MacBook Air 2018: 5 ting proffene trenger

Hvilke forretningsprofiser vil ha av Apples nye MacBooks, iMacs og Mac Pros Det er ikke for sent for Apple å vinne tilbake Mac-brukere fra bedriftene som bytter til Windows-maskiner eller rimelige Chromebooks, men det er nær.

Mens iPhone XS var hovedbegivenheten på Apples 12. september-arrangement i Cupertino, CA, forventes også tech-giganten å oppdatere MacBook Air-linjen - som ikke har fått en betydelig oppdatering siden lanseringen i 2008 - ved et arrangement på 30. oktober klokka 10.00 EST.

Det er rykter om at nye bærbare datamaskiner fra MacBook Air ser ut som den nåværende versjonen og forblir på 13 tommer, rapporterte Bloomberg, men vil ha tynnere rammene rundt skjermen. Men de interne ytelsesoppgraderingene og forbedret batterilevetid vil sannsynligvis være det fagfolkene har øynene opp for.

Mer om Apple

  • Apples 5 viktigste forretningstjenester i tiåret
  • iPhone 11: Et jukseark
  • Apple Watch Series 5: Et jukseark
  • 20 Apple-tastatursnarveier forretningsbrukere trenger å vite

"Folk som vil ha noe superlett har alltid blitt utfordret med: 'Tar jeg en iPad og stikker et tastatur på den, eller løper jeg med MacBook Air?'" Sa Ray Wang, hovedanalytiker og grunnlegger av Constellation Research.

MacBook Air og iPad er i konkurranse om sinnsandel, sa Wang. Den største utfordringen for MacBook Air-adopsjon i bedriften er prispunktet, la han til: Bærbare datamaskiner varierer fra $ 999 til $ 1, 999, mens iPad Pros starter på $ 649.

"Spørsmålet er: Kan Apple komme med en enhet på under tusen dollar som er av høyere kvalitet, eller vil du ende opp med å plukke opp en annen iPad?" Sa Wang.

Hvis de kan, kan MacBook Air være et inngangspunkt for folk som vil bruke en Mac, kontra en iPad Pro, sa Wang. Målgruppen kan være en forretningsperson eller leder som først og fremst trenger tilgang til informasjon, i motsetning til å lage innhold, sa Wang.

Ryktene sier at ordet "Air" vil bli droppet fra navnet på den nye linjen, og etterlate det som bare "MacBook", med en sannsynlig lansering av en annen "Pro" -modell i fremtiden, sier David McQueen, forskningsdirektør for forbruker enheter og strategisk teknologi hos ABI Research. Dette ville passe inn i enheten med navnene på Apples andre produkter, som iMac og iPad, som nå både har standard- og Pro-versjoner, la han til.

"En 'MacBook Pro' -versjon kan da åpne for tillegg av WWAN-tilkobling, mer prosessorkraft, biometriske innganger og fingeravtrykk på skjermen, som alle vil bidra til et skritt til et høyere prispunkt i kategorien, " sa McQueen.

Det betyr imidlertid ikke at den nye MacBook Air ikke vil være nyttig for profesjonelle. Her er fem ting som proffene trenger i en ny MacBook Air.

1. Prosesseringskraft

En oppgradering til prosessorkraft kan gjøre maskinen mer attraktiv for fagfolk, sa McQueen. De nåværende MacBook Air-bærbare PC-ene inkluderer en femte generasjons Intel Core-prosessor, som sannsynligvis vil bli oppgradert i den nye versjonen.

2. Retina-skjerm

En retina-skjerm er i utgangspunktet en gitt for en oppdatert MacBook Air-linje. "Alle rapporterer at de kommer til å gjøre retina-skjermen, " sa Wang. "Jeg tror en del av grunnen er at når du snakker med leverandørene, øker de retina-skjermproduksjonen."

3. Berøringsskjerm

En berøringsskjerm vil gi fagfolk muligheten til å samhandle med enheten på en ny måte, likt en iPad. "Jeg ser det hele tiden - folk prøver å nå ut og berøre disse skjermene, og innser 'Å, vi kan ikke gjøre det, '" sa Wang.

4. Enklere tilkobling av ledningen

"Folk vil gjøre tilkoblingen enklere, enten det er snorene eller kablene, " sa Wang. "I dag, hvis du har en MacBook Pro, kjører du den store USB-C-adapteren for alle andre USB-enheter du trenger." Ideelt sett ville en ny Air forenkle hvordan folk bruker enhetene, la han til.

5. To kameraer

Å legge til et dobbelt kameraoppsett og forbedre kamerakvaliteten vil være nøkkelen for videokonferanser, sa Wang. På den måten kan du ha et kamera vendt mot deg for individuelle samtaler, eller mot rommet for møter, la han til.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com