Hvordan løse Mac-dokkingsproblemer med Henge Docks Stone

Mac-tastatursnarveier som vil forbedre produktiviteten din. TechRepublic's Conner Forrest beskriver de viktigste Apple-tastatursnarveiene som gjør deg til en mer produktiv arbeider.

Apple produserer foreløpig ikke en dokkingstasjon for Mac-bærbare datamaskiner, men det finnes alternativer - for eksempel tilbyr Belkin og DockCase modeller. Jeg skal fokusere på hvordan Henge Docks Stone dock leverer.

Den elegante og kompakte koblingsbrygga er utviklet for å passe til Macens eget design, og matcher utseendet og følelsen på Mac-bærbare datamaskiner. Fra det solide metalllegemet til fargen og formen, kompletterer Henge Docks Stone en Mac bærbar PC ( figur A ).

Figur A

Henge Docks Stone dock kompletterer en Mac-design.

Bilde: Henge Docks

Men ikke kjøp en stein bare for at den ser bra ut. I motsetning til noen dockingstasjoner for Mac, inkluderer Stone en 135 watt strømforsyning; Dermed trenger du ikke ta med deg Mac-ens standard strømforsyning og USB-C ladekabel. I stedet kan du trygt forlate den innebygde laderen og ledningen, da Stone skyver tilstrekkelig strøm til å kjøre Mac-en og opptil fire USB-tilkoblede enheter til.

Steens 10 porter tillater tilkobling av mange perifere utstyr ved bruk av en rekke porter. I tillegg til en strømforbindelse, er her dock andre portene ( figur B ):

 • SD kort
 • USB-C
 • USB-C 3.1
 • Audio / Mic
 • USB-A 3, 1 x 3
 • 1 GB / s Ethernet
 • Mini DisplayPort (støtter )

Figur B

Stone dock har mange havner.

Bilde: Henge Docks

Merk: USB-C 3.1-porten har opptil 2, 4A ved 5V-lading. Designerne på Henge Docks har til hensikt at du bruker Mini DisplayPort til å drive video. Det finnes betydelig fleksibilitet når det gjelder typen ekstern skjerm du kobler til. For eksempel kan du koble til ved hjelp av en Apple eller Henge Docks Mini DisplayPort til DVI-adapter. Andre alternativer inkluderer å ansette en Mini DisplayPort til VGA eller HDMI-adapter. Bare husk at Mini DisplayPort og USB-C er inkompatible med Thunderbolt-skjermer.

The Stone inkluderer også en kort USB-C-kabel. Tilbehøret gjør det mulig å koble dokkingstasjonen til en av Mac-ens USB-C-porter.

For $ 199, er dokken mer enn rimelig, spesielt med tanke på en frittstående lader og USB-C ladekabel koster $ 88.

En senbrytende gotcha å passe på er kompatibiliteten med Apples 2018 MacBooks 2018 utgitt 12. juli 2018, spesielt modellidentifikatorer MacBook Pro15, 1 og MacBookPro15, 2. Henge Docks forbereder en nedlastbar firmwareoppdatering for å løse problemet. Henge Docks bemerker at brukere av berørte MacBook Pro-modeller bør vente med å kjøpe en Stone og lovet en oppdatering 15. august 2018 eller etter hvert som de blir tilgjengelige.

Mer om Apple

 • Apples 5 viktigste forretningstjenester i tiåret
 • iPhone 11: Et jukseark
 • Apple Watch Series 5: Et jukseark
 • 20 Apple-tastatursnarveier forretningsbrukere trenger å vite

I testene mine fungerte dokken fantastisk; Jeg oppdaget ingen strømfeil, og Mac-batteriet mitt ladet raskt når det lå til kai. En 22 "ekstern skjerm, tilkoblet ved hjelp av en Mini DisplayPort til HDMI-adapter, ga skarpe oppløsninger og utmerket videoytelse. Andre eksterne enheter, inkludert SD-kort og USB-tilkoblede eksterne harddisker, fungerte også uten feil.

Dokken forenkler å bruke en Mac fra flere steder. Takket være steinens medfølgende strømkabel, er den eneste kabelen jeg trengte for å koble til eller koble fra ved hjelp av Stone, den enkle USB-C-kabelen som passer Mac-maskinen til dock - det er så mye enklere enn å koble til og koble fra Ethernet-kabling, eksterne harddisker, strømledninger og skriverkabler hver dag. Fordi dokken er kompakt, og til og med tillater plassering under Mac-maskinen for å tillate en behagelig innflygingsvinkel ( figur C ), kreves det lite ekstra skrivebord for å få plass til kaien. Det er en vinnende kombinasjon ved å bruke MacBook Pro.

Figur C

Stone dock har en kileform og kan til og med plasseres under en bærbar Mac.

Bilde: Henge Docks

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com