Hvordan få et gratis batteriutskifting fra Apple for din 13 "MacBook Pro

Sprekker Åpne MacBook Pro med Retina Display Bill Detwiler sprekker åpner MacBook Pro med Retina Display og oppdager en bærbar PC som er nesten umulig å oppgradere og det er vondt å jobbe med.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Apple tilbyr gratis batteribytte for utvalgte MacBook Pro-modeller på grunn av et problem som forårsaker hevelse.
  • Etter å ha sjekket for å sikre at serienummeret blir påvirket, kan brukerne få et batteribytte personlig eller via en posttjeneste.

Apple avslørte nylig at visse 13-tommers MacBook Pro-modeller kan oppleve batterihevelse takket være komponentfeilproblemer. Apple utsteder imidlertid gratis batteribytte for de berørte.

Slik får du din.

Den første tingen er å avgjøre om MacBook Pro din er kvalifisert for programmet. I følge Apples artikkel om programmet ble de berørte modellene produsert mellom oktober 2016 og oktober 2017. "Dette programmet påvirker ikke 13-tommers MacBook Pro med Touch Bar eller eldre 13-tommers MacBook Pro-modeller, " heter det i artikkelen.

Den raskeste måten å finne ut av det er ganske enkelt å koble serienummeret inn i kontrolløren på Apple-siden. For å finne serienummeret på MacBook-maskinen din, klikker du på Apple-symbolet øverst til høyre på startskjermen og klikker om Om denne Mac-en. Serienummeret skal være tilgjengelig mot bunnen av følgende vindu.

Du kan også bla maskinen over, og serienummeret skal skrives ut på bunnen av foringsrøret nær de andre forskriftsmerkingene. Den skal også være tilgjengelig på originalboksen eller kvitteringen, hvis du fremdeles har dem nyttige.

Når du har sendt inn serienummeret gjennom kontrolløren på artikkelsiden til Apple erstatningsprogram og bestemt at maskinen din er kvalifisert, er det tre måter å skifte batteri på: Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør for å utføre utskiftningen, gjør en avtale på en Apple detaljhandel for batteribytte, eller mail i MacBook til Apple Repair Center. Klikk på den tilsvarende lenken på Apples programartikkel for mer informasjon om hvert alternativ.

Før utskiftningen finner sted, vil teknikeren undersøke maskinen for eventuelle utestående reparasjoner som måtte måtte utføres, heter det i artikkelen. Hvis enheten er i orden, kan tjenesten ta 3-5 dager. Hvis det er skader som gjør umuliggjøring av batteri, må det håndteres først, og det kan ha en egen avgift tilknyttet det.

Som alltid oppfordres brukere til å ta sikkerhetskopi av MacBook-dataene sine før reparasjoner. Mer informasjon om den prosessen finner du her.

Hvis du allerede har betalt for et batteribytte for din berørte MacBook, kan du kontakte Apple for å få tilbakebetaling. I følge artikkelen dekker programmet berørte MacBook Pro-modeller i 5 år etter det første detaljhandelen av enheten. "

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com