Hvordan hacke Nook Color $ 250 til et fullt Android-nettbrett

Android Honeycomb 3.0-operativsystemet og den første flåten av nettbrett som skal kjøre den ser alle ut som imponerende. Dessverre ser det også ut som de fleste av dem vil bli enda dyrere enn Apple iPad, som starter på 500 dollar.

Hvis du er fristet til et Android-nettbrett, men ikke vil bruke en liten formue, kan det være lurt å prøve Barnes & Noble Nook Color (til høyre). Ut av boksen er det først og fremst ment å være en e-leser, men det er en 7-tommers berøringsskjermenhet som faktisk kjører Android under panseret. Det gir deg til og med noen få apper som Chess, Sudoko, Crossword og Pandora.

Du kan imidlertid også sparke ting opp med hakket med Nook Color ved å hacking det for å kjøre en fullversjon av Android OS. Deretter kan du installere favorittgrensesnittet for hjemmeskjerm og Android-appene dine. Du kan til og med installere Amazon Kindle-appen og andre e-leser-apper og biblioteker, slik at du ikke lenger er låst i bare Barnes & Noble-biblioteket på denne enheten.

Selvfølgelig vil hacking eller "rooting" av Nook Colour annullere garantien og bør bare gjøres av de som er veldig komfortable med å fikle med teknologi. TechRepublic er heller ikke ansvarlig for skader du gjør på Nook Color, mens du prøver noen av trinnene vi skal vise. Fortsett på egen risiko.

Likevel er prosessen relativt enkel, og hvis du får problemer, kan du alltid gjøre en tilbakestilling til fabrikken på enheten og starte fra bunnen av. Bare husk at hvis du ikke er teknisk kunnskapsrik og gjør dette feil, kan du føre til at Nook Color din blir uoverkommelig.

OK, nå som vi har fått ansvarsfraskrivelser ut av veien, la oss gå gjennom trinnene for å hacke Nook Color.

Hack Nook Color til Android-nettbrettet

Disse trinnene er basert på arbeidet utført av NookDevs.com. Jeg skal vise deg hvordan du "roter" en Nook Color ved hjelp av en Windows-datamaskin. Du kan også gjøre det fra Mac eller Linux, men trinnene er litt forskjellige (se NookDevs guide for detaljer).

Før du begynner, trenger du også et MicroSD-kort (med en SD-adapter). Det må være minst 128 MB, men jeg vil anbefale et 1 GB-kort, slik at du har god plass. Du trenger også en SD-kortadapter for å koble SD-kortet til datamaskinen din, med mindre datamaskinen har innebygd et SD-kortspor.

Nå, her er trinnene:

 1. Lad opp og slå på Nook Color og registrer Barnes & Noble-kontoen din på enheten (du kan ikke gjøre dette trinnet etter at du har rotet det).
 2. Monter SD-kortet på Windows-PCen din og sørg for at alle filene er slettet. Gå inn på Min datamaskin og sjekk stasjonsbokstaven til SD-kortet.
 3. Last ned Win32DiskImager og trekk deretter ut ZIP-filen.
 4. Gå til Innstillinger | Enhetsinfo | Om din Nook Color og sjekk "Programvareversjon"
 5. Neste må du laste ned et lite program som heter "auto nooter" (av GabrialDestruir) som lager et oppstartbart SD-kortbilde for oppstart av Nook Color. Versjonen du trenger å laste ned vil avhenge av programvareversjonen av Nook Color. For eksempel, hvis du kjører Nook 1.0.0, må du laste ned auto-nooter-2.12.18.img.zip, og hvis du kjører Nook 1.0.1, må du laste ned auto-nooter-2.12.25 .img.zip. For senere versjoner, se NookDevs guide for lenker.
 6. Når du har lastet ned din versjon av auto-nooter, pakker du den ut og merk plasseringen.
 7. Åpne Win32DiskImage.exe
 8. Klikk på mappeikonet for å velge auto-nooter-filen du nettopp lastet ned og pakket ut.
 9. Klikk på rullegardinmenyen Enhet og velg stasjonsbokstaven til SD-kort (fra trinn 2).
 10. Klikk på Skriv-knappen. Programvaren vil slette MicroSD-kortet og erstatte innholdet med oppstartbare Android-filer. Når den er fullført, kan du klikke på Avslutt.
 11. Fjern SD / MicroSD-kortet fra datamaskinen.
 12. Hold nede av / på-knappen på Nook Color og velg deretter "Slå av"
 13. Sett MicroSD-kortet inn i Nook Color (MicroSD-sporet er på baksiden i nedre høyre hjørne under den lille grå "Nook" -døren.)
 14. Koble Nooks USB-kabel til PC-en og i Nook Color. Dette vil føre til at Nook Color starter opp. (Nooks strømkabel kan blinke og Windows kan klage på manglende drivere.)
 15. Hvis du bruker auto-nooter for Nook 1.01 eller nyere, vil den automatisk starte inn i boot-animasjonen og den nye boot-sekvensen etter at root-prosessen er fullført. Hvis du bruker auto-nooter for Nook 1.0.0, så når enheten vises i Windows, kan du vente i 5 minutter til skriptene er ferdige med å kjøre, og koble deretter fra USB-kabelen, fjern MicroSD-kortet og hold inne strømknappen for 15 sekunder for å starte opp Nook Color. Den vil starte opp i Nook-logo-animasjonen og den nye oppstartssekvensen.
 16. Når Nook Color støvler, vil du se Android-logoen og velkomstmeldingen. Trykk på Android-logoen og logg deretter på med Google-kontoen din. Du er nå klar til å laste ned apper og tilpasse Nook Color som et Android-nettbrett.
 17. Jeg vil anbefale å gå inn på Extras-skjermen og åpne Android Market og laste ned en alternativ hjemmeskjerm-app (favorittene mine er HelixLauncher og LauncherPro). Det vil overstyre det meste av Nook UI og gi deg en mer opprinnelig Android-opplevelse.

Når du har forankret Nook Color og kjørt favoritt Android-appene dine, kan du alltid sparke det opp et nytt hakk ved å prøve ut en tidlig versjon av operativsystemet Honeycomb 3.0 som har blitt hacket for å kjøre på Nook Color ved hjelp av et oppstartbart MicroSD-kort.

Fotogalleri

Ta en titt på vårt bildegalleri for å fjerne Nook Color-boksen, sammenligningsbilder med Galaxy Tab og iPad, og bildene av Nook Color som kjører hele Android OS. Som du vil se, er Nook Color en ganske fin maskinvare.

Les også

 • Å sprekke opp Nook Color
 • Hack forvandler Nook Color til Kindle (CNET)
 • Android Honeycomb 'forhåndsvisning' portet til Nook Color (CNET)
 • NookDevs.com - Nook Color Portal

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com