Logitech Craft-tastaturet er designet for reklamer: Er det riktig for deg?

Adobes siste Photoshop-oppdatering bringer AI i fokus. TechRepublic's Ant Pruitt forklarer hvordan Adobes AI-drevne Select Subject hjelper fotografer med å forbedre bilder og spare tid ved å forbedre bilder, komponere og redusere tastetrykk og børstepassasjer.

Kreative artister liker alltid å få tak i verktøy som kan hjelpe i den kreative prosessen. Verktøyene må være noe som vil gjøre den kreative prosessen mer strømlinjeformet og effektiv, som igjen gjør at den kreative artisten kan påta seg flere jobber. Logitech rakte ut til meg for å vise meg Craft-tastaturet. Mine kreative arbeider dreier seg om fotografi- og videografiens verden, så jeg var nysgjerrig på å se hvor nyttig dette tastaturet ville være for meg. La oss ta en titt på designen og funksjonene for å se hvorfor Logitech mener denne enheten er et verktøy alle kreative kunstnere bør ha.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Designet og byggekvaliteten

Craft-tastaturet leveres som et tastatur i full størrelse (16, 94 '' x 5, 86 ''), slik at du kan ha alle funksjonstastene dine samt en 10-tastetastatur. I tillegg kommer den med volumkontroll og en funksjon for å slå på bakgrunnsbelysningen. Byggekvaliteten er et robust metallisk chassis med plastflate nøkler. Det stille tastaturet kan koble seg til en datamaskin via USB-dongle for trådløs tilkobling eller via lite strøm fra Bluetooth. Lading skjer via USB-C-kabel.

SE: 10 bøker hver småbedriftsentreprenør bør lese (gratis TechRepublic PDF)

Craft føles ganske betydelig når du holder det i hendene i forhold til andre trådløse tastaturer på markedet. Den veier omtrent to kilo, og du kan absolutt føle denne omkretsen, men det er greit. Det føles solid og pent konstruert - ikke som et tilfeldig (billig) trådløst tastatur. Jeg er en gammel mann, så jeg har tilhørighet til mekaniske tastaturer. Jeg elsker følelsen av IBM-tastaturene fra yore. Tastene på håndverket er flate, men de har en sfærisk utskjæring for å være mer behagelig for fingertuppene. Det er en fin touch. Jeg tåler tastene, men det er ikke min favoritt når det gjelder å skrive i lang tid. Faktisk byttet jeg tilbake til det mekaniske tastaturet CyberpowerPC for å skrive dette.

Hvis du har flere enheter, kan håndverket kobles til hver av disse enhetene ved hjelp av profiler. Det er tre profilalternativer på håndverket slik at du kan bruke den på den primære databehandlingsriggen, den bærbare datamaskinen og en annen datamaskin. Bluetooth har lite strøm, og batteriets levetid forventes å være omtrent syv dager. Jeg har kunnet bruke Craft regelmessig i en uke før batteriet må lades. Ikke verst.

Maskinvaredesign oppfyller Creative-programvare

Utover det elegante designet har Craft-tastaturet Logitech Options-programvaren som brukes til å integrere i arbeidsflyten til kreative artister - ideelt sett apper som Adobe Photoshop, Lightroom, Illustrator og Premiere Pro. Craft-tastaturet bruker programvaren Logitech Options, som tidligere ble brukt til å tilpasse og tilpasse andre Logitech-periferiutstyr. Annen programvare er kompatibel med Alternativer-programvaren. Du kan sjekke siden for en liste.

I tillegg til at du kan tilpasse knapper, bruker Options-programvaren en kontekstuell design for å jobbe med kreative apper. Med kontekstuell design, mener jeg at Alternativer-programvaren vet at hvis du er i Photoshop ved å bruke børsteverktøyet ditt, kan du vri kronen (tastaturhjulet) og manipulere børstestørrelsen eller andre børsteegenskaper. I min første erfaring, ville denne funksjonaliteten ikke fungere. Jeg ville snu kronen, og ingenting ville skje. Selv fyrte jeg opp Options-programvaren mens jeg redigerte et bilde, og Crown nektet å jobbe. Bare i Premiere Pro og Illustrator så jeg denne funksjonaliteten. Jeg kontaktet Logitech og fikk beskjed om at en programvareoppdatering var i horisonten, og problemet mitt ville bli ivaretatt med denne oppdateringen. Det var.

Funksjonaliteten til kronen er en ganske fin idé. Da jeg oppdaterte programvaren, var det fascinerende å se hvordan de kontekstuelle alternativene passer inn i arbeidsflyten min. Jeg kan ikke si at jeg brydde meg om funksjonaliteten i Premiere Pro mens jeg redigerte video. Mine snarveier på mus og tastatur fungerte best for meg. Jeg likte bruken innen Photoshop og Lightroom. . .til en viss grad.

SE: Komme i gang med drone-fotografering (gratis TechRepublic PDF)

Da jeg tidligere skrev om brukergrensesnittet til Lightroom, sa jeg at Develop-panelet var designet på en topp-down-måte. Dette lar deg behandle bildene dine uten å måtte jakte og hakke etter redigeringsalternativer som Saturation and Exposure. Craft integreres med grensesnittet, slik at du kan trykke på Crown for å få tilgang til redigeringsalternativene dine og deretter vri Crown for å endre intensitetsnivået til det valgte alternativet.

Når du bruker Craft i Photoshop, er funksjonaliteten litt annerledes. Som nevnt tidligere, hvis du brukte børsteverktøyet, lar håndverket deg manipulere børsteegenskapene med en kran og sving på kronen. Det samme gjelder justeringslag. Dette er fint og bra, men Photoshop har mange flere alternativer innebygd i verktøyene. Brush-menyen alene har fire typer børster. Du må bruke musen eller Wacom-pennen for å klikke og holde inne på Børste-menyen for å se de andre børstetypene. Det kan være bedre hvis jeg kunne holde musepekeren over menyen, og trykk og vri på kronen for å velge et alternativ.

Jeg bruker en Wacom Intuos 98% av tiden når jeg behandler fotograferingen. Og det å bruke Craft med Wacom-nettbrettet mitt føltes tungvint. Det er fordi funksjonaliteten Craft tilbød meg allerede var tilgjengelig via snarveier og bevegelser ved bruk av Wacom. Hvis jeg ikke brukte en Wacom så ofte som jeg gjør, ville kanskje håndverket passet bedre for meg. Kjørelengden din kan variere.

Konklusjon

Jeg synes at Crown og Logitech Craft-tastaturet er en fin idé og kan være ganske nyttig for noen kreative artister. På dette tidspunktet er jeg ikke sikker på at det passer best for arbeidsflyten min. Når jeg ikke lager bilder eller videoer, skriver jeg. Dette betyr at jeg trenger behagelige nøkler for å smelle mens jeg skriver en artikkel. Når jeg er i Photoshop eller Lightroom, hviler en Wacom-stylus i høyre hånd og venstre hånd på hurtigtaster for funksjonalitet. Jeg trenger ikke å vri en skive eller knott. Jeg bruker bare bevegelser eller trykker på de aktuelle tastene når det er nødvendig.

Du kan få håndverket for $ 200 på nettet. Det er en solid enhet som bare kan fungere bra for arbeidsflyten.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Dine tanker

Har du tenkt på å prøve ut håndverket? Del dine meninger og erfaringer med andre TechRepublic-medlemmer.

Les også ...

  • Google Lens kommer på hver Android-telefon med Google Photos (ZDNet)
  • Fjern logoer fra bildene dine for å gjøre dem fotoverdige (TechRepublic)
  • Hvordan Adobe beviste meg feil om AI i fotografering (TechRepublic)
  • Lag time-lapse-video fra stillbilder på kameraet ditt (TechRepublic)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com