Magewells nye Pro Convert IP-koder støtter 4K ved 60FPS for live videoproduksjon

Den lurende faren for deepfakes En ny rase av falsk video er der ute, og den er kjent som en deepfake. Det er mye mer enn en Photoshopped meme eller falske nyheter. Den bruker AI-teknologi så avansert at den resulterende videoen praktisk talt ikke kan påvises som kunstig.

Mandag startet Magewell frakt av Pro Convert HDMI 4K Plus videokonverterer, som tilbyr ekstremt lav latenstid som er egnet for live videoproduksjonsmiljøer. Pro Convert HDMI 4K Plus er designet for å konvertere standard HDMI-signalering til det IP-baserte NDI-formatet. Pro Convert støtter 4K ved 60FPS ved 4: 4: 4 kroma, men gir ut NDI 3.x-data ved 4K 60FPS eller 1080p 240FPS ved 4: 2: 2 8-biters utgang.

Selskapet hevder støtte for all NewTek NDI-aktivert programvare, men har testet enheten med OBS, XSplit, vMix, VidBlasterX, Wirecast, streamstar SW og mimoLive. Statusovervåking og innstillingsadministrasjon gjøres ved hjelp av et webgrensesnitt, og eliminerer behovet for plattformspesifikke verktøy for Windows, OS X eller Linux. Den har en mini-DIN-8-kontakt for PTZ + TALLY-kontroll med inkludert utbrytningskabel og et SD-kortspor, selv om Magewell indikerer at denne funksjonaliteten vil bli utviklet i fremtiden.

For å kunne forventes av maskinvarekonvertere i et produksjonsmiljø, har Pro Convert HDMI 4K Plus lysstyrke, kontrast, metning og fargetonejustering, i tillegg til deinterlacing, valgfritt topp- eller bunnfelt. I tillegg tilbyr det konvertering av størrelsesforhold og fargeformater, med automatisk eller manuelt valg av inngangs- eller utdatafargeformat og kvantiseringsområde, samt auto- eller manuelt valg av metningsområde for utdata. Likeledes kan den konvertere bildefrekvenser, så vel som speilvende inngangsvideo.

Pro Convert HDMI 4K Plus støtter IEEE 802.3af Power over Ethernet, noe som reduserer antall kabler og ledige strømuttak som er nødvendige for distribusjon.

For organisasjoner som kringkaster live nyheter eller sportsinnhold, kan sanntidsredigering og administrasjon av inndatakilder være komplekst, noe som gjør en kompakt enhet som ikke krever noe dedikert utsalgssted.

En lavere modell som kun støtter 1080p ved 60FPS, er tilgjengelig for brukere som bare trenger HD, uten planer om å oppgradere i løpet av en nær fremtid.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Magewell har begynt å sende Pro Convert HDMI 4K Plus videokonverterer for levende videoproduksjonsmiljøer.
  • Den er kompatibel med NewTek NDI-aktivert programvare, og bruker et nettbasert konfigurasjonsgrensesnitt, og eliminerer behovet for plattformspesifikke verktøy for Windows, OS X eller Linux.

Dagens nyeste nyhetsbrev

Hvis du bare kan lese en teknisk historie om dagen, er dette det. Leveres hverdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com