Intel trekker tilbake Apollo Lake-advarselen, rabatterer påstander om pålitelighetsproblemer

Specter og Meltdown forklart: Nye varianter og mer effektive oppdateringer Lær om disse unikt farlige sårbarhetene da TechRepublics James Sanders diskuterer oppdatert informasjon om de nyeste variantene og de beste avbøtningsstrategiene for å minimere ytelseseffekten.

Uventede konsekvenser av å krympe litografien i CPU-design har skjedd opp det siste tiåret, med Sandy Bridge (Cougar Point) -konstruksjonen på 32nm 2011 som er utsatt for I / O-ytelsesforringelse over tid, et problem som koster Intel 1 milliard dollar i produksjonsstanser og garanti erstatninger. Problemer i LPC-klokken med 22 nm Silvermont-design resulterte i systemer som "opplevde manglende evne til å starte opp eller kan stoppe driften, " ble avslørt i slutten av 2016 - tre år etter at de berørte CPU-ene ble sendt - noe som resulterte i produktfeil i innebygde systemer.

De etiske utfordringene ved AI: En leders guide (gratis PDF)

Silvermont-bug - ellers omtalt som Atom C2000-feilen - dukket opp igjen mandag da Tom's Hardware rapporterte om en Intel Product Change Notification (PCN) som indikerte at Intel oppdaterte prosessorene til Apollo Lake Celeron N3350, J3355, J3455 og Pentium N4200 pga. problemer som ligner på dem i Silvermont. Dette resulterte i bekymring fra eiere av Synology NAS-enheter, ettersom dagens Synology-systemer bruker Apollo Lake-prosessorer, og selskapet var blant de hardest rammede med Silvermont-feilen, noe som ber om en utvidelse av ett års garanti for berørte enheter.

Problemet, som beskrevet i Intels nå tilbaketrukne PCN:

Den opprinnelige PCN-en "hadde unøyaktig informasjon", ifølge en Intel-talsperson, som bemerket at en revidert versjon nå er publisert. Videre ga Intel en kommentar om avviket:

Det er klart, Pentium- og Celeron-enheter brukes sjelden for virksomhetsdistribusjon av primære arbeidsstasjoner. Pentium N4200-drevne netbooks er mye produsert av HP og Lenovo for forbrukermarkedet, selv om de berørte Celeron- og Pentium-prosessorene er utbredt i virksomheten for Internet of Things (IoT) -enheter, inkludert NAS-enheter fra Synology og QNAP som er populære blant SMB-er og prosumers. IoT-enheter som leveres med disse prosessorene, brukes vanligvis i scenarier som alltid er på, noe som ganske riktig ber om bekymring når LPC-feil oppdages.

TechRepublic søker avklaring om Intels definisjon av "PC Client Use" -validering og hvordan denne definisjonen påvirker alltid-på scenarier for IoT, og vil oppdatere denne historien hvis / når Intel gir svar.

Oppdatering: I en uttalelse bekreftet Synology "med chipset-leverandøren Intel at alle relaterte produktdesign er i samsvar med leverandørens siste designretningslinjer (juli, 2019). I mellomtiden har Synology ikke observert noen unormale feilrater siden den første utgivelsen av relaterte produkter. "

Oppdatering 2: Intel ga denne uttalelsen til TechRepublic:

Videre bemerket Intel at feilinformasjonen indikerer at problemet ble løst i firmware. Det er uklart hvilken ytelseseffekt denne oppdateringen vil ha for de berørte laveffektprosessorene.

For mer informasjon, sjekk ut "Specter and Meltdown forklart: En omfattende guide for fagfolk" og "10nm Intel CPUer som ikke kommer til stasjonære PC-er før minst 2022, midt i produksjonsproblemer" på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com