Hvordan tilpasse Apple AirPods-innstillingene

Bilde: Apple Inc.

Sjansen er at hvis du bruker en iPhone, har du kjøpt et sett med AirPods. Apples trådløse øretelefoner gjør det mulig å lytte til musikk og podcaster, samt samhandle med Siri og ringe og svare på telefonsamtaler. AirPods-installasjon og -drift er grei, men du kan også tilpasse flere AirPods-innstillinger.

Apple Developer Program: En innsideveiledning (gratis PDF)

Når du kobler et nytt sett med AirPods til en iPhone, lager iOS et navn for AirPods; på et eller annet tidspunkt kan det være lurt å endre navnet tilknyttet perifere utstyr. Hvis du vil endre AirPods-navnet, går du til Innstillinger på iPhone som AirPods er parret til, og trykk på Innstillinger, og velg deretter Bluetooth. Trykk på det omlagte "i" -ikonet som vises ved siden av AirPods, og trykk deretter på Navnet. Skriv en erstatningsmoniker i feltet Navn ( figur A ) og trykk deretter på Utført.

Figur A

Apple AirPods users can adjust the wireless in-ear headphones' settings using the Bluetooth AirPods screen.

" data-credit="Image: Apple Inc." rel="noopener noreferrer nofollow">

Apple AirPods-brukere kan justere innstillingene for trådløse øretelefoner ved hjelp av Bluetooth AirPods-skjermen.

Bilde: Apple Inc.

Hvis du ønsker å deaktivere automatisk deteksjon i øret, som gjør det mulig for AirPods å aktivere og aktivere lydavspilling når den er plassert i øret og pause avspillingen når en av AirPods fjernes fra øret, skyver du automatisk øredeteksjon-knapp fra AirPods Bluetooth-skjermen å av. Handlingen vil endre glideknappen fra grønn til grå.

Dobbelttrykk på enten AirPod kan aktivere en rekke handlinger; faktisk kan du konfigurere forskjellige funksjoner for hver gang den venstre eller høyre AirPod er dobbelttrykket. Som standard er AirPods satt til å spille av neste spor hver gang venstre eller høyre AirPod er tappet. Juster hver AirPods dobbelttrykk-handling ved å velge den tilsvarende AirPod fra dobbeltklikk på AirPod-delen på AirPods Bluetooth-skjermen, og trykk deretter på handlingen du ønsker å aktivere for den AirPod. Tilgjengelige alternativer er Siri, Play / Pause, Next Track, Forrige spor eller Off.

Ansettingssett: iOS-utvikler (TechRepublic Premium)

Du kan spesifisere bare en AirPod, enten høyre eller venstre, som mikrofon når du bruker Siri eller snakker på en samtale. Merk: Som standard angir iOS mikrofonvalget til Automatisk, men hvis du ønsker å spesifisere en preferanse, trykker du på Mikrofon og angir hvilken AirPod som skal fungere som mikrofon ved å velge Alltid høyre eller Alltid venstre. Husk imidlertid at hvis du setter mikrofonverdien til alltid høyre eller alltid venstre og deretter fjerner den tilsvarende AirPod fra øret, vil AirPod fortsette å fungere som mikrofon, selv om du plasserer den AirPod i ladesettet. Dette alternativet kan komme til nytte hvis du ønsker å dele mikrofonen med en annen bruker, for eksempel mens du begge deltar i den samme telefonsamtalen. Men ikke la AirPods fortsatte drift som mikrofon fange deg overraskende. Husk også at hvis mikrofonen er satt til Automatic og du bare bruker en AirPod, blir AirPod som brukes automatisk mikrofonen.

Du kan også koble fra eller fjerne AirPods-sammenkoblingen permanent fra en iPhone ved å trykke på de tilsvarende alternativene Koble fra og glem denne enheten. Begge disse handlingene finnes øverst på informasjonsskjermen til AirPods ved å klikke deg inn på en iPhone Bluetooth-innstillingsmeny.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com