LG Display avslører de nyeste skjermene for fly og biler på CES 2020

CES 2019: LG Displays 86-tommers berøringsskjerm ville være det perfekte tilskuddet til ethvert smart kontormøterom På CES 2019 demonstrerte LG Display nye berøringsskjerm og gjennomsiktig displayteknologi designet for smarte kontor- og detaljhandelsapplikasjoner.

I forkant av CES kunngjorde LG Display en ny skifer med skjermer for en rekke innstillinger, inkludert fly, biler, hjem, hotell, kontorer og kommersielle områder.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

Den sørkoreanske bransjelederen vil debutere førsteklasses OLED-skjermer for hotell og hjem mens de viser frem en "videovegg" bygget for å gi fly med en serie på 55-tommers OLED-skjermer.

I en nyhetsoppgave sa selskapet at det ville vise hvordan avanserte visningsprodukter kan brukes på hverdagen i en rekke innstillinger under en kampanje som heter "Din livsstil med LG Display."

"Ved å gjøre det, vil selskapet bevise hvordan displayteknologier kan utvides ytterligere for å møte de allsidige behovene til kundenes varierte livsstilsmønster og for å passe til egenskapene til forskjellige rom, " sa LG Display.

CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon)

I tillegg til videoveggen, planlegger LG Display å gi deltakere på CES i Las Vegas et øyeblikksbilde av sine andre tilbud til fly, som inkluderer 65-tommers Ultra HD Bendable OLED-skjermer for førsteklasses løpesedler og en 55-tommers Full HD (FHD) ) Gjennomsiktig OLED-skjerm med 40% gjennomsiktighet for det som kan brukes som en skillevegg mellom deler av flyet.

Det er også planer om et 13, 3-tommers Plastic OLED (POLED) nettbrett som kan plasseres i hytter.

For hoteller og hjem vil LG Display introdusere filmkamera OLED-skjermer som har lydsystemer innebygd i seg, slik at skjermen genererer lyden direkte. LG Display vil også vise frem sin 77-tommers UHD Film Cinematic Sound & Wallpaper OLED-skjerm som den sa var høvelen tynn og laget for å bli hengt på vegger som bakgrunn.

"Selskapet vil også avduke en 65-tommers UHD Roll-Down OLED-skjerm, en innovasjon som peker mot fremtiden for interiørdesign. Det er lagret i taket og kan trekkes ned når det er ønskelig og rulles opp når det ikke er i bruk, "sa selskapet i utgivelsen.

"Det forventes å heve nivået på smarthusinnredningen ved å maksimere bruken av plassen. I tillegg vil LG Display legge til en annen størrelse av OLED-TV-skjerm i sin serie av 55-tommers, 65-tommers, 77-tommers og 88- tommers OLED-TV-skjermer, og utvider forbrukeralternativene ved å avduke et 48-tommers OLED-TV-display for første gang i verden. "Når det gjelder biler, planlegger LG Display å vise frem instrumentpaneler pyntet med fire OLED-skjermer i plast, så vel som konseptuelle design av en 12, 8-tommers rullbar OLED-skjerm festet bak på førersetet.

I tillegg har selskapet en rekke OLED-skjermer bygget for skoler, kontorer, kommersielle områder og museer som en 86-tommers LCD-skjerm med sin TOUCH-teknologi innebygd inne i skjermen.

"LG Display fokuserer på potensialet i teknologi som kan gi premium og differensiert verdi til kunder så vel som skjermer som er integrert i deres hverdag, " sa selskapet.

"For dette formål planlegger selskapet å pionere nye områder i displayindustrien og fortsette å innovere basert på sin differensierte teknologi, grundige kvalitetskontroll og stabil forsyningsevne."

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com