Hvis MacBook-en din 2018 mislykkes, kan det være nesten umulig å gjenopprette data: Her er grunnen

Apple oppgraderer MacBook Pro 2018-bærbare datamaskiner: En oversikt over det som er nytt. Her er en rask oversikt over Apples oppgraderinger til sine 15 "og 13" MacBook Pro 2018-bærbare datamaskiner. Finn også ut den ene store MacBook Pro-klagen som fremdeles ikke er løst.

I juni kunngjorde Apple en overraskelsesoppdatering til sin MacBook Pro 2018-serie, med nye bærbare datamaskiner med oppdaterte 8. generasjons Intel-prosessorer samt oppgraderinger til RAM, lagring og batterilevetid.

Imidlertid har utrullingen ikke vært helt jevn. En ekspert bemerket en designfunksjon i 2018 15-tommers MacBook Pro som kan strupe CPU-ytelsen - Apple bekreftet senere disse problemene og ga ut en bug fix i macOS High Sierra 10.13.6 tilleggsoppdatering.

Mer om Apple

  • Apples 5 viktigste forretningstjenester i tiåret
  • iPhone 11: Et jukseark
  • Apple Watch Series 5: Et jukseark
  • 20 Apple-tastatursnarveier forretningsbrukere trenger å vite

Nå har det dukket opp et annet problem, ifølge en rapport fra Digital Trends. Apple installerte T2-brikken i MacBook Pro med denne linjen. Brikken er ansvarlig for Secure Enclave coprocessor, for å forbedre sikkerheten og kryptering - slik at maskinen kan utføre datakryptering i sanntid.

Selv om dette er en nyttig sikkerhetsfunksjon, kommer den med et kompromiss, ifølge en nedrivning fra iFixit. Eldre MacBook Pro-modeller ga teknikere tilgang til en gjenopprettingsport for datatilgang på logikkortet, noe som gjorde det mulig å lagre data fra SSD-en din, selv om logikkortet mislyktes. Dette var den eneste måten å lagre data på hvis noe gikk galt med datamaskinen din, siden Apple la til minne på brettet i 2016.

Men med inkluderingen av T2-brikken, er det ingen gjenopprettingsport for datatilgang på den nye MacBook Pros, iFixit funnet. Selv om Apple kan ha en annen backup-plan for gjenoppretting av data, har den ennå ikke delt den med brukere, bemerket Digital Trends.

Siden forretningsbrukere ofte lagrer viktige data på enhetene sine, kan denne utelatelsen gjøre at de vurderer MacBook 2018 2018 som en primær enhet, eller oppmuntrer dem til å investere mer i en cloud backup-løsning.

I henhold til Apples interne MacBook Pro Service Readiness Guide fra 2018, oppnådd av MacRumors, anbefales teknikere å oppfordre kunder til å ta sikkerhetskopi til Time Machine ofte. Dette ser ut til å være den eneste måten å bevare dataene på hvis den bærbare datamaskinen mislykkes, bemerket nettstedet.

Det gjenstår å se om Apple vil ta tak i denne siste saken, eller om de forskjellige problemene med den nye linjen MacBook Pros vil påvirke deres adopsjon blant bedriftsbrukere.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • 2018-linjen i MacBook Pros inkluderer ikke en gjenopprettingsport for datatilgang, noe som gjør det vanskeligere å lagre data i tilfelle feil på et logikkort.
  • Apple anbefaler brukere å sikkerhetskopiere data til Time Machine ofte for å forhindre tap under et strømbrudd.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com