Intel avdekker offisielt Chaco Canyon, den første fanløse NUC på fem år

Raspberry Pi 4: En omvisning på det nye brettet En gjennomgang av alle funksjonene på den kraftigste Raspberry Pi som er utgitt ennå.

Intel har publisert spesifikasjoner for NUC 8 Rugged, inkludert NUC8CCHB-brettet og fullsettede NUC8CCHKR-systemer, samlet kjent som "Chaco Canyon", som markerer den første fanløse NUC som ble tilbudt av Intel siden Bay Trail-baserte Thin Canyon NUC fra 2014.

Intels Next Unit of Computing (NUC) -serien, introdusert i 2013, er kanskje det nest mest kjente merket av SFF PC-er, bak Apples Mac Mini. I kontrast selger Intel vanligvis NUC-systemer som barebonesett, noe som krever at brukeren legger til sitt eget minne og stasjon. Mens Hades Canyon NUC konkurrerer head-to-head med Mac Mini, er Chaco Canyon NUC fokusert på Internet of Things (IoT) og brukssaker med databehandling, og setter den nærmere i konkurranse med Raspberry Pi.

Spesiell egenskap: Industrisky

Mens tredjeparts ettermarkedssaker for NUC har eksistert i årevis fra firmaer som Logic Supply, er dette typisk store aluminiumskasser med synlige finner, ettersom den bruker 15W Intel Core-prosessorer med høyere effekt, ikke 6W Celeron som finnes i Chaco Canyon design.

Chaco Canyon-designene bruker en Apollo Lake-epoke Intel Celeron N3350, en dual-core CPU klokket til 1, 1 GHz base / 2, 4 GHz turbo, med 4 GB LPDDR3 loddet på brettet, og 64 GB eMMC inkludert. Tavlen inkluderer et enkelt M.2 2280-spor for NVMe eller SATA SSD-er. Det nakne brettet inneholder et M.2 2230-spor, som er befolket i settet med et Intel Wireless-AC 3168-kort.

Fire USB-porter er inkludert, med en foran og en bak USB 3.0-port (Type A), med ytterligere to USB 2.0-porter på baksiden. Board headers inkluderer en ekstra USB 3.0 og to USB 2.0 porter, i tillegg til en enkel RS-232 port. Gigabit Ethernet, 3, 5 mm line out, og en HDMI 2.0 og 1.4-port er også tilgjengelig.

Intel bruker systemet som "kvalifisert for 24x7-drift" og er kompatibelt med VESA-fester, med tilleggsavgift på saken for henging og sikring av bilderammer, med glidelås. Intels produktkort anbefaler det for bruk i digitale skiltingsapplikasjoner, mobil sokkelberegning for medisinske klinikker, operatørkonsoller i produksjonsmiljøer, og i raske servicerestauranter, så vel som IoT og edge analyse.

Den anbefalte kundeprisen som er oppført av Intel for settet, er $ 198, og det nakne brettet varierer fra $ 166 til $ 198, avhengig av konfigurasjon. Begge har tre års garanti.

For mer, sjekk ut "Intels NUC Compute Element vs. Raspberry Pi Compute Module" og "USB-IF for å fortsette å forvirre navneskjema med USB4 Gen 3x2" på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com