Hvordan håndtere Google-enheter på K-12-skoler: 5 tips

Hvorfor bør du vurdere en Chromebook? Dette er tre grunner. Hvis du er ute etter en ny bærbar PC, kan en Chromebook være et godt alternativ. Her er hvorfor, og hvorfor ikke.

Google-enheter dominerer K-12-utdanningsmarkedet, med Chrome OS som for øyeblikket holder nærmere 60% markedsandeler for mobil databehandling på dette stedet. Siden Chromebook ble tilgjengelig i 2011, førte deres relativt lave pris, produktivitetsverktøy og enkle tredjeparts plattformintegrasjon til at de overgikk salget av macOS-enheter i 2016.

Mange skoler bruker produktivitetssuite G Suite for Education, siden den er agnostisk for enheter for BYOD-miljøer, sa Eric Lawson, teknologidirektør for York School Department i Maine og en Google-sertifisert innovatør og trener. De lave kostnadene for Chromebooks (som starter på $ 119) har vært en viktig faktor i enhetens dominans i utdanningsområdet K-12, sa Lawson.

"Jeg vil si at Chromebooks fører kostnadene bare på grunn av pris, men også i det siste, på grunn av Chromebook-kabrioletene, som blar i nettbrettmodus, " sa Lawson. "Den doble integrasjonen mellom Chrome-apper og -utvidelser og Android-apper og -utvidelser har vært en spillveksler i utdanning." Google har også nylig avslørt Acer Chromebook Tab 10 - det første utdannelsestabletten som er laget for Chrome OS.

Chromebooks har også vært en spillveksler når det gjelder ledelse og instruksjon, ifølge Jason Saltmarsh, en utdanningsteknologikonsulent og direktør for IT-tjenester ved Winnacunnet High School i Hampton, New Hampshire.

"På instruksjonssiden begynte det virkelig å jevne spillfeltet, " sa Saltmarsh. "Vi trenger ikke å bekymre deg for hvem som har råd til å kjøpe Office Suite eller hvilken versjon vi er på. Vi er alle på Google Dokumenter, og det tillater mye samarbeid ikke bare mellom barn, men lærere og barn, og elever og elever fra andre skoler. "

Enhetene krever også veldig lite vedlikehold og administrasjon, sa Saltmarsh. "OS tilbakestilles i utgangspunktet hver gang enheten slås på, så alle er oppdaterte, de bruker alle de samme verktøyene - det er veldig ensartet, " la han til.

Winnacunnet High School har rundt 1100 elever i klassetrinn 9-12, som alle har en Chromebook tildelt dem som de bruker i alle fire år, og beholder etter endt utdanning.

"Vi fant ut at Chromebooks har en levetid på omtrent fire eller fem år, så det holder beholdningen vår frisk, " sa Saltmarsh. "På det tidspunktet er de ganske slått opp, i det minste hvis de er i hendene på en student så lenge."

Her er fem tips for IT-administratorer som administrerer Google-enheter i skolen eller distriktet deres.

1. Kjøp reservedeler til interne reparasjoner

DEKKHISTORIE

Google Fiber 2.0 retter seg mot byen der den skal iscenesette sitt comeback, da AT&T Fiber forbereder seg på å bli kjernefysisk

Last ned denne artikkelen som en PDF i magasinformat (gratis for TechRepublic og ZDNet medlemmer).

  • Les mer

Å kjøpe reservedeler som oftest blir skadet av studenter, kan også redusere kostnadene, sier Saltmarsh og Lawson.

For eksempel kjøper IT-teamet i Winnacunnet High School et antall ekstra skjermutskiftninger og tar seg av de interne. "Det er enkelt å gjøre, og det er omtrent halvparten av kostnadene det ville vært hvis jeg sendte den ut for samme type reparasjon, " sa Saltmarsh.

2. Lag organisatoriske enhetsstrukturer

Mange leverandører konfigurerer enhetsregistrering for skoler, så når du kjøper enhetene, må du ha domeneinnstillingene dine på plass, sa Lawson.

"Vi jobbet ganske mye med å lage organisatoriske enhetsstrukturer slik at vi enkelt kan gi tillatelser og apper og utvidelser ned, rett til enten enheten eller til brukerne selv, " sa Lawson. "Da ville det ikke ha noe å si hvilken enhet de er i, så for eksempel på vår barneskole der det er vogner, det gir mye mening."

Når IT-teamet fjerner avkrysning og registrerer en Chromebook, kan de plassere enheten i riktig organisasjonsenhet, og det tar automatisk alle rettighetene og tillatelsene som allerede er satt opp på baksiden av Google-administrasjonskonsollen. IT-avdelingen kan sette opp Chromebooks for automatisk å oppdatere, eller kan begrense oppdateringer, sa Lawson.

3. Planlegg logistikken for årlig innsamling og vedlikehold

En av de vanskeligste delene om ethvert skoleproduktprogram for skolene er logistikken, sa Saltmarsh: Det er tøft å planlegge for innsamling og distribusjon av mer enn tusen enheter på slutten av skoleåret.

Men sommerferie er et godt tidspunkt å samle, rengjøre og reparere maskinene hvert år, sa Saltmarsh. En sommer lot skolen elevene ta Chromebooks hjem, og fikk dem til å komme tette igjen med sand og solkrem.

"Vi lærte leksjonen vår det året, og nå samler vi dem hvert år, og sørger for at vi rydder opp i dem og gjør dem klare, slik at når de kommer tilbake til høsten, så er de alle klare til å dra uten stopptid for elevene og lærerne, "sa Saltmarsh.

4. Finn et innholdsfiltreringsprodukt

Google inkluderer ikke muligheten til å filtrere Internett-trafikk i Chromebook. Både Saltmarsh og Lawsons IT-team bruker en gratis tjeneste kalt Securly som lar skolene filtrere trafikk på Chromebook-elever enten de er på eller utenfor skoleeiendommer.

"Det har gjort foreldrene våre ganske glade, og det er forhåpentligvis hjulpet å holde studentene til å forfølge akademiske ting i stedet for å bli for distrahert hjemme, " sa Saltmarsh.

5. Bruk enhetsmodeller

IT-ansatte bør modellere Chromebook-bruk før de distribuerer enhetene, sa Saltmarsh. Før han rullet ut enhetene til alle elever på skolen hans, kjøpte Saltmarsh en til seg selv og brukte den utelukkende i et år for å bevise at den var i stand til å få gjort arbeid.

"Jeg tror det beste du kan gjøre er å bare modellere det, og være villig til å bruke verktøyene du gir ut til elevene og lærerne dine, " sa Saltmarsh. "Det er slik du får forståelse for å gjøre programmet vellykket."

Google Weekly Newsletter

Se hvordan du får mest mulig ut av Google Dokumenter, Google Apps, Chrome, Chrome OS, Google Cloud Platform og alle andre Google-produkter som brukes i forretningsmiljøer. Leveres fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com