Mac Mini 2018: 5 ting forretningsfolk trenger

Hvilke forretningsprofiser vil ha av Apples nye MacBooks, iMacs og Mac Pros Det er ikke for sent for Apple å vinne tilbake Mac-brukere fra bedriftene som bytter til Windows-maskiner eller rimelige Chromebooks, men det er nær.

Mer om Apple

  • Apples 5 viktigste forretningstjenester i tiåret
  • iPhone 11: Et jukseark
  • Apple Watch Series 5: Et jukseark
  • 20 Apple-tastatursnarveier forretningsbrukere trenger å vite

Da den sist ble oppdatert i 2014, var Apples Mac Mini kjent som den rimeligste Mac-en på markedet. Med en formfaktor som ligner på en Apple TV, er Mac Mini en datamaskin som kan passe i en veske. Og siden enheten ikke har blitt oppdatert på fire år, mistenker brukerne at en ny Mac Mini skal være med på lineupen på et Apple-arrangement i oktober, spesielt siden en ny serie iPhone-modeller nylig ble avduket.

"Mac Mini har alltid vært et flott produkt å tilby til bedrifter som begynner å utforske overgangen fra PC til Mac på grunn av det attraktive prispunktet, en kortfattet formfaktor som var enkel å oppgradere, og kompatibilitet med eksisterende tilbehør som stativer, skjermer, skrivere, tastaturer og mus, "sa Raiye Rosado, Apple forretningsutviklingssjef for PCM. "Da Mac Mini utviklet seg over tid for å inkludere økt prosessering, lagring, video og serverfunksjoner, ble det en ekte arbeidshest i forretningsverdenen, og førte til enterprise class-funksjoner som OSX Server til små bedrifter."

Imidlertid er alle de kjære funksjonene som Mac Mini har tilbudt ikke lenger relevante sammenlignet med mange nye eller oppdaterte Apple-enheter. På grunn av det uvanlige gapet i Mac Mini-evolusjonen, har mange forlatt ideen om at en ny versjon i det hele tatt skal komme ut, ifølge Ray Wang, hovedanalytiker og grunnlegger av Constellation Research. Til tross for dette, ryker Mac Mini om at Apple-fansen oppsøker den siste informasjonen på en ny maskin.

Her er fem funksjoner forretningsproffene vil trenge i en ny Mac Mini.

1. Mer lagring

Med de funksjonene dagens datamaskiner tilbyr, vil brukerne definitivt ha behov for mer lagring. 2014 Mac Mini holdt 500 GB-1TB-standard, men Wang foreslo at den oppdaterte versjonen skulle starte med minst 1 TB lagringsplass. Den ujevnheten i verdensrommet vil være bra for forretningsfolk som er enorme skaper av videoinnhold, ettersom de ville være i stand til å lagre og transportere enorme filer på en så liten enhet, sa Wang.

Det er også spørsmålet om hva slags lagring det skal komme med. Den nåværende Mac Mini er konfigurerbar med en standard HDD, Fusion Drive eller solid state-stasjon. Noen har imidlertid hevdet at den nye Mac Mini burde komme standard med PCIe-basert flashlagring. Pro-brukere vil dra nytte av de raskere hastighetene på en all-flash harddisk, og det vil være i tråd med hva Apple har gjort med MacBook Air, MacBook Pro og iMac-linjene.

2. Oppdatert prosessorkraft

Bedre prosessorkraft og grafikk, spesifikt 4K, er et must, ifølge David McQueen, forskningssjef for håndsett og enheter hos ABI Research. Siden det er så lenge siden Mac Mini har blitt oppdatert, vil enheten være ekstremt vanskelig - hvis til og med mulig - å oppgradere, sa McQueen. En ny enhet med økt datakraft og integrert grafikk er nødvendig. Og hvis 4K støttes, kan Mac Mini til og med være i stand til å fungere som et alternativ til Apple TV.

Den nåværende Mac Mini er tilgjengelig med en 1, 4 GHz, 2, 6 GHz eller 2, 8 GHz Intel core i5-prosessor (konfigurerbar opp til en Core i7 i noen tilfeller). Den siste utgivelsen av Mac Mini kan få et kraftøkning fra en rekke nye prosessoralternativer, for eksempel Intels Kaby Lake eller Coffee Lake-brikker, en bestemt oppgradering fra noen av de eldre modellene som kjører Haswell-prosessorer. Det er også muligheten for at Apple kan endre hvor mange GB RAM som er tilgjengelig med Mac Mini.

3. Porter

Mens Mac Mini 2014 ble berømmet for sitt brede utvalg av porter - USB, HDMI, SDXC-kortspor, ethernet, lyd, hodetelefonkontakt - kunne man forvente enda mer av en ny modell. Spesielt vil tilsetning av lynkontakter og flere USB-porter være fordelaktig, ifølge Wang. Lynporter var ikke like relevante i 2014, og hodetelefonkontakter er det tydeligvis ikke nå, så en oppdatering til porter er mye nødvendig.

Den nåværende Mac Mini har to Thunderbolt 2-porter og fire USB 3-porter. Imidlertid kan den nye modellen ha oppdaterte Thunderbolt-porter og USB-C-porter, men vil sannsynligvis slippe 3, 5 mm-hodetelefonkontakten. Den nåværende modellen mangler også en CD-ROM-stasjon, noe Apple sannsynligvis aldri vil bringe tilbake til noen av Mac-ene i sin oppstilling. Den har en innebygd høyttaler, men har kanskje en lydutgang for å koble til lydutstyr av høyere kvalitet. HDMI-porten stikker kanskje også rundt, men Apple vil sannsynligvis ikke legge til en Mini DisplayPort-tilkobling.

4. Tilkobling

Ikke bare ønsker forbrukere mer tilkobling med porter, men også med trådløst nettverk. "Jeg håper de har bedre tilkobling" i en ny Mac Mini, sa Wang. "Folk ser etter tilkoblinger med rask hastighet, spesielt for alle de forskjellige knutepunktene, portene, tilkoblingsenhetene de har. Men jeg vet ikke om de tenkte gjennom det."

For å betjene fagpersoner bedre, trenger den nye Mac Mini å støtte en rekke trådløse standarder inkludert ac Wi-Fi, øks Wi-Fi og mer.

5. Mus og tastatur

Mens folk elsker bærbarheten og fleksibiliteten i Mac Mini-størrelse, er de på egen hånd når det gjelder å skaffe en skjerm, mus og tastatur. Forbrukere vil sannsynligvis elske hvis Apple hadde et tilbehørspakke med en ny Mac Mini, sa McQueen. Et pakke vil fortsatt ha en lavere prislapp enn en MacBook, og vil gi Mac Mini-fans alle komponentene de trenger for å kunne bruke enheten.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com