MacBook Air, Mac OS X Lion, og den nye appbutikken

Apple hadde nok å kunngjøre i går på sin "Back to the Mac" til og med, inkludert den oppdaterte MacBook Air og den nyeste versjonen av Mac OS som kom i 2011, Lion, en stor del av den vil være den nye Mac App Store, hvor du kan laste ned apper, både gratis og betalt, med et museklikk - akkurat som du gjør med iPhone og iPad.

Mac OS X Lion: Hva er nytt?

Multitouch er litt annerledes på Mac. Apple er overbevist om at vertikale berøringsskjermer ikke er ergonomisk gjennomførbare, så multitouch "bevegelser" og "sveiper" ved å bruke styreflaten og Magic Mouse vil hjelpe brukerne til å flyte mer i å veksle mellom applikasjoner og flytte ting rundt på skjermen. Launchpad er en idé hentet fra iPad. Når du klikker på ikonet, forsvinner åpne applikasjoner i bakgrunnen slik at du kan bla gjennom sider med apper for enklere og raskere tilgang. Launchpad Mission Control er Apples måte å forene alle tingene du kanskje har åpnet på en gang, til en enkelt visning. Ved å flikke inn i MC vil du kunne se Dock, Dashboard, Desktop, applikasjoner med ett vindu, fullskjerm-apper og widgets alle gruppert på en slik måte at du kan se alt på en gang, selv om du tenker på dette får hodet til å gjøre litt vondt. Oppdragskontroll Apper på fullskjerm er en annen idé fra iPad, der alle appene er åpne for fullskjerm uten andre distraksjoner. Angivelig vil en "sveipe" tillate deg å flytte til en annen app på hele skjermen eller gå tilbake til Mission Control. Facetime for Mac er nå i beta og tilgjengelig for nedlasting for Snow Leopard og senere. Det er ganske greit - å bringe videosamtaler-appen til Mac med det allerede innebygde kameraet. Du kan bruke med Mac via Wi-Fi, iPhone 4 og iPod Touch. Mac App Store vil åpne i løpet av de neste 90 dagene for Snow Leopard-kunder så vel som de kommende Lion-brukerne. Du kan laste ned og installere de valgte appene dine på alle Mac-systemene dine, hvis du har mer enn ett.

MacBook Air

Både en 11, 6-tommers og en 13, 3-tommers MacBook Air er tilgjengelig, men det er nesten enstemmig skuffelse over at den to år gamle Core 2 Duo-prosessoren er det som styrker den. Jeg antar at det er bra for noen ting, men ikke for andre, avhengig av dine behov. Men for en prislapp på $ 999 til $ 1599 (avhengig av modell), vil jeg at den skal gjøre noe klesvask eller noe.

Sjekk ut flere av klokkene og fløytene i ledsager MacBook Air-galleriet.

Hva er du spent på blant de nye Mac-kunngjøringene, og hva overlot deg?

Relaterte videodemonstrasjoner :
  • Apple forhåndsviser Mac OS X Lion video
  • Apple avdekker nye, tynnere MacBook Air video

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com