Kodak Pixpro SP360 Action Cam-anmeldelse: Immersion lite for merker som dykker ned i 360-video

I mars kunngjorde YouTube støtte for 360-video, som signaliserte at 360-videoen som et format, og som en fetter av slags til virtuell virkelighet, kan se livet utover gimmickry. På den mer intense enden av spekteret, monker merkevarer og virksomheter seg med VR-headset, fra Oculus Rift ned til Google Papp, for å skape merkeopplevelser i dette mye surrede mediet.

Imidlertid har ikke alle tilgang til en 360-kamerarigg, eller ressursene for å utvikle for en av de nåværende VR-plattformene. Derfor kan en kombinasjon av et kamera som Kodak Pixpro SP360 Action Cam og en plattform som YouTube tjene som en solid måte å lære om, eksperimentere med og produsere oppslukende video, med en relativt lav økonomisk barriere.

Fotogalleri

Bilder: Bli kjent med Kodak Pixpro SP360 Action Cam

Bilde: Erin Carson / TechRepublic

spesifikasjoner

Pris: Det varierer fra butikk til butikk, men du vil sannsynligvis være mellom $ 250 og $ 300.
Mål: 41, 1 × 50, 0 × 52, 1 mm, unntatt glassdekselet
Lagring: MicroSD- eller MicroSHD-kort, opptil 32 GB
Batteri: Oppladbart Li-ion-batteri LB-080, 3.6V 1250mAh, lading i drift av kamera
Porter: USB 2.0 (Micro 5 pin USB), HDMI (Type D)
Vekt: 103g
Kamera: 214 ° ultrabrett objektiv, kan ta opp til 1080p
Trådløs: Ja

Hvem er det til?

Utvilsomt, eventyrere - alle som synes de gjør ting spennende nok til å garantere å spenne et kamera til seg selv. Men også ethvert merke eller virksomhet med noe å vise frem som vil ha nytte av en 360-visning, kan lett bruke dette.

Hvilke problemer løser det?

Hvis bedriften din ønsker å eksperimentere med en mer oppslukende videoopplevelse, men du ikke er i det punktet der du vil bruke tid, penger og ressurser til å hoppe på VR-båndet hele veien, lar Kodak Pixpro SP360-kameraet deg komme inn i oppslukende video for virkelig, bare prisen på kameraet. I tillegg, hvis du har noe som kunder burde se eller oppleve i 360, vil dette kameraet hjelpe deg med å oppnå det.

Utrolige funksjoner

Pixpro-app - Du kan kontrollere kameraet ved å laste ned en app til din iPhone eller Android. Det gir deg muligheten til å vise opptakene i flere forskjellige formater, inkludert frontmodus, rundmodus, rundmodus 360 panorama, foran 180 og bak 180. Appen gir deg også muligheten til å laste opp direkte til Google Drive, eller e-post - alle de vanlige metodene. Hvis du vil trekke video, tar du det sannsynligvis best av mini SD-kortet, men hvis du raskt vil eksportere et bilde, så er det veldig fint å ha det alternativet.

Tilbehør - Jeg har vurdert "Ekstreme" tilbehørspakken, som betyr at bortsett fra kameraet får du en hel haug med tilbehør inkludert en vanntett veske, en vanlig etui, flate og runde hjelmfester, lim, tre slags stropper og bare om noe annet du kan ønske å feste kameraet på deg, kjøretøyet eller hodeplagget. Hvis du planlegger å sette kameraet gjennom noen, vel, handlinger, er denne pakken vel verdt det.

Full HD-video - Med Pixpro kan du også bare skyte full HD-video, så den har funksjonalitet utover å filme 360-video. Den grunnleggende funksjonaliteten vil gjøre det lettere å rettferdiggjøre ettersom du ikke bare kjøper et kamera på $ 300 som gjør et kult triks. En ting som er verdt å merke seg, er at selv om det er et 360-kamera, så er det i utgangspunktet bare i et horisontalt plan.

Hva er galt?

Minimal skjerm - Pixpro har et lite digitalt display som lar deg vite når enheten er tilkoblet. Det er omtrent den beste funksjonen. Teknisk kan du bruke kontrollene for å veksle mellom modus og starte og stoppe opptak, men hvis du er i en posisjon til å bruke telefonen din i stedet, er det ikke en god grunn til at du vil bruke kontrollene.

Koble til Wi-Fi på nytt - Hvis du slår den av eller bare forlater appen, må du koble til kameraet på nytt, og det blir gammelt ganske raskt.

Batteristøtte - Batteriet spretter ned i bunnen av kameraet. Støtten føles ikke super sikker. Og faktisk dukket det opp på et tidspunkt for meg, som ikke er noe du ønsker deg hvis du virkelig er midt i handlingen. Ulempen er at hvis du bruker et av husene, vil de gi litt ekstra sikkerhet.

Konkurransedyktige produkter

  • Ricoh Theta (Skjønt, dette kameraet har ikke mye i veien for "action" -funksjonalitet.)
  • GoPro 360-kamerasystem

Hvor får du mer info

  • Kodak Pixpro SP360 anmeldelse (CNET)
  • Kodak PixPro SP360 produktbilder (CNET)

Ergo for virksomheten

Hvis du ønsker å dyppe i fordypning, men ikke helt klar til å komme inn i VR, er Kodak Pixpro SP360 et solid lite kamera som lar deg produsere 360-video uten mye oppstyr. Den er robust og relativt enkel å bruke. I tillegg er Kodak Pixpro SP 360 et av de støttede kameraene på YouTube (slik at seerne kan veksle rundt videoen i YouTube-spilleren), slik at du ikke trenger å bekymre deg for hvor du skal legge videoene dine, og om de vil være lett Vist.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com