La BioWallet Signature beskytte dine sensitive data

Jeg har prøvd mange måter å sikre data på et nettbrett, men ingen av dem er like interessante og muligens sikre som BioWallet Signature. Det gratis biometriske autentiseringsverktøyet gjør det mulig å låse dokumenter i applikasjonen, og til og med kryptering av andre mapper ved hjelp av din skriftlige signatur. Krypteringen som brukes i BioWallet Signature er AES 256 biter av militær karakter, så du vet at den er sikker. faktisk noe kryptert i applikasjonen kan bare dekrypteres ved å bruke signaturen din. I tillegg er appens signaturgjenkjenning enestående.

Funksjoner

 • Dashboard: Få tilgang til alle dokumenter og funksjoner fra ett enkelt grensesnitt
 • Filbehandling: Innebygd filbehandling lar deg kryptere hvilken som helst mappe på SD-kortet
 • Søk: Søk bare i sensitiv informasjon
 • Kryptering som er motstandsdyktig mot brute-force og sprengning av ordbøker

Installasjon

Som med alle Android-applikasjoner er installasjonen enkel. Åpne Android Market-applikasjonen, søk etter "biowallet" (ingen anførselstegn), og trykk deretter på BioWallet Signature. Når appsiden er åpen, klikker du på Installer og klikker deretter på Godta og last ned.

Etter at installasjonen er fullført, finner du et ikon på startskjermen for BioWallet Signature. Trykk på ikonet og gjør deg klar til å gå gjennom installasjonsprosessen.

Setup

Når du kjører applikasjonen første gang, får du presentasjonsveiviseren ( figur A ). Figur A

Dette er velkomstsiden for oppsettet. Trykk på Neste for å fortsette.
Den første skjermen som krever samhandling er vist i figur B. Skriv inn ditt brukernavn, fornavn og etternavn, og trykk deretter på Neste. Figur B

Tastaturet du ser er ikke en del av BioWallet.
Neste trinn i prosessen er å registrere en biometrisk identitet. Du kan sette opp en signatur og et passord. Som du forventer er det enkelt å sette opp passordet. For å sette opp en signatur, trykk på Signatur-knappen for å starte treningsmodus ( figur C ), som er der du kan øve på signaturen din. Når du er komfortabel med det du tegner, trykker du på Neste, så er du klar til å registrere signaturen din. Du må tegne signaturen din med suksess seks ganger for å registrere signaturen. Når du har oppfylt dette kravet, er du klar til å bruke verktøyet. Figur C

Tegn signaturen din her for å trene programvaren til å gjenkjenne signaturen din.

bruk

Tenk på BioWallet Signature på denne måten: Du må tegne signaturen din for å komme inn i applikasjonen for å se data som den inneholder. Når signaturen din er autentisert, er du logget inn og kan se hva som helst. Som standard er BioWallet Signature satt opp slik at når du først er logget inn, forblir du logget inn. Det er ikke før du manuelt logger ut at dataene dine er sikre mot nysgjerrige øyne. Vi konfigurerer det om et øyeblikk.

Når du er i applikasjonen, kan du opprette et nytt stykke data ved å trykke på Legg til post fra hovedvinduet. Når du trykker på den knappen, vises en liste over datatyper du kan opprette ( figur D ). Figur D

Når du legger inn kredittkortinformasjon, gjenkjenner applikasjonen om kortnummeret er gyldig.

Du kan også kryptere mapper på SD-kortet. For å virkelig kryptere filen, vil du flytte den til den private sonen. Følg disse instruksjonene:

 1. Trykk på Krypter fra hovedvinduet.
 2. Naviger til filen du vil kryptere.
 3. Trykk på filen, og velg deretter Flytt fil til privat sone.
 4. Gå tilbake til hovedvinduet.
 5. Trykk på Utforsker.
 6. Vis den flyttede filen ved å trykke lenge på filnavnet og velge Vis.

Du har nå en fil hentet fra SD-kortet ditt og gjemt bort i mappestrukturen til BioWallet Signature. Bare personer som kan autentisere signaturen din kan se filene.

Logger ut

Det er avgjørende å logge ut av BioWallet Signature når du er ferdig med å bruke den. For å gjøre dette, trykk på Menyknappen (mens du er i applikasjonen) og trykk på Logg ut. Hvis du ikke logger ut, vil applikasjonen forbli pålogget, og alle kan komme til dataene dine. Du bør konfigurere BioWallet Signature for å logge ut når nettbrettet låses. Dette vil forhindre datatyveri hvis du glemmer å logge ut. Følg denne fremgangsmåten for å gjøre dette:

 1. Fra BioWallet Signature, trykk på menyknappen.
 2. Trykk på Innstillinger.
 3. Trykk på Sikkerhet.
 4. Trykk på oppføringen for utlogging når du er låst.
 5. Trykk på Tilbake-knappen.
 6. Trykk på Tilbake-knappen en gang til.

BioWallet Signature er nå satt opp for å logge ut når nettbrettet låses.

Jeg har testet denne applikasjonen for å se hvor langt utenfor rekkevidden signaturen kan være, og det tar en ganske presis tegning av signaturen. Hvis du synes det ikke er presist nok, kan du endre sikkerhetsnivået for signatur; jo høyere prosentandel, jo mer eksakt må signaturen være. Følg disse trinnene for å endre sikkerhetsnivået for signatur:

 1. Fra applikasjonen trykker du på menyknappen.
 2. Trykk på Innstillinger.
 3. Trykk på Sikkerhet.
 4. Trykk på Signaturets sikkerhetsnivå.
 5. Når glidebryteren åpnes, skyver du prosenten ( figur E ) dit du vil ha den.
 6. Trykk på Test.
 7. Tegn signatur (du vil bli informert om du bestått eller mislykkes).
 8. Når du har bestått, klikker du OK for å lagre innstillingen.
Figur E

Du kan ikke OK innstillingen før du har bestått testen.

Sammendrag

BioWallet Signature-applikasjonen er ganske god til å sikre data som ikke bør sees av nysgjerrige øyne. Krypteringen er sterk, og med mindre noen vet hvordan du kostbart tegner signaturen din, vil du bare ha tilgang til dataene dine.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com