Fortsett og følg skjermmenyen for å fullføre tilkoblingen.

Tastaturet kan også kobles til en iPad, iPhone eller iPod touch, samt en Windows- eller Android-enhet. Lad tastaturet med den medfølgende USB-kabelen. Det tar omtrent ni timer når tastaturet er fullstendig tappet. Jeg fant at tastaturets bakgrunnsbelysningsbatteri kjørte i omtrent 10 dager under daglig bruk.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com