Lenovo avslører den første ThinkPad for helsetjenester markedet

NHS og teknologi: Hvordan innovasjon revolusjonerer helsevesenet The National Health Service henvender seg til mer enn 60 millioner pasienter over hele Storbritannia og bruker ny teknologi blir stadig viktigere for programmets fortsatte suksess. ZDNet og TechRepublic har satt sammen en samling artikler som fokuserer på flere NHS-teknologitiltak som har potensial til ikke bare å forbedre, men redde liv.

Kunngjøringer om nye Lenovo ThinkPad-systemer forekommer vanligvis i løpet av de første månedene av året, med nye systemer som spente på Linux-brukere og ThinkPad-entusiaster. Lenovo kunngjorde den første av de nye ThinkPads for 2019 mandag på HIMMS19 Global Conference: T490 Healthcare Edition, en spesialisert versjon beregnet for bruk i "sykepleierstasjoner, pasientrom, medisinsk diagnostikk og utøvende kontorer, " ifølge en pressemelding .

T490 HE, Lenovos første helse-orienterte ThinkPad, bruker litt forskjellige komponenter for å integrere lettere med den eksisterende infrastrukturen, inkludert en FIPS-201 fingeravtrykkleser produsert av Crossmatch, og en RFID-leser av RF IDeas, for interoperabilitet med eksisterende ID-merkeinfrastruktur . ThinkShutter-et deksel for webkameraet introdusert på den nåværende tilgjengelige generasjonen av systemer - kan nå også dekke IR-kameraet.

Lenovo tilbyr også skjermtørkende PrivacyGuard-beskyttelse på T490 HealthCare Edition, og beskytter skjerminnhold fra "skuldersurfere" som prøver å se på innholdet på skjermen, spesielt viktig på grunn av den følsomme arten av elektroniske helsejournaler. PrivacyGuard er et integrert alternativ til ettermarkedet 3M Privacy Filter-filmen som brukes til å mørkere skjermbilder når den sees fra siden. Som andre implementeringer, som HPs SureView G3, kan det aktiveres og deaktiveres med en knapp.

T490 Healthcare Edition inkluderer også en antimikrobiell overflate for infeksjonskontroll. Tidligere ThinkPads har tilbudt dette bare for tastaturer, selv om alternativet ble vesentlig mer sjeldent etter hvert som bakgrunnsbelyste tastaturer ble standard. Dette ser imidlertid ut til å være den første som tilbyr det for hele enhetschassiset.

Tilgjengeligheten for T490 HE hevdes å starte i juli 2019, med prisinformasjon tilgjengelig nærmere den datoen.

Totalt sett er T490 HE sannsynligvis et nyttig glimt inn i hva som kommer til standardmodeller av T490. T490 HE utpekes som å bruke "de nyeste" åttende Gen Intel Core-prosessorene, Dolby Audio Premium og Cat 9 LTE ​​(LTE Advanced) WWAN, med en enhetsvekt på 1, 55 kg (1, 541 kg) og "opptil 16 timers batterilevetid. "

Basert på forhåndsvisning av produktbilder ser det ut til at T490 bruker et helt nytt understell. Et lekkert produktkart viser T- og X-serien, og Yoga 390 er innstilt på å motta et nytt understell, mens L-serien bare får CPU-oppgraderinger i år.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • T490 HE, Lenovos første helse-orienterte ThinkPad, bruker litt forskjellige komponenter for å integrere lettere i den eksisterende infrastrukturen, for eksempel RFID-merker og fingeravtrykkleser.
  • T490 HE er sannsynligvis et nyttig glimt inn i hva som kommer til standardmodeller av T490.

Dagens nyeste nyhetsbrev

Hvis du bare kan lese en teknisk historie om dagen, er dette det. Leveres hverdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com