HPEs nye lagrings-, edge- og cloud-databehandlingstilbud markerer "intelligens-epokenes morgen"

De største skysikkerhetsutfordringene virksomheter står overfor På RSA 2019 diskuterte Brian Roddy fra Cisco hva CISO-er bør inkludere i en skysikkerhetsplan.

Hewlett Packard Enterprise (HPE) kunngjorde nye lagringsløsninger, samt fremskritt innen edge- og cloud computing på HPE Discover i Las Vegas tirsdag. HPE skyver 2019 som "begynnelsen av etterretningstiden", som den naturlige progresjonen fra cloud computing-æraen, og flash-lagringstiden som gikk foran den.

Her er de største kunngjøringene fra åpningen av konferansen.

Garanterer 100% datatilgjengelighet med HPE Primera

HPE Primera, den nye "misjonskritiske lagringsløsningen", leveres med den høye garantien for 100% datatilgjengelighet, "uten å kreve spesielle kontrakter eller tunge betingelser, " selv om Primera krever serviceavtale Proactive Care og InfoSight som en forutsetning for distribusjon. Hos Discover karakteriserte representanter fra HPE garantien som en "kreditt på opptil 20% for den kunden" for fremtidige oppgraderinger og tjenester.

Prestasjoner påstås også å øke med Primera, med en "all-aktiv arkitektur som gir massiv parallellitet og multi-node ytelse, som akselererer applikasjoner, inkludert 122% raskere Oracle-ytelse, " ifølge en pressemelding. HPE hevder også en 20-minutters egeninstallasjon og 5-minutters programvareoppgraderingsprosess.

Risikostyring av leverandører: En guide for IT-ledere (gratis PDF) (TechRepublic)

HPEs lagringsportefølje er i betydelig grad en historie om fusjoner og oppkjøp. HPE utreder sømløs distribusjon av Primera for eksisterende 3PAR-kunder. (3PAR ble kjøpt opp av HP i 2010.) HPE kjøpte Nimble Storage i 2017. Disse produktene fortsetter å eksistere som nåværende støttede tilbud, dog for litt forskjellige bruksscenarier.

Bilde: James Sanders / TechRepublic

Secure Edge Data Center for Microsoft Azure Stack

Den kanskje mest bemerkelsesverdige kunngjøringen kom fra HPE Edge Computing, med det robuste "Secure Edge Data Center for Microsoft Azure Stack, " et IP55-klassifisert kabinett som gir "miljøbeskyttelse, kjøling, redundant strømforsyning og distribusjon og automatisert styring." Det lar kundene kjøre Azure-applikasjoner i ugunstige miljøer som fabrikker eller oljerigger, ifølge en pressemelding.

Generelt lar Azure Stack-sertifisert maskinvare organisasjoner kjøre Azure-applikasjoner fra den offentlige Azure-skyen, mens de utnytter data på stedet. HPEs tilbud ligner på Panasonics Toughbook - som et robust system for bruk på stedet - selv om i motsetning til at Toughbook er en bærbar PC, er Secure Edge Data Center egentlig et spesialisert rack.

Secure Edge Data Center er tilgjengelig i størrelser som starter på 800x1200x2250 mm, og sendes "helt fabrikkintegrert med plug-and-play-opplevelse på stedet", ifølge en HPE-presentasjon.

Bilde: James Sanders / TechRepublic

HPE Composable Cloud-sirkler i eksisterende ProLiant-maskinvare

For første gang kan brukere av eksisterende HPE ProLiant 360, 380 og 560 Gen10-servere migreres til HPEs Composable Cloud-infrastruktur ved hjelp av OneView-infrastrukturadministrasjonsløsningen.

HPE kunngjorde også SimpliVity 325, et AMD EPYC-basert 1U-system med all-flash-lagring, målrettet mot eksterne kontorer eller plassbegrensede steder, samt SimpliVity 380 lagringsoptimalisert node for HDD / SSD-lagring, med muligheten til å synkronisere kopier av data fra SimpliVity-implementeringer utenfor nettstedet.

Så langt er HPE Discover 2019 mer iterativt enn transformativt - utsiktene til 100% datatilgjengelighet er absolutt interessant, selv om språket rundt hvordan selskaper kompenseres i tilfelle svikt er vanskeligere å finne frem. Det er imidlertid et høyt mål, og vil skille HPE fra Dell EMC, for ikke å si noe om potensielt konkurrerende produkter som også selges av HPE. På samme måte bør HPEs fortsatte avhengighet av AMD CPUer for noen serverprodukter vekke oppmerksomhet, ettersom Intels evne til å levere Xeon CPUer i tide og i tilstrekkelige mengder kan be om dette trekket.

Heldigvis har HPE Discover hittil ikke vært fraværende av store feilfeil, for eksempel $ 1000-skjermstativet som ble vist frem på Apples verdensomspennende utviklerkonferanse tidligere denne måneden.

Data, Analytics og AI Nyhetsbrev

Få eksperttips for å mestre grunnleggende grunnleggende analyser av data, og følg med på den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com