HPs første avtakbare Chromebook tilbyr lett alternativ for forretningsreisende

Hvorfor bør du vurdere en Chromebook? Dette er tre grunner. Hvis du er ute etter en ny bærbar PC, kan en Chromebook være et godt alternativ. Her er hvorfor, og hvorfor ikke.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Den nye HP Chromebook x2 er verdens første avtakbare Chromebook, som inkluderer opptil 10 timers batteritid og 7. Gen Intel Core-prosessorer.
  • HPs Chromebook x2 nettbrett og tastaturkombinasjon er 15, 3 mm tynn og veier 3, 14 kilo .

Mandag avduket HP Chromebook x2, som den har kalt "verdens første avtakbare Chromebook." Enheten kan fungere som et frittstående nettbrett eller med et tastatur, og tilbyr en ny måte for brukere å samhandle med enheten og Googles økosystem, ifølge en pressemelding.

Chromebook-er er en av de raskest voksende PC-ene på markedet, og forsendelser øker mer enn 50% de siste to årene, ifølge IDC. Chrome OS eier for øyeblikket nær 60% av K-12 markedsandeler for mobil databehandling, som rapportert av søsternettstedet ZDNet.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Chromebook x2 vil ta sikte på å dekke etterspørselen etter tilgang til Googles økosystem på forskjellige formfaktorer, bemerket utgivelsen. Det kan også være et sterkt alternativ for forretningsreisende som lettere vil koble seg til Google-økosystemet fra en konvertibel enhet.

"HP Chromebook x2 treffer en trifekta for kunder, og kombinerer produktiviteten til Chrome OS og kraften til verdens mest brukte appplattform til en allsidig formfaktor ideell for å oppleve alt Googles økosystem har å tilby, " Kevin Frost, visepresident og daglig leder for forbrukerens personlige systemer hos HP sa i utgivelsen. "Som verdens første Chromebook avtakbar, vil den låse opp nye måter for folk å skape, samarbeide og konsumere i Chrome og Google Play Store."

Når det gjelder funksjoner inkluderer Chromebook x2 10 timers batterilevetid. I sin eneste nettbrett er den 8, 2 mm tykk og veier 1, 62 pund. Med det medfølgende tastaturet er enheten 15, 3 mm tykk og veier 3, 14 kilo. Enheten inkluderer også 7. Gen Intel Core-prosessorer, og opptil 8 GB LPDDR3 minne, heter det i utgivelsen.

Chromebook x2 har et magnetisk hengsel, slik at brukerne enkelt kan løsne nettbrettet eller vende til forskjellige visningsmodus, heter det i utgivelsen. Det inkluderer også en Quad HD 12, 3-tommers diagonal Corning Gorilla Glass firberøringsskjerm, for bedre holdbarhet og ripemotstand.

Når det gjelder lagring, tilbyr enheten opptil 32 GB innebygd lagring, med MicroSD-utvidelse opp til 256 GB. Den kommer også med 100 GB gratis Google Cloud-lagring i to år. Chromebook x2 inkluderer også to USB Type C-kontakter for dataoverføring, lading og skjerm, samt en MicroSD-port og lyduttak.

Avtakbar Chromebook kan vise seg å være en verdig konkurrent til iPad for både forretnings- og utdanningsbrukere, med et lavere prispunkt ($ 600) og støtte for en pekepenn. Det forventes å være tilgjengelig på HP.com og på Best Buy 10. juni, ifølge utgivelsen.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com