Undersøk Internett-TV i Windows 7 Media Center

I løpet av ferien led et av de gamle TV-apparatene i mitt hjem en katastrofal svikt. For å opprettholde underholdningsbalansen i husholdningen vår, bestemte min kone og jeg å stokke de resterende settene rundt og legge til en storskjerm HDTV til miksen. Mens jeg konfigurerte og konfigurerte den nye TV-en, koblet jeg den bærbare datamaskinen som kjørte Windows 7, til TV-apparatet og begynte å eksperimentere med Windows Media Center sin Internet TV-komponent.

Jeg oppdaget at det var en veldig fin funksjon og ga en veldig fin måte å få tilgang til alle slags streamingmedier fra Internett. Da jeg begynte å bruke funksjonene til Internett-TV-komponenten til mine venner og familie, oppdaget jeg også at ikke mange var kjent med denne funksjonen i Windows Media Center. Faktisk antok de fleste som jeg snakket med, at du må ha et TV-tunerkort installert i systemet ditt for å kunne dra nytte av Windows Media Center. Imidlertid er det ikke tilfelle.

I Windows 7 (Home Premium, Professional, Enterprise eller Ultimate) -versjonen av Windows Media Center lar den forbedrede Internett-TVen se videoer fra en rekke leverandører via Internett rett i Windows Media Center. Denne nye versjonen av Internett-TV har forbedringer til brukergrensesnittet og gir nå mer innhold fra en rekke innholdsleverandører, for eksempel CBS, MSNBC, MSN, Zune og mer.

I denne utgaven av Windows Vista og Windows 7-rapporten skal jeg undersøke Windows 7 Windows Media Center sin Internet TV-komponent.

Dette blogginnlegget er også tilgjengelig i PDF-format i en gratis nedlastning av TechRepublic.

konfigurasjon

For å komme i gang, klikker du på Start-knappen og skriver Windows Media i boksen Start søk. Når Windows Media Center vises i resultatpanelet, klikker du på det for å starte applikasjonen.

Når Windows Media Center er lastet inn, bruker du pil ned på tastaturet for å bla ned til TV-delen. Finn deretter Internett-TV-fliser i TV-delen - det kan hende du må bruke høyre eller venstre piltast - som vist i figur A.

Figur A

I Windows 7 er Internett-TV-delen av Windows Media Center forbedret med et nytt brukergrensesnitt og mer innhold.
Redaktørens merknad: Mange brukere har problemer på dette tidspunktet, prøv disse trinnene hvis du ikke ser Internett-TV-ikonet.

Før du får tilgang til Internett-TV-innhold i Windows Media Center, må du:

  • Har en aktiv internettforbindelse.
  • Fullfør Windows Media Center-oppsettet.
  • Vent noen minutter til en automatisk nedlasting er fullført.

Hvis du ikke ser disse menyelementene i løpet av få minutter etter konfigurering, går du til:

Oppgaver | Innstillinger | Generelt | Alternativer for automatisk nedlasting | Last ned nå

Når du velger Internett-TV-ikonet, blir du bedt om å merke av for vilkårene for bruk før du kan velge Installer-knappen, som vist i figur B.

Figur B

Installasjonen er en lek.
Når du har gjort det, vil Windows Media Center laste ned og installere Internett-TV-funksjonen. Så snart operasjonen er fullført, vil du se og kunne velge blant de tilgjengelige programmene, som vist i figur C.

Figur C

Når Internett-TV er installert, vil du oppdage at den inneholder et bredt utvalg av populært innhold.

Ta en titt rundt

Når du har tilgang til Internett-TV-delen, vil du oppdage at den inneholder et bredt utvalg av programmering. Hvis du vil bla gjennom tilgjengelige elementer, kan du klikke på pilene på skjermen, eller du kan bruke piltastene på tastaturet. Det er flere kategorier, som du får tilgang til ved å bla opp og ned. I hver av kategoriene finner du flere programmer. For hvert program finner du fulle episoder, klipp eller spesialfunksjoner.

For øyeblikket finner du følgende kategorier i seksjonen Internett-TV:

  • Populære programmer
  • Golden Globe Vinnere Past & Present
  • Hele episoder
  • kanaler
  • Topp TV
  • overskrifter
  • Topprangerte filmer fra Netflix
Fordi jeg er en nyhetsoppgave, syntes jeg nyhetsklippene var en fantastisk funksjon, fordi jeg heller ikke måtte surfe mellom flere nyhetsnettsteder for å få alle favorittnyhetene mine, et utvalg av nyhetsprogrammer alt på samme sted. I kategorien Kanaler fant jeg for eksempel at News-delen av MSNBC, vist i figur D, inneholdt et mangfold av nyhetsklipp.

Figur D

Hvis du er en nyhetsoppgave, vil du finne mer enn ditt fyll med nyhetsinnhold i MSNBC News-delen.
I Show-delen fant jeg historier fra Today, Nightly News og Dateline, for bare å nevne noen. I News-delen av CBS fant jeg fulle episoder fra 60 minutter og 48 timer . I kategorien Headlines, vist i figur E, fant jeg episoder av The Rachel Maddow Show, samt videopodcaster fra ABC World News med Dianne Sawyer og MSNBC Morning Joe .

Figur E

Headlines-delen inneholder også et bredt utvalg av nyhetsshow.

Selvfølgelig er det mer enn nyheter på Internett-TV. Det er også mye underholdning, inkludert slike aktuelle show som Big Bang Theory, NCIS og CSI . Du kan også finne gamle favoritter som den originale Star Trek eller episoder av Twilight Zone med Rod Serling.

Den andre overbevisende funksjonen i Windows 7 Windows Media Center sin Internet TV-komponent er topprangerte filmer fra Netflix, som vist i figur F. Hvis du har et ubegrenset Netflix-medlemskap, kan du se hvilken som helst av filmene og TV-programmene i Instant Queue. Du kan også redigere og legge til nye filmer i DVD-køen.

Figur F

Windows Media Center leverer nå streaming video fra Netflix.

Hva tar du?

Hva synes du om Windows 7 Windows Media Center sin Internet TV-komponent? Har du eksperimentert med det ennå? Hva med den nye Netflix-funksjonen? Som alltid, hvis du har kommentarer eller informasjon å dele om dette emnet, kan du ta et øyeblikk til å komme innom TechRepublic Community Forum og la oss høre fra deg.

TechRepublics nyhetsbrev om Windows Vista og Windows 7, levert hver fredag, tilbyr tips, nyheter og skuttknapp på Vista og Windows 7, inkludert en titt på nye funksjoner i den siste versjonen av Windows OS.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com