MacBook Pro eller MacBook Air: Velge riktig modell for brukerbehov

Den nye 15-tommers MacBook Pro som pakker et Retina-skjerm med 5, 1 millioner piksler, en 2, 3 GHz firkjerne Intel Core i7 CPU (oppgraderbar til en 2, 6 GHz-versjon) og 8 GB RAM (oppgraderbar til 16 GB) kan godt være den beste bærbare datamaskinen noensinne. Apples bærbare 4, 4 pund er et kraftig system som er i stand til å møte selv de mest krevende brukernes behov.

Fra $ 199 inkluderer 15 "MacBook Pro med retina-skjerm en Mini DisplayPort, doble Thunderbolt-porter som kan overføre data med opptil 10 Gbps, to USB 3.0-porter som kan overføre data med opptil 5 Gbps, en HDMI-port og til og med en hodetelefonkontakt. Systemene kan også skilte med 802.11 integrert Wi-Fi, Bluetooth 4.0, doble mikrofoner og høyttalere, et bakgrunnsbelyst tastatur og Apples anerkjente Multi-Touch Trackpad. Disse MacBook-proffene er Cadillac på bærbare datamaskiner, og jeg mener ikke svaktknede midten av 80-tallsversjonen Caddies, men de stolte, dristige modellene fra slutten av 50-tallet fra storhetstiden.

For ikke å bli flau, kommer søster MacBook Airs i 11-tommers ($ 999 og $ 1, 099) og 13-tommers ($ 1, 199 og $ 1, 499) modeller. 11-tommers versjoner på inngangsnivå inkluderer en 1, 7 GHz Intel Core i5-CPU og opptil 512 GB flash-lagring hvis det maksimale lagringsalternativet er valgt, samt 4 GB RAM (oppgraderbar til 8 GB). 13-tommers modellen, med en 1440x900 skjerm, kan kjøpes med en 128 GB eller 256 GB flash lagringsdisk, en 1, 8 GHz Intel Core i5 CPU og 4 GB RAM (oppgraderbar til 8 GB).

Apple klippet heller ikke hjørner på Air-modellene. Både 11- og 13-tommers versjoner inkluderer integrert 802.11n, Bluetooth 4.0, en enkelt Thunderbolt-port, to USB 3.0-porter og en Mini DisplayPort.

MacBook Airs er definitivt mindre dyktige systemer sammenlignet med MacBook Pro. Veier bare 2, 3 (11 tommer) og 2, 9 (13 tommer) pund, er imidlertid Airs eksponentielt lettere og dermed lettere transportert.

Air eller Pro?

Nylig vurderte jeg om ansatte virkelig krever hestekrefter og kapasitet til en Mac Pro eller kan komme seg forbi med en mer rimelig iMac (som også inkluderer en skjerm) når jeg bestiller et nytt Mac-skrivebord. Mens det pleide å være slik at MacBook Airs var den flashere modellen, med introduksjonen av den nye Retina-skjermen MacBook Pros, er det ikke lenger sant. Med syv timers batterilevetid (mot fem timer for Air), er MacBook Pros enda bedre arbeidshester på veien. Så det er ikke lenger sant at en MacBook Air er den beste bærbare datamaskinen for mobile brukere.

Hvordan vet du hvilken modell brukere virkelig trenger?

Hvis brukere trenger e-post og typiske Office-suite-applikasjoner og av og til redigerer bilder, musikk eller video, skal en standardskjerm 13-tommers MacBook Pro vise seg å være en god passform og spare organisasjonen hundrevis av dollar mot en 15-tommers modell. Hvis en bruker ofte utfører grafiske funksjoner og krever nøye tilpasset fargekoordinering, viser det seg sannsynligvis at en 15-tommers modell med retina-skjerm er forsvarlig. En 15-tommers modell med Retina-skjerm er sannsynligvis det beste valget når en bruker velger å bytte ut en stasjonær datamaskin og 20 "widescreen-skjerm, selv om en ekstern skjerm kan være nødvendig mot ekstra kostnad. Den større (kontra 13-tommers) 15, 4 -Tone MacBook kan eliminere behovet for en ekstern skjerm, men.

Hvis brukere ferdes ofte, betyr ikke det gjentatte behovet for en mobil plattform automatisk at en MacBook Air er nødvendig. Hvis disse samme ofte mobile brukerne også trenger en rask prosessor, betydelig lagring (opptil 768 GB) og mer RAM, er MacBook Pro fremdeles det beste alternativet. Bare når brukere reiser ofte og bare trenger e-post og Internett-tilgang; Office-apper; og grunnleggende foto-, musikk- og videolagring med fullt tastatur vil MacBook Airs fungere som den mest bærbare.

Se inni hver modell

  • Sprekker Åpne Apple MacBook Pro med retina-skjerm
  • Sprekker Åpne Apple MacBook Air 13-tommers

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com