Slik ser du Apples 12. september-arrangement på hvilken som helst enhet

Apples neste iPhones signaliserer en ny epoke for tjenester Apples nye iPhones kan blende deg, men ikke bli svevet av maskinvaren. IPhone X-ish design og maskinvare handler egentlig om å holde deg i økosystemet og selge tjenester og abonnement.

Apple har kunngjort datoen for neste arrangement: 12. september 2018. September er typisk det tidspunktet Apple kunngjør nye produkter, så fansen kommer garantert til å ønske å stille inn.

Mer om Apple

  • Apples 5 viktigste forretningstjenester i tiåret
  • iPhone 11: Et jukseark
  • Apple Watch Series 5: Et jukseark
  • 20 Apple-tastatursnarveier forretningsbrukere trenger å vite

Som TechRepublic søsterside CNET rapporterte, peker rykter på kunngjøringen om tre nye iPhone-modeller (hvorav den ene kan ha tre bakkameraer) sammen med Apple Watch 4 og en ny iPad Pro-modell.

Uansett sannhet til ryktene og produktlekkasjer, er det helt sikkert en ikke-gå glipp av Apple-fans. Slik ser du Apples begivenhet 12. september 2018.

Slik ser du livestream fra Apples arrangement 12. september

Det er fremdeles veier, men det betyr ikke at du ikke kan gjøre deg klar til å se Apples "Gather Round" -arrangement nå. Apple har allerede satt opp en side for arrangementet, som er planlagt 12. september 2018, klokka 10:00 stillehavstid. Fra Apples nettsted kan du legge til hendelsen i kalenderen din for å få en påminnelse om å stille inn.

Måten du ser på strømmen vil variere avhengig av typen enhet du bruker.

macOS-brukere: De på macOS må se på Safari, så pass på at nettleseren din er oppdatert til den nyeste versjonen før klokka 10:00 den 12. september.

iOS-brukere: Hvis du skal strømme hendelsen på en iOS-enhet, må du sørge for at den også er oppdatert - du må strømme den ved å bruke Safari for iOS på en enhet som kjører iOS 10 eller nyere.

Windows-brukere: Apple anbefaler Windows-brukere å se hendelsen ved å bruke Microsoft Edge, selv om det i hendelsesmeldingen også står at strømmen kan være tilgjengelig ved bruk av nyere versjoner av Chrome eller Firefox.

Twitter-brukere: Apple har tweetet at de planlegger å streame arrangementet også på Twitter. Sjekk ut tweeten og lik den for å få en påminnelse 12. september om å stille inn på arrangementet.

Apple 12. september iPhone XS-arrangement: Se live her onsdag klokka 09.00 (CNET)

På den store dagen, vil du stille inn litt tidlig for å være sikker på at nettleseren din fungerer som den skal. Det siste du ønsker er å gjøre deg klar klokka kvart til 10:00 den 12. september, finne ut at nettleseren din ikke støttes, og gå glipp av kunngjøringen om de nyeste Apple maskinvareprodukter og programvareinnovasjoner.

TechRepublic vil oppdatere denne artikkelen med eventuelle endringer eller ny informasjon om hendelsen, så husk å sjekke tilbake mellom nå og 12. september.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com